Samantha Ježiš ten slimák ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Z dnesnej bicyklovacky. Samozrejme, ze som tam chcela odbocit :)

Mrakoplas
Lidi jsou fajn!!
Tak mám takovej pocit, že Robert Šlachta ukázal víc než jen pomlázku ![]()
Robert Šlachta ukázal pomlázku.

Mladsi dnes: Mami, ja som si myslel, ze to znamena POZOR, NA CESTE JE KLOBÚK

Mrakoplas však to je jasné! A tohle je Podprsenka na silnici.

Pinot Noir haha presne podprsenka. Ale mladsi je este neznaly, takze tam vidi dva klobuky ![]()
Dneska jsem po detailním průzkumu zjistila, že mě z protějšího baráku nesledujou žádný mutantní obří sovy, ale kancelářský židle
to by aspoň vysvětlilo hučák
barbucha paneboze to nemusel![]()
Ráno jsem přišla do práce a potkala bývalou kolegyni, co končila noční a jelikož vypadala dost zavadle a přešle, začala jsem jí zpívat: Guten morgen, guten morgen, guten morgen, sonnenschein.. a popřála dobrou noc. No, potěšeně moc nepůsobila, ale těď mi píše, že vstává a pořád si zpívá: Guten morgen, guten morgen... a že mi děkuje pěkně! ![]()
Kan dík.
...tenhle běs děs jsem kdysi slyšela v nějakém rezort s animačním program, kde jsem se ocitla omylem asi před 25 lety,když byla dcera mala...a nedá se ani po ty době zapomenout.
stes Jo, to je primitivní a děsná vodrhovačka a strašně vlezlá!
Mala som vonku bicykel. A sused nemal lepšieho nápadu, ako že mi ho ukradne a schová. Ale!
Nevedel že mam vymenene brzdy, zadnú na ľavú ruku.
No vymlatil sa a ja ho neľutujem. Len smiať som sa smiala až doma, aby ma nezabil. ![]()
Janulik03 No ty kráso! (směju se taky)
barbucha Tak chápu, že tě to rozdivočelo, ale nepřijde mi to moc korektní. Koment od muže na ženu- velký/malý prsa se tu bere jako nevhodný, urážlivý a ty toto? Tady? Kde je speciálí bublina inteligentních žen? :D
Tak mám takovej pocit, že Robert Šlachta ukázal víc než jen pomlázku
Robert Šlachta ukázal pomlázku.
šiš,to snad ani nebylo nutné,Roberte![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články