Tabea moje vnučka hraje volejbal a ve svých 13 letech se 165 cm byla ve výběru talentů jedna z nejmenších a už asi nepojede, byla tam tehdy naposled a říkala, že tam byla děvčata 183 cm a vyšší (stejně stará). Ale žíly jí to netrhá, prostě to tak je.
Čo vás dnes rozosmialo?
Torrah normálně jsem na okamžik zapřemýšlela, kdy jsme měli ve vinotéce myš.
. My je máme obvykle pod terasou, takže to není zas tak nereálná představa. ![]()
Torrah Volejbal je naštěstí docela společenská hra, myslím, že se dá hrát i tak příjemně rekreačně. Jako jo, ta výška se tam hodí, ale pokud je šikovná, zahraje si i tak. Taky jsem "profi" volejbalu musela nechat, myslím že v podobném věku.
Garfie Torrah To je pravda, kámoška ho hraje takhle rekreačně a uplně jí to otevírá dveře i ted ve 40:D, jak mění ruzné ty hobby týmy, chodí na turnaje, hrozně snadno se seznámí, pozná jiné lidi, občas teda i ortopeda.... A přesně tohle nám říkala naše tělocvikářka volejbalistka, když jsme to nechtěly hrát, že je to sport pro budoucnost:D:D:D
Garfie Karja já vím, já ho taky hrávala rekreačně, a bylo to super,a ona už ve svých letech je ve volejbalu mnohem dál, než jsem byla kdy já, nikdy se jí to neztrají. Profi volejbalistka ani být nechce, ale baví ji to moc. Já jí spíš říkala, že je lepší mít kolem 170, než 190, u holky je to sice fajn pro volejbal, ale pro běžný život už moc ne.
Torrah No hele, ono si vlastně asi tou výškou už pořádně nezahraješ, to prostě jen tak stojíš u sítě a posíláš to dolů, ani vyskočit nemusíš! ![]()
Torrah Jo, jí je třináct, no to máš pravdu, to bude mít určitě takovou akorát atraktivní výšku nebo jak to napsat;).
Karja tak nějak. Já mám 171, ona mě za ten rok (to bylo vloni) dorosla, má tak nějak jak já, takže pokud to nepožene moc vysoko, pro život super. Já si nestěžuju :). A navíc ona se pohybuje v prostředí, kde je dlouhých kluků hafo :), tak asi problém mít nebude. I když můj syn, se skoro dvěma metry, si našel paní se sotva metr šedesát :D.
Torrah Na tohle říkávala jedna moje vysoká kamarádka, že my malé vždycky vyzobeme ty velké chlapy, a na ni zbyde nějaký prcek ![]()
Torrah 13 je takový blbý věk. Klidně už růst nemusí a ostatní volejbalistky jí přerostou, a nebo poroste dál. Ale tak hlavně, že jí to baví. Když nemá velké ambice, tak na výšce až tak nesejde.
Pinot Noir Jj, nejbezpečnější je vyrábět průměrné kusy ![]()
Pinot Noir to je zajímavý, to by mně nenapadlo
Evaeva tu výšku dětem ale předává i žena, zajímala jsem se o to, když jsem řešila, že jsou kluci podměreční. Klukům vychází očekávaná výška o trochu vyšší, než je muž, přestože jsme podobně vysocí, takže by měli být vyšší než my oba. Tu výšku jim tam vlastně ale přidávám já. Takže v rámci zachování průměru by opravdu výrazně vyšší muži měli hledat menší partnerky, malí muži zase vyšší partnerky. ![]()
Pinot Noir Otec mych deti byl maleho vzrustu, jen asi 169, ja mam 162. Syn nas nastesti prerostl oba, mozna teda moje geny, muj tata mel pres 180. Dcera je stejne velka jako ja, po svem otci ma malou nohu.
když jsem měla děti malé, tak mi nějaká dobrá duše poradila, abych si je změřila ve dvou letech, že dorostou přesně dvojnásobek. Já to tedy změřila, syn měřil 92 cm a má cca 195, dcera měřila 83 cm a má cca 167-8 cm. Takže to víceméně odpovídá. Takže dávám tu radu každému, kdo má malé dítě, aby tak nějak tušil, jak mu doroste :) a docela to prý vychází.
Pinot Noir jo, to vím. Nám taky přidala výšku máma a klukům zase přidávám já, i když teda už není moc z čeho (mamka je trochu vyšší)
Torrah u holek je to prý v roce a půl.
Pak je ještě jiný vzoreček a ten vyjde téměř vždy. Už si to přesně nepamatuju, ale byl to nějak součet obou rodičů děleno 2, +- 10 cm a to je rozptyl ![]()
Myrtila hele, tam výpočet podle mě nemůže nevyjít. Do toho se musí vejít každý ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY