Potrefenáhusa Tomu klidně věřím taky, ale tak s tím nelezu na veřejnost, ne? Dělat módemana v malých hadrech, které mi nesedí, se poněkud míjí účinkem. Buď koupím hadry ve správné velikosti, nebo si nechám ušít na míru. Tohle je minimálně směšné ![]()
Čo vás dnes rozosmialo?
Dadoo no tak asi se to rentuje, ne?
Já už jsem to sem jednou psala, ale já si ještě pamatuju Víťu jako pěknýho, vysokýho, hubenýho kluka...Byl to celkem týpek :-).
999 Mně se teda dřív líbil víc, ty hadry mu lip sedy, měl styl. tohleto ‘ala sňatkový podvodník’ se mi nelíbí a myslím, že mu to fakt nesedí. Ten knírek..ty kožešiny..za mě prostě ne. A teda vtipnej mi nepřijde, spíš je legrační to, co říká. Což ta úplně asi nezamejšlí..
Ounz Tak já si ho pamatuju bez knírku, černý hadry, delší vlasy...
999 jj, to sem někde viděla ty fotky, to bylo vcelku cajk..
Já se dívám na seriál 1890 a jak teda nemám toho Koleníka ráda, tak tam mu to tak sedí - kam se hrabe Bittner, to se nedá srovnat! Tam by se měl Víťa poučit (a už teď se těším na report, jak v podvlíkačkách běhá po Kampě).
BTW, na tom seriálu mne irituje, že tam všichni (teda kromě Čechů) mluví slovensky. O slovenských dějinách toho ostuda moc nevím, ale toto se mi moc nezdá, aby grófska rodina mluvila mezi sebou slovensky.
Nepoznám ten seriál, tak sa neviem celkom vyjadriť, ani o ktorom rode je, ale v zásade to úplne vylúčené nie je.
Predpokladám ale, že by bolo dosť komplikované, keby časť dialógov bola v nemčine, alebo maďarčine, nie?
slniecko Tak ona by toho většina historických postav v seriálech moc česky ani slovensky nenamluvila, kdyby to mělo být věrné. To by se divákům asi moc nelíbilo.
Sweet Potato no veď toto.
999 No v Brne nedavno hledali do tusim Moravske galerie nekoho na pomerne dost odbornou funkci, presne si nevybavim co, ale nabizeny plat 17 000 hrubac. Pod tim rozhorcene kometare. A MG se branila tim, ze je to jen nastup, casem k tomu jako neco prihodi...
No a dodnes si pamatuju, jak jsme se ve skole rehtaly, kdyz nam dali odmeny 300 Kc, pote, co nam rekli, ze tech 11000 hrubyho je jen zacatek. Do roka tam nikdo nezustal.![]()
Já čas od času přemýšlím, proč vlastně vypadá tak znepokojivě divně, a možná je to fakt i tím, co píšeš. Že se rve do špatnýho stylu, ten by seděl asi víc nějakýmu rachitickýmu typu, někdo Víťových proporcí by v tý době měl spíš kalhoty na kšandu a vyhrnutý rukávy od košile.
Možná kdyby přešel na nějaký superhrdinksý trikoty, tak by mu to sedělo líp.
Zina Ale teď si na to kápla - on je kříženec komicového superhrdiny a sňatkového podvodníka z dob páně Vacátkových.
Jestli nekdo taky se zajmem sledoval kauzu jelen, dobre to dopadlo!

Luna To je taky síla...
999 No v Brne nedavno hledali do tusim Moravske galerie nekoho na pomerne dost odbornou funkci, presne si nevybavim co, ale nabizeny plat 17 000 hrubac. Pod tim rozhorcene kometare. A MG se branila tim, ze je to jen nastup, casem k tomu jako neco prihodi...
No a dodnes si pamatuju, jak jsme se ve skole rehtaly, kdyz nam dali odmeny 300 Kc, pote, co nam rekli, ze tech 11000 hrubyho je jen zacatek. Do roka tam nikdo nezustal.
jako ze k tomu prihodi aspon (aspon!) pade jo? to je fakt tristni tydle platy.
Já mela 14000 nástup, v Praze jak grand ![]()
Ale vsak vzdělání se precenuje

dzizisketa Ano, přeceňuje, dokonce i to základní. ![]()
dzizisketa nene!
auvajs, to bolí!![]()
Zítra jedu do Lidlu. Doufám, že ta osoba nebude sedět za pokladnou![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články