Lama_z_Lana Ten stolek zní dobře. Úchyty super.
design a architektura
Kuchyně zdárně pokračuje, potom, co nás všude odmítli, tak jsem našla firmu, která se do toho pustí.
Takže teď tyranizuju řemeslníky, aby bourali, vyváželi a brzy snad i betonovali. A oni se snaží co nejvíce konverzovat, postávat a mizet z práce. Zatím je stav 1:1
Tak zatím budu vybírat nějaké osvětlení, abychom neskončili s tím papírovým lampionem od ikey. Máte ho taky někdo jako já už asi 10 let?
Mha no tak to je skvělý vývoj! Jsem zvědavá na výsledek.
Mha ja jsem ho mela zhruba tolik v detskem pokoji a kdyz me zacal nudit, tak jsem ho pomalovala vodovkama![]()
Mha Jo ten lampion byl super, my to měli kdysi v prvním obchodě kde byly vysoký stropy. Měli jsme jich asi 20. S tím se dalo dělat věcí, jednou jsme je olepovali peřím, potom zase zlatou folii. Byla to spíš dekorace a ne světlo.
Lama_z_Lana Na stolek jsem zvědavá! Já mám bezuchytkovou skříň a je to často zralé na mytí, bohužel.. takže dove děláš!
Mha 10 let v obýváku, od loňska přestěhovaní, to už teda jsem si nechala do obýváku vyrobit lustry, ale v ložnici to vidím zase na deset let se žárovkou na drátku![]()
Mha zkusila bych projet severskesvetlo, treba Nordlux ma takove univerzalne hezke levne lustry.
@Mha A co něco takového? Ještě jsem viděla takové pampelišky.

Jo, něco podobného jsem vybrala do ložnice, manžel řekl, že doufá, že to na zeď nebude promítat stíny soulozicich pavouků.
Taky doufám... ![]()
Mha No ale tos mu měla říct, že jo. Že je to druh Snovaček, oni si partnerku namlouvaji minimálně hodinu před aktem a potom si urvou pohlavní orgán a dají ho partnerce, ať se oplodní sama, protoze když nevezme roha, tak ho ta Snovačka prostě sežere. Vlastně tím lustrem něco muži naznačuješ. Musíš tomu dát příběh. :D
Mha ja mam ty papírový lustry moc rada, delaj hezky světlo. Ted k nam bohužel nejdou, mame nizky stropy
Já asi vezmu jinej lustr, tohle by mohlo negativně ovlivnit náš manželský život a pak bych místo do designoveho psala do vztahového vlákna. Nene. ![]()
Kan
Dobrý příběh … takový antikoncepční
Mha Mně se docela líbí Globo lighting značka z těch cenově dostupných;). Já teda kupuju světlo tempem jedno za pul roku:D.
Dík, já se právě bojím, že když to nevyřeším teď, budu se dívat na holou žárovku dalších 10 let ![]()
Mha ja rozhodne doporucuji toho zaridit co nejvic dokud jsi v tom zarizovacim rausi, protoze pak si na tu holou zarovku zvyknes. Vim, o cem mluvim![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my