brrr tyjo, nijak..je to nepravidelný, ten zvuk se trochu změnil. Ale vyloučila jsem barák, je té někde z daleka a zvenčí.
design a architektura
Lama_z_Lana super kombinace ![]()
Lama_z_Lana Mně se ta růžová postel barevně moc líbí, akorát nemám ráda čalouněné postele
a myslím, že budeš mít v ložnici moc hezkou barevnou kombinaci.
Díky ![]()
![]()
Po loňským roce, kdy jsem z ty barevný kuchyně nakonec couvla na čistě bílou (a bylo to nejlepší rozhodnutí - nežere to nádherný světlo, který v tom pokoji celý den je) sem si řekla, že v ložnivi si barvy můžu dovolit. Jednak ten pokoj je větší a tahle kombinace na mě působí klidným dojmem, což je v tý ložnici žádoucí.
Lama_z_Lana Hapvně, jestli tě to už tak moc neruší a uvidíš v zimě.
K téma, růžová není má oblíbená, ale ladí to k sobě.
Kan jo čalouněná. Růžová je moje oblíbená barva.
Tak, aspoň si neomlátíš hlavu. :D Taky nejsem zastáncem čalouněné postele, měli jsme a zbavili jsme se jí. Ale já to říkala vod začátku! :D
Kan my máme, podedenou, ruzovo zelenou, a já ji upřímně nenávidím.
Lama_z_Lana ten egger dub corbridge prirodny mam doma (ak sa nepletiem). Mam z neho linku, nabytok v kupelni aj velku skrinu v spalni. Podla mna vyzera dobre (samozrejme
)
Kan naopak o čalouněné posteli dost uvažuju, máme postel v tmavém a studeném koutě, že by se to trochu zútulnilo. I bych doplnila čalouněné panely na stěnu vedle postele.
Co s ní byl za problém?
andulka01 U čalouněných postelí, pokud jsi zvyklá v posteli sedět a opírat se o čelo, se v místě opěru hlavy to čalounění nějak poškodí. I když si tam dáváš polštář, je ta látka slehlá nebo ošoupaná apod. I na kůži to nechává stopy, jsem už viděla. Ale možná to bylo nekvalitním materiálem, to neposoudím, nikdy to nebyla postel moje.
andulka01 pro mě by byl hlavní problém, že čalouněnou neotřeš, postupně se to vždycky ušmudlá, ošuntí. já mám ráda, když jdou věci umejt, zvláště v naší zvířecí domácnosti chlupy všude included
Máme calunenu posteľ, živý, čistom to penou z DM a vyzerá stále ok. Len to čelo by chcelo mať väčšie, také vyššie.
Lama_z_Lana mne sa tvoja kombinácia farieb páči veľmi. Steny sú biele?
moora no právě ty samety čistím hlavně mokrou utěrkou, i od chlupů a třeba sedačka vypadá celkem ok. Jako je fakt, že s tím bincem, co padá z koček, to u nás nikdy nebude vypadat extra, to už mě přešlo :-)
notna s opotřebením počítám, jde hlavně o náš pocit pohodlí/útulnosti, ložnici nikomu cizímu neukazuju... tak nevim. Představuju si ten sametový manšestr, modrý nebo zelený. Možná zkusím koupit na zkoušku ten nalepovací panel a chvíli se o něj opírat.
Možná to někoho překvapí, ale nad vším sem přemýšlela a dost se na to vyptávala ![]()
Mám nějakou dobrou a odolnou látku, co půjde době čistit. V posteli nečtu, nežeru, zvíře nemám takže tohle je v pohodě. Do postele chodím čistá ![]()
Jo, jako za údržba bude v porovnání s dřevem náročnější, ale jsem s tím v poho.
andulka01 pro mě by byl hlavní problém, že čalouněnou neotřeš, postupně se to vždycky ušmudlá, ošuntí. já mám ráda, když jdou věci umejt, zvláště v naší zvířecí domácnosti chlupy všude included
Jo jo... já si chtěla koupit tu boxspring postel, ale pak jsem se podívala jak vypadá sedačka a křeslo - zvlášť po horkým létu kdy se potí i hlava
a zůstala jsem u starý s dřevěným čelem, jen dostala novou matraci.
Škoda že taky sedačky nedělaj ze dřeva, moje už mele z posledního... a to čištění je peklo.
andulka01 já mám tohleto nakloněné čelo a je super, o ošoupání jsem ještě nepřemýšlela, zatím po skoro dvou letech žádné známky nevykazuje.

Minulou postel jsem měla ala samet a psí chlupy- vysavač a mokrý hadr a úplně ok. Já jsem hroznej fanoušek čel, ale měla jsem specifickou představu, která se dala sehnat jen u jednoho výrobce, ale jen to čelo stálo 20 tisíc
tohle byl risk a kompromis, ale jsem moc spokojená.
barbucha to se jmenuje lavice, ta sedačka ze dřeva, ne?![]()
Jo jasně, že bych si v obýváku udělala selskou jizbu, co? A válet se u televize budu na prkně... už bych si vlastně měla zvykat?! ![]()
Kan naopak o čalouněné posteli dost uvažuju, máme postel v tmavém a studeném koutě, že by se to trochu zútulnilo. I bych doplnila čalouněné panely na stěnu vedle postele.
Co s ní byl za problém?
Za dvacet let se ta látka ošoupala. Měli jsme polohovací rošty, hlava/nohy a v místech spouštění to bylo vidět. Taky robě jako mimi tomu dal zabrat, protože v nemoci spal mezi a pokud byl hodně zahleněný, házel šavle. To chceš prostě. Dnes máme dubovou, hrkám s roštem nahoru dolů a úplně v pohodě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my