Pinot Noir jo, na dovolené je to vždycky šok
Ale říkala jsem si, že musím teď přes léto, když budu chodit s dětmi, jim ukázat, jak se tam platí penězi a ke kterým mají chodit. Aby mohli chodit pro ty zapomenuté věci.
Čo vás dnes rozosmialo?
Nejčastější věta je ,, ty vole, tak já už na to nemám,,.....což možná vysvětluje proč nám jednou ten chlap dal za kasou trs banánů pro deti....
![]()
Tady prostě nejdeš do obchodu jako zákazník, ale jako zloděj. Mě pokaždý příšerně nasere požadavek pokladní, abych nadzvedla igelitku, kterou mám položenou ve vozíku. Igelitku prosimpěkně prázdnou, úplně placatou. Co si myslej? že pod ní schovávám pětikilovej meloun?! dvě flašky vizoura?! vypadám jako zloděj?!
Ještě mi na výše uvedené otázky nedokázali smysluplně odpovědět.
Kokoska v tescu se musi taky dat nejdriv tlacitko vlastni taska, nosim dve velke nakupni tasky, nikdy s tim nebyl problem
Ja vetsinou nakupuju do vlastni tasky, zvykla jsem si to pri covidu. Tak to pak stejne musim vyndat.
barbucha ja myslím, že pokladní si o tobě nic zlého nemyslí. Jen prostě dělá to, co jí bylo řečeno. Protože i takový mile vypadající paní jako ty můžou a) být mystery shopper, b) krást jak straky.
Nenávidím samoobslužné pokladny, nakupovat chodim hlavne s dítětem a poleva me studený pot,kdyz si vzpomenu jak jsem s dvouletou sla neuvazene k samoobslužné pokladně v nasem lidlu, presne v tom období desnych hysteraku,načež mi tam ztropila scénu, ja se jednou rukou snažila pacifikovat to dite svijejici se v kreci na zemi, druhou rukou resit nákup, pak mi desetkrát sáhla do nejake te vážící zóny, takze neustále k nam chodila obsluha, ja uz nevěděla jestli brečet nebo mlatit dite, pak jsem se v tom stresu ani nebyla schopna trefit na místo kde mam přiložit kartu, to uz bylo jak z grotesky, a nakonec jsem zbaběle vzala svijejici ho se satana do náruče,nákup nechala rozmarkovany kde byl a jelikož jeste tam nebyly ty dnešní zábrany chtějíci nějaký kod nebo co,proste jsem odtamtud zbaběle zdrhla. Uff.
Muslik moje dítě prohlásí u rohlíků, že jde na auto
Mně přijde, že je to i dost o zvyku. On nic jiného nezná, tak s ním nebývá problém. Když jsou tři, tak už je to horší, tři oči a pusy nemám, ale zase už umí pomoct.
barbucha speciální v Lidlu tohle dělat musí, pak musí pozdravit a na závěr pronést tu naučenou větu o hezkém dni. Jsou tam dost kontrolováni a popotahováni.
MuslikMně jednou takhle ta obsluha celej nákup namarkovala:D
Karja A pak ještě ty banány?? Waaau ![]()
Já od jisté doby nenakupuju v Kaufu se skenerem, uz 2x me pak dali kontrolu a musela jsem vytahat všechno z tašek, ja byla tak vztekla ze jsem myslela ze jim to tam nechám ![]()
Aranel Jo, ale to byla jiná situace, o ní jsem tady psala:D To nám takovej týpek, kterého jsem opravdu v duchu hodně hodně odsoudila na základě vzhledu, před námi za kasou se najednou otočil a dal dětem trs bánánů:D
Já jsem dneska potřebovala koupit několik krabiček nanuků a měla jsem chladící tašku včetně asi 6 těch destiček a bála jsem se s tim jít do obchodu, já jsem hroznej pacient, ale hlásím, že problém nebyl.
A ač nejsme v přiznávacim vlákně, tak se potřebuju vyzpovídat ze zločinů, normálně jsme kvůli vedru dneska jeli hodinu a půl do Prahy, na Chodov, do nákupáku, chladit se ![]()
Jako mohla jsem zalízt do technický místnosti, tam máme snesitelně, ale mě to doma hrozně pudí něco dělat a já na to prostě nemam.
mmch včera celý den na venkovní svatbě, tolik milých lidí, ale já prostě byla uplně vyřízená a smalltalk jsem dávala s největším sebezapřením a vypětím zbývajících sil, kruci, proč jsou obřady v poledne? Kdybych se vdávala, tak to vidím na prosinec, třeba Silvestr, v 19 hodin obřad, společná fotka, večeře a rovnou večírek!
Zu Ano, vzpomínala jsem na našI svatbu 28. února, že to ještě nebyl ten nejblbější termín! ![]()
Aranel že?? Vezmi si, že všichni stejně řeší suchou a mokrou variantu, tak proč se pořád upřednostňují svatby v létě? Jídlo bylo vynikající, ale přísahám, že jen u polívky se mi třikrát zatmělo před očima...
ZuTak to vidíš, OC mě nenapadlo. Já teda byla dneska nějaká zchlazená a mám uklizený dům, koupelny, vytřeno vše, prach i s nadstandardama typu umytí části hraček a uklizení špajzu. Ale podle mě je to tim, že v tom horku mnohem méně vařim, takže ta energie pro domácnost musí jít ven nějak vedle, taky mám to puzení totiž. Navečer jsem už jela k segře "konečně si sednout".
Karjato seš teda dobrá ale! OC byl jen vedlejší produkt, první myšlenka byla prostě jen klimatizovaný auto a že vezmem psa a pojedem na Šumavu k řece, to máme trochu blíž. Ovšem pes s náma odmítá vyjít za branku, na Šumavě jsou kopce, což mi sambo osvětlil, že do kopce v tomhle se mnou nejde, tak šel se mnou prvně asi i rád do chrámu konzumu ![]()
Karja nenapadlo? U mně by to byla první volba nebýt dětí. Ale o klimatizované herně jsem uvažovala ![]()
Ale tady na těch horách to jde. Přes den je to teda strašný, ale večery a noci dobrý.
Zu tak to dost lituju, svatbu bych v tomhle nechtěla. Akorát s dětmi je letní svatba výhodou (v normálním počasí teda), že se tam obvykle líp zabaví. Jak bysme zvládli vnitřní, to vůbec netuším ![]()
Evaeva my totiž nejbližší OC máme 40 minut autem a to ještě docela takový o ničem, že jakože tam jsou pro mě třeba dva obchody. Takže jsem jakoby tuto možnost trávení času uplně vytěsnila ze svého života, nejen že tam vůbec jedeš, ale že tam jedeš, i když nic nepotřebuješ:D:D:D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články