https://www.instagram.com/reel/DH6HQjHCMRp/?igsh=MWx4eTJyNXRra3l2eg==
To je niečo tak strašné že neviem či sa smiať alebo ju ľutovať
https://www.instagram.com/reel/DH6HQjHCMRp/?igsh=MWx4eTJyNXRra3l2eg==
To je niečo tak strašné že neviem či sa smiať alebo ju ľutovať
Janulik03 Haha, to je novinářka Jungová, byla u i Krause. Já tady ty ulítlý lidi můžu.
Kan tak ja som neskumala že jto, len to na mňa vybaflo, tak to bol celkom šok ![]()
Janulik03 Tak to si nehledej blogerku Plus size Eva, to už je trapný velmi moc.
Janulik03 ja se teda smeju, hlavne pri pohledu na ty saty zezadu!
Kokoska to byla chvíle, kdy jsem si řekla, že si asi dělá srandu - ale rozhodně to nebudu blíž zkoumat![]()
Včera jsem dělala online školení BOZP a PO a řidičů a tento slajd mě dost pobavil

haha, tak tuhle grafiku si z minulého zaměstnání taky pamatuju, vždycky mě ty velký hlavy iritovaly. ![]()
Dneska jsem po detailním průzkumu zjistila, že mě z protějšího baráku nesledujou žádný mutantní obří sovy, ale kancelářský židle ![]()
![]()

Stejně si myslím, že jsou to sovy.
Lama_z_Lana sovy nejsou tim, cim se zdaji byt
Pinot Noir moora nejsou!
ale včera večer mě to docela vyděsilo!
Lama_z_Lana mutantní sovy, geniální ![]()
Janulik03 Tak to si nehledej blogerku Plus size Eva, to už je trapný velmi moc.
Paneboze, ja te neposlechla ![]()
Rikam si, neni mozne, ze ma pani nejakou dusevni nemoc nebo poruchu osobnosti!? To prece neni jinak mozne...
Samantha ten predposledný je super ![]()
Musim to tu mať, veď babi, JAAA som to vyrobila ![]()

Janulik03 však to jsou krásenky, nebo sedmikrásky, nebo tak něco, to je vyloženě letní záležitost. ![]()
Pinot Noir nevadiiii keď musíš, tak musis a sedmokrasky už máme v záhrade ![]()
Teda dúfam že do leta tu nebudú ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.