Aranel já říkala na škole a říkám pořád - jedině z nich, nejsem blázen číst ten balast okolo ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
mysmat Pro mě je jakákoli nepřírodní zrzavá děsná, to nemůže slušet nikomu, modelově Gabriela Koukalová, tu a většinu nabarvenejch zrzek vidim a vzpomenu si na klauna Křovíčko v Sexu ve městě.
mysmat Tak už jsem viděla typologie podle uhozenějších partií, tvaru nehtů, uší, radši nedomejšlet co může ještě existovat![]()
mysmat Já? No prosim tebe![]()
Můj gynekolog, když jsem mu řekla, že to u mě zatím na nějaké klimakterium nevypadá, tak mi s vážnou tváří sdělil, že mi závidí, protože on zrovna prochází těžkou andropauzou...
.
999 no ale zase ktery chlap (si) to prizna ![]()
jinx Tak u něj je to asi deformace povoláním...Kdyby mi řekl, že je v menopauze, asi bych mu to i věřila
.
999 ja mam telisko, takze doufam, ze jak jsem na tom s menopauzou sdeli gynekolog me ![]()
continuity Tak rozhovor jsme vedli ještě před ultrazvukem...:-).
Jako již mnohokrát a patrně výhradně poslední dobou, rozveselila mě zřítelnice. Vyměňovaly jsme si dneska mnoho, mnoho sms (hlavně o tom, co jí mám přivézt
) a samozřejmě, i když se snažím, tak ta domluva je kapku obtížná. I končily jsme konverzaci a vyměňovaly si různý pozdravy... já zkusila ciao, ona bye... kontrovala jsem aufwiedersehen, zřítelnice vi ses!... proběhlo au revoir i hasta la vista... no nakonec jsem ze zoufalství nacvakala ahoj - a zakrátko mi přistálo na mobilu ahojki!
Ta malá důra (česky nehovořící) normálně sleduje světový jazykový trendy nebo co ![]()
Ta malá důra (česky nehovořící) normálně sleduje světový jazykový trendy nebo co
A příště to bude v rámci dalšího rozvoje vstřebávání světových jazykových trendů ahojík![]()
Hlavně když to nebude páčko, který by babičku s jistotou dorazilo ![]()
barbucha Já neznám historii, ale proč zřítelnice nemluví česky?
Protože s ní nemá česky kdo mluvit, to je vše.
barbucha Já myslela, je maminka je Češka. Tak ji můžeš učit ![]()
luxus podle idnesu, petihvezda za trojku a kors na zapesti, ja padnu :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články