barbucha to asi jo. Ja teda mam, kam casto chodim, ony ty slevy jsou obcas dost velke.
Čo vás dnes rozosmialo?
Já to prostě bojkotuju, šíleně mi leze na nervy pokaždý to vyštěknutý naši klapkárt máte? A jakmile zjistím že pod přijatelnou cenou je ten droboučkej nápis "jen pro členy", tak si to prostě nekoupím. Jsem zarytec!
Aranel Je to super, dopoledne jsem byla hodinu s vnukem v rybníce a teď jdeme "vařit" chlodnik :-).
V Tescu, Albertu ani Lidlu taky nemusím nikam nic předem vyskládávat. Ani v OBI ne.
Myslím, že nikde.
barbucha Já teda ty karty používám, to me nrjak netrápí, ale neumím si představit používat ten scanner na nákupu s detma:D. Taky ty samoobslužné nemám ráda, když je toho hodně je to hrozný, mně úplně u toho tečou nervy a myslím si, že je to jeden z okamžiku, kdy mě ostatní můžou vidět mluvit nahlas a nadávat a říkat si, že jsem psychicky nemocná.. Nejčastější věta je ,, ty vole, tak já už na to nemám,,.....což možná vysvětluje proč nám jednou ten chlap dal za kasou trs banánů pro deti....
Kokoska Jako že je to často opruz, to je pravda, ale já měla jen mininákup a navíc před osmou ráno, myslím že v Tescu snad kasy ani nejely....a milí tam většinou jsou, i teď mě ta paní pustila ven bez QR s úsměvem (taky očividně viděla, jak krutě jsem se k účtence zachovala
). Ale prostě to že tě opravdu tak hrozně kontrolují, já chápu, že je to třeba, ale po Japonsku je to velká změna a cítila jsem se jako zákazník trochu poníženě, jakože počítají s tím, že chci krást a priori. :-(
Garfie a u klasicke kasy se zase divaji do krabicek se zubni pastou, jestli sis ji nevymenila za drazsi
viktorka_od splavu Nene! Tak to už je vyšší level, fakt jsme jako lidi tak hrozní? ![]()
viktorka_od splavu Vždyť jsou ty krabičky zalepené.
Sweet Potato to nevim, v lidlu se mi to stava cas od casu, ze koukaji do krabicek. i se mi pokladni za to omlouvala, ze musi. je fakt ze treba posledni rok se mi to nestalo, tak mozna zmena.
Ja mam ten nepopularni nazor, ze automaticke pokladny naopak usetruji praci, protoze ty veci beru do ruky jen jednou misto dvakrat. Vezmu z voziku, nascenuju a dam do sve tasky, kterou mam v te odkladaci zone, jednim pohybem oproti normalni pokladne, kde to nejdriv vyskladam na pas a pak zase znovu do tasky.
Já chodím výhradně na samoobslužné. V nejbližším Albertu pokladny neváží, takže tam si děti můžou vzít věci rovnou po namarkování, když mám víc jogurtů, tak tam nacvakám rovnou počet a vůbec je nevyndavám z košíku.... Billa je horší a systém v Lidlu zvláštní, navíc si tam člověk musí brát ten útržek. Ale pořád je to lepší než normální pokladna ![]()
S plným obřím košem půjdu k normální, ale jinak taky tým samoobslužné.
Garfie to chapu, Japonci jsou ukazneni asi vic nez tuzemci. To otvirani branky na kod z uctenky me taky stve, ale spis z technicke stranky - v Kauflandu jsem stala jak pako a nevedela, kam to mam dat, az me vysvobodil dalsi nakupujici. Maji to uplne bokem, ne vedle toho vychodu. Nastesti tam jdu jednou za cas, nemam ten obchod moc rada.
baltik taska v odkladaci zone nejak vadila, nesedela vaha. Uz nevim kde, asi v Tesku?
Kokoskanevím jak v Tescu, ale v Bille jí tam musíš dát hned na začátku, jinak to taky nejde.
continuity no sle musi to byt fakt lehka nejaka igelitka, jinak to rve, kokoska ma pravdu. ja to resila i s obsluhou, tezsi tasku nelze (ani nejak "odsouhlasit")
viktorka_od splavu jo tak to je Bille lepsi, nosím typicky tu věc z IKEA a v pohodě.
Velké nákupy od vzniku Rohlíku dělám výhradně online a na menší využívám už jen samoobslužné. Ani si nevybavím, kdy naposledy jsem byla u pokladny klasické. Vlastně jo, nedávno jsem byla v Normě, tam samoobslužné nejsou. A už tam kvůli tomu znovu ani nepůjdu.
continuity tašku z ikei ti to vezme, ale batoh s lahví pití už ne. Tam totiž cpu nákup já![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články