Voni jsou zivi? Ja myslela, ze je to plakat ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Ve volných chvílích natáhli óbrtrencle v reflexní barvě a bosi se promenovali mezi nakupujícími. Chudáčci. Ještě, že v Butovicích nejsou nikdy žádné davy.
Mě to přijde děsivé. Ty postavy...![]()
![]()

Prej se zloději zalekli ceny..podle mě spíš toho, jak je to hnusný. Prej autorská krajka
(Krádež je samozřejmě špatně, jen že z toho článku mě nejvíc zaujalo foto hnusnejch šatů)
Tolik práce to dalo a přitom taková hrůza.. ![]()
No
Autorka řekne že umotala krajku v hodnotě 60 táců, jak to počítá???![]()
Tak autorská neasi ![]()
To je ve finále jediná zlodějka v celý story tim pádem![]()
Na tom něco je ![]()
Dcera s přítelem dnes odletěli na dovolenou. Ráno od ní přišla sms:
"Už jsme v letadle. Ale fakani před námi a fakani za námi
"
Jímá mě takové tušení, že se těch vnoučat asi nedočkám.. ![]()
Dik za pripomenuti,ze si musim pred svagrovou davat pozor na jazyk, nebo se od ni tchyne vnoucka nedocka.driv pry chtela minimalne pet deti,ale od te doby,co obcas zavitame na navstevu,uz nerika nic
A to by byla skoda.
opět Ikea 
Ne dnes, ale nedávno:
A: "Už víš, koho budeš volit?"
B: "Hmm, nooo, asi jako minule."
A: "A kohos volil?"
B:"Nevim."
Spolužákovy sny:
O víkendu se mi zdál supr sen. S historiky jsme tvořili Společenstvo prstenu. X byl něco jako Aragorn/Boromir - hároš, kterej všemu rozumí a ví, jak nás ochránit. Y byla Galadriel - hodně éterických lehce přemoudřelých řečí. Z a já jsme byli hobiti - takoví ňoumové, co jsou furt pozadu. Celé to bylo lokalizované do střední Evropy. Začínali jsme někde u Katovic a nesli jsme prsten do Roklinky, která byla u Znojma. Kousek pod Ostravou nás začali honit nazgulové, takže jsme se furt schovávali. Nevím proč, ale nesměli jsme lámat dřevo v lesích, tak jsme ho kradli ve vesnicích. U jeskyně Pekárna jsme se utábořili a rozdělali neopatrně velký oheň, tak nás vyčmuchali černí jezdci. Naštěstí se to těsně před jejich útokem přehodilo na jiný sen. Byli jsme u Vašíčků v kuchyni a přišel Ž v obleku a strašně smrděl potem. Říkal, že se vsadil, že až do své svatby, která bude za týden, v té šolně vydrží a nebude si to sundávat ani na sport, ani do sprchy/vany. V té chvíli se mé podvědomí vzbouřilo a raději jsem se vzbudil. Lehce vyděšený a zpocený téměř jako Ž v tom snu...
(Jsem zvědavá, jestli mám s někým odtud společné známé, že by poznal autora.)

![]()
![]()
![]()
Kaco pitoma, ja nad tim premejslela div jsem mozek nezavarila, nez mi konecne seplo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články