Lamicka Asi máš nedoplatek na zdravotním pojištění. ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Když jsem byla loni darovat krev na Sparte, tak tam zároveň probíhal nábor do registru dárců kostní dřeně. Vzhledem k tyhle akci nás tam bylo fakt hodně a bylo vtipný ty dvě dámy sledovat, jak se snaží odhadnout vel a oslovit zu správnou věkovou kategorii. Me teda oslovily, což mě potěšilo, ale stejně měly smůlu, pac 35 mi uz bylo a v registru uz stejne daaaavno jsem.
Kokoska no a me se neptaj na nic! Tuhle mi delali rentgen a zadny dotaz. Ani na tehotenstvi, ani na kardiostimulator, ani na klapacky. Nevim, co si o tom mam myslet.
liknavý personál.
Lamicka já si pamatuji na tyto dotazy v období, kdy jsem měla doma dvě batolata a div ne žádanku na blázinec. Většinou jsem vykřikla něco jakože "ne, to fakt ne, panebože" s výrazem asi jakože se mi chce blejt. Což v kombinaci s mým mladým ksichtem a tím, že někteří ti lékaři nevěděli, že mám doma ty dvě batolata, muselo znít jakože jsem nějaká ta pipina, co nesnáší děti.
Včera jsem dělala online školení BOZP a PO a řidičů a tento slajd mě dost pobavil

dzizisketaNo tak ten si taky vybavuju:D
Včera jsem nastoupila do tramvaje, ve které jela nějaká škola, podobně staré děti jako máme ve třídě. Když vystupovali, tak jsem málem vystoupila taky. ![]()
Ještěže jsem je nepřepočítala...ale už bude volno, tak dobrý.
Tak Betty asi :(
Lamicka Tak tomu říkám profesionální deformace! ![]()
Já mám historku, která mě teda úplně nerozesmála, spíš naopak, ale z vnějšího pohledu je to vtipný! Muž je na služebce v Evropě, dva týdny, strašně našlapaný to měl, Maďarsko, Česko, Německo, Irsko, zpátky Česko a odlet z Maďarska. Hezky si pochvaloval, jak může letět domů dřív, protože jsou v Evropě Velikonoce, takže v pátek večer už bude doma.
No takže dorazil včera večer na letiště v Budapešti a ukázalo se, že sice má koupený let na 17., ovšem nikoli dubna, ale července!
Já bych o těch našich letištních historkách mohla za chvíli vydat knihu! ![]()
Protože byl večer, nedalo se nic dělat, dneska se ukázalo, že prakticky nikdo na velký pátek nepracuje...no zkrátka po vyčerpávající práci se mu podařilo koupit letenku (musel si ji koupit znovu, protože jeho původní nešla přebookovat) s polskými aerolinkami a přiletí v neděli večer.
A tím pádem si rovnou tady i stěžuju, protože v neděli slavíme Velikonoce jako každý rok na pláži, rumunská ortodoxní parta, letos ve velkém, protože Velikonoce vychází mimořádně na stejné datum. Já mám propadlý mezinárodní řidičák (stejně teda neřídím, ale takhle ani nemůžu) a dostat se tam veřejnou dopravou je dost pakárna, zvlášť s vybavením na celý den. :-(
Garfie teda tlapkam, ale ![]()
A uz nemam vycitky, ze jsem zazdila fyzioterapii a na jogu prisla o pul hodiny driv (lepsi nez pozde, ze).

Letos se nesoutezi?
Kokoska
Tak takovýho beránka bych možná taky zvládla!!!!
Jinak teda ještě k muži, on aspoň tím pádem zvládl navštívit rodiče, což nebylo původně vůbec v plánu a tím že tam dorazil fakt nečekán nezván, tak se ani nemuseli stresovat kvůli jídlo, tahat kachnu z mrazáku a tak, takže všechno zlý je k něčemu dobrý! :-)
Garfie to muselo byt hezke prekvapeni :)
se tu řešilo to označování pytlíků do mrazáku... ![]()

Kokoska Je ale tenhle beránek je dobrej! Já mám vždycky blbej pocit, když krájím hlavu a tady bych se tomu vyhnula :)
RoSa Haha, jeli jsme okolo rybníku, ptám se táty, jak se jmenuje. Táta: "Nevim, to je chovnej." Dítě (nezná slovo chovnej) na to: "Cože, rybník Hovnej?"
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články