Zrovna jsem na ně srolovala.
.
Ale spíš mě zaujal ten článek pod tím a koukám, že Víťa začal fušovat už i do vůní
.
Zrovna jsem na ně srolovala.
.
Ale spíš mě zaujal ten článek pod tím a koukám, že Víťa začal fušovat už i do vůní
.
Korsičanka prečo, ja by som nedbala, keby mi takto zrátal zľavu ![]()
Korsičanka Neboj, pán žije podle profilu v Praze a podle toho, co má uvedeno v profilu, to byl z velkou pravděpodobností z jeho strany naopak sarkasmus
. Ale povedl se mu teda, super kousavý
.
RoSa no ale já vám to tu vzdycky píšu,když se tu v pravidelných intervalech točí,jak maj učitelé strasne málo,ze jsou další vysokoškolská místa,kde se bere ještě o něco míň,prave pod ministerstvem kultury např...
wendulka V tom připadku ode mě sarkastický pán dostává![]()
Potrefenáhusa No jo a nemaj prázdniny co?
Mně vadí, že se ta diskuze nad tim vede tak, že bych z toho měla pocit, že by se Lidl staff měl stydět jak je přeplácenej...
ale tak zas za těch sto minut do hodiny si to fakt zasloužej - já bych to teda nedělala
To vypadá spíš na trola. Psaný projev osob s nižším IQ vypadá jinak ![]()
edit: a koukám, že wendulka to už napsala první
Mutziputzi já si myslím, že stydět by se neměl ani lidl staff ani lidl vedení,který ty platy zvedlo, ale ta obří skupina, která ty ostatní platy drží dole..
Ounz Přesně. Např. platy v Albertu jsou doslova tristní. Podle toho to tam u nich taky vypadá. Neznám horší obchod než Albert.
Viz kauza "vánočních prémií" ve formě poukázky na 300 Kč k nákupu v Albertu ![]()
ale tak zas za těch sto minut do hodiny si to fakt zasloužej - já bych to teda nedělala
Bodejť. A to eště ani nevíme, kolik má jejich den hodin! ![]()
barbucha a tejden dnů! ![]()
Prý že Kostelecké uzeniny. ![]()

Ty prsty vpravo! ![]()
barbucha Ty budou Babišovi. ![]()
viktorka_od splavu Co to je?
celý povrch Země popsaný třemi slovy:-) krom toho že se mi to zdá legrační je to mapa, dá se používat při navigaci. každý kousek 3x3 metry na povrchu Země má "svoje" tři slova - v různých jazycích, dá se přepínat.
viktorka_od splavu Aha, tak to musím prozkoumat, jak to funguje. Zatím se mi do toho nějak nedaří vnořit...
Camp_L lepší je to v aplikaci na telefonu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.