Čo vás dnes rozosmialo?
Já říkám furt, že mám naprosto klasickou postavu ![]()

Andrej koupil vetsinovej v Astratexu, jsem zvedava jak se s tim mistni nakupujici vyporadaji![]()
Jak je to dlouho, co jsme se tu bavily o paternostetech?
Sweet Potato dyk to řikám furt, že tady novináři šmírujou! další důkaz!
Sweet Potato Trochu mě zarazilo, že ten výtah na právech nefungoval 13 roků, vždyť to nemůže být tak dlouho, co jsem se tam byla svézt ![]()
Sweet Potato taky mi to blesklo hlavou
Pražský institut pro urážení Brna: Tak nám Brno přestalo menstruovat a BBC opět stojí ve své plné kráse!

A pojede do Tábora a konečně si užije

Jeff Koons “Play-Doh” skulptura, ocekavana cena v drazbe v Christie’s 20 mega $![]()

Mutziputzi jééé a ja mám deti dve, my budeme bohatíííí!!!!
slniecko Ja to vyhazuju a pritom uz jsme mohli mit vilku na Bahamach!!! ![]()
slniecko Ja jsem fakt daleka tomu abych nad Pollockovym obrazem pouzivala humor typu To bych, tato, nakreslila lepci, haha, ale tohle uz mi prijde moc![]()
Mutziputzi ale héj, mňa to tiež prešlo v momente, keď som si v slabej chvíľke chcela namaľovať kópiu môjho obľúbeného Mondriana (vôbec som netušila, akú mám širokú slovnú zásobu čo sa nadávok týka), ale presne, čo je veľa, to je príliš.
Text z FB. ![]()
"Dnes zemřel S. Pellcheck, autor automatických úprav textů na mobilních telefonech. Jeho potřeb se bude kopat v úvěry brečel. Chřest jeho pramatce. Spi v kladce."
Pani kozmetička Martička doporučuje namiesto pletových vodičiek géliky a rozhodne použije na modelke riasičky pretože super.
Pani stylistka dodáva, vybrali sme tieto krásne teplačky na bežné nosenie k detičkám, odhalily sme pupček. Vyskúšame šiatky (šaty) a odhalíme nôžky. Lol.
Kaderníčku som premeškala ale tak účes celkom fajn.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články