Pokud ale budeš péct hovězí na králíkovi, tak budeš mít rovnou 2 chody![]()
Neoznačené balíčky v mrazáku bývají zdrojem překvapení.
Pokud ale budeš péct hovězí na králíkovi, tak budeš mít rovnou 2 chody![]()
Neoznačené balíčky v mrazáku bývají zdrojem překvapení.
jerry si nic označovat nemusím, přece vím, ne?... :D
No jasně, přece si pamatuju, v jakém obalu jsem to do mrazáku dávala![]()
Tak Betty Tak ale to je moc hezký náhodou.
OliveOyl Tak to jsem zvědavá, jak to bude chutnat;-)
OliveOyl tak jistě ![]()
ostatně, právě jdu najít nějakou večeři do mrazáku
A labuť plněná husou, plněnou nadívanou křepelkou by nebyla?
OliveOyl
taky si "přece pamatuju"
OliveOyl celá já... tsss, to přece poznám, ne?!
tuhle jsem chtěla vyndat mletý hovězí a byly to játra - nebo obráceně? ![]()
jednu dobu jsem byla uvědomělá a psala jsem na pytlíčky i měsíc/rok založení do archivu... výhodu to mělo v tom, že jsem např. vepřové/10/2018 rovnou vyhodila a nešpekulovala nad tim
Sweet Potato to musis zajet k Peyracum ![]()
RoSamně to vždy opadalo, ty lístečky.
continuity já to píšu rovnou fixou
continuity zkus fix na cédéčka, přímo na pytlík
continuity babicka davala listecky dovnitr, ne zvenci:-) ja pouzivam tu fixu. nekdy![]()
Všichni se můžete jít zahrabat před mojí tchýní, která nejenže dává dovnitř pytlíčků papírek s datem a popisem obsahu, ale doopravdy si zvládá vést sešit, kde má veškerý obsah mrazáku napsaný (i s tím datem vložení), aby nemusela hledat a chodila najisto ;o)
DruI o tom jsem taky uvažovala, byl by to teda jen papír. Sepsala jsem ho při nějaké revizi a tím to haslo![]()
DruI já takhle měla zorganizovanou skříňku na zavareniny a konzervy, na dveřích byl list papíru a tam jsem psala co přibylo a ubylo. Ne tak manzel
takže jsem vždy sla na jisto a tam nebylo to co mělo být. Uaaaa
OliveOyl promin ![]()
DruI Takhle si vede mrazák moje mamka, má na to i svůj systém zkratek, kterými ty pytlíky popisuje. Bráváme si spolu dohromady balíky různých druhů masa z farmy, zdroj je poblíž našich, takže mamka to přebere, rozporcuje a dá mi to nabalíčkované a zamražené. Ovšem já ten její systém zkratek ani po letech nepochopila, takže často skončím podobně jako OliveOyl ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.