Čo vás dnes rozosmialo?
Hoolinkah Tak ona zrovna z té zmrzliny dost záleží i na kvalitě. Teda u mě ano...Nedávno mě nalákala v Lidlu taky pistáciová zmrzlina. Ovšem jakmile jsem do ní doma zabořila nos, rychle mě to přišlo. Samej rostlinnej tuk místo smetany a pistácie to nevidělo ani z rychlíku. Ble.
Ale jinak budeš mít pravdu. Já jsem takhle před nástupem do nemocncie na začátku měsíce omezila sůl a když jsem si předevčírem koupila balení korbáčíků, kterých jsem byla před tím schopná během pár minut sežrat celé to balení, najednou jsem toho po jednom kousku měla plný brejle
.
To já jsem se rozhodla, že se s nástávajícím jubileem budu učit jíst normálně, zmrzlinu, čokoládu a spol. jsem neměla od 15ti, nedávno jsem slyšela chvalozpěvy na Magnum v kelímku, rozhodla jsem se, že si pro něj zajdu a normálně jsem u něj v krámě 10 minut stála a koupit jsem si ho nedokázala, jako blázen...no prostě, budu jíst všechno a s rozumem!!![]()

Mutziputzi hele, ale to magňum obsahuje rostlinnej tuk ne? To není dobrý. Kup si radši haagen dasz nebo zajdi do creme de la creme
Ounz A co je ne rostlinym tuku zas špatně? Čemu to furt podlejháte prosim vás?
Mutziputzi chutove nesrovnatelne. Pamatuji si, zes kdysi psala, ze nejsi zadny gurman, tak nevim, zda to ocenis.
jinx To nejsem a u zmrzliny už vůbec netuším...asi se na ní zase vykašlu![]()
Mutziputzi magnum je hnusný, to se nedá ani způlky ![]()
já mám ráda tuhle, maj ji u nás ve zdravý výživě, stojí sice stejně jak ten haagen dasz, ale chutná skvěle
no a creme de la creme ![]()

Mutziputzi no..mně to nechutná. Ve zmrzlině a v čokošce. Jinak nic. Ale jestli ti to neva, tak si ho kup samo
Mutziputzi chutná to hnusně a nechává to v puse pachuť, třeba to magnum mi přijde vyloženě hnusný
Potrefenáhusa žejo creme de la creme
Ounz No ja som na tvoj pokyn Haagen skúsila a mňam. Zachránila ma túto zimu keďže v zime je moja obľúbená zmrzlináreň zatvorená. Jahodová je skvelá a kúpila som aj mandľovú ale tá mi nechutila vôbec, tak sladkú zmrzlinu som nikdy nejedla. Až mi tŕpol jazyk. Čokoládová tiež dobrá, iné som neskúšala.
Ounz mangová ![]()
![]()
a pistáciová ![]()
![]()
(ale tu já ráda i tu chemickou)
Potrefenáhusa No hele, ještě pár vět o zmrzlině a hodí mi to dalších 30 let bez ní, mně se úplně stahuje krk, jak mě dusí představa tý hutný smetany a cukru, vypěstovala jsem si pěknou fóbii, to je super, jdu se zamyslet jak jí vypěstovat na dalamánky![]()
paktofonika já nejradši klasika vanilku
chutná mi víc než ben n jerrys, ty zas přišly sladký mně, to sou ty osobní preference..
Ounz jo ale nedávej si levadulovou (a čokoládovou s chilli tak na lžičku ochutnat :-)))
Potrefenáhusa jojo ![]()
Ounz No Ben&Jerrys mi chití jahodová s cookies. Ach...Nerob mi tu chute, sedím v práci a obchod je daleko.
Mutziputzi jestli je ti to na chuti jedno tak zustan u tech pytliku![]()
mne se z magnum aspol az navalovalo jak se to lepi na patro, asi stejny pozitek jako lizat Ramu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články