Stay Kikina![]()
Čo vás dnes rozosmialo?

![]()
pozor

To není politika, čemu nerozumí.
"Lidé jsou všelijaké, ponejvíce pitomé a blbé " (zaznělo kdysi dávno ve filmu Metráček)
Dokonce to vypadá, že po světě chodí někdo kdo má IQ na úkor paní Nečasové!
Dokonce to vypadá, že po světě chodí někdo kdo má IQ na úkor paní Nečasové!
Tak to je dobrý
Nevim, do kteryho vlakna to vlozit, ale asi me to pobavilo, tak sem. Jak jsem se docetla, Vasik Klausu ml. se podruhy rozvadi a dokonce uz ma i nekolik mesicu nahradu (urcite s tim necekal az skonci volby, ze ne) - ja jsem strasne rada, ze nas ted bude reprezentovat nekdo, kdo klade duraz na tu tradicni rodinu!!! ![]()
Jo jo, už jsme to řešily s Mutziputzi asi ve VIP zjevech. Tak holt má těch tradičních rodin víc
pokud si vzpomínám, tak jeho kolega Bendl má taky už asi čtvrtou manželku.
Voni si vlastně všechny ty holky co za život milujou i vezmou. No kdo tohle může říct:-).
Něco jako když si tady někdo kupuje šestej kabát a patnáctou kabelku, protože prostě...!! ![]()
Těm ve skříni se nemusej platit aliky a převádět půlka baráku, rozdíly vidim![]()
vzhledem k tomu že v našich končinách se výživný ani rodný baráky zatím exmanželkám nedávají bych to přirovnání viděla jako dost trefný:-) no a nějaký to auto nebo byt na rozloučenou... se snese![]()
VK Jr. bude dle mého solit dost, nemám strach![]()
Ne, jen že dneska je to samá milenka a kolegyně v práci, jen chlapáci je pojmou nakonec i za manželku:-D. Asi je neuměj udržet na vařený nudli, že milujou obě dvě:-D
Včerejší rodinná oslava..dcera měla narozeniny. Sešli jsme se u ní v bytě. Přišla tchýně a když mě uviděla, tak hlásí: "Jééé, ty seš tady taky?" Jako WTF... a kde bych jako měla být, když moje dcera slaví narozeniny?! Podotýkám, že máme normální standardní rodinné uspořádání...
Standardní společenská floskule, není třeba dramatizovat.
Já nic nedramatizuji.... proto jsem to dala do vlákna, co mě rozesmálo...
Musela bys znát moji tchýni... standardní společenské floskule jí nejsou vlastní :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články