“doma bych to nesnesla, ale do školy proč ne?”
tak presne proto
“doma bych to nesnesla, ale do školy proč ne?”
tak presne proto
Camp_L No právě, ač je to argument z kategorie diskutujícího na Novinkách - nechtěla bych tam utírat prach, ty barvy mi přijdou moc ostrý sytý...a tak oni určitě neaspirovali na design roku, nechci to kritizovat, ale jako výkvět bych to neprezentovala, prostě snaha a minimální rozpočet no
A předpokládám, že rozpočet byl hodně omezený (možná to tam bylo někde uvedné, já se koukala jen na výsledek), jak znám naše školství, na design nejsou prachy...
viktorka_od splavu Tak já mezi těmahle dvěma prostory vidím dost velkej rozdíl. Byla jsem i ve školách, kde se mi opravdu líbilo, ale stejně bych si tak nepředstavovala vlastní domácnost.
Argument s úklidem mi není úplně jasný (jakože žlutá lesklá podlaha je nepraktická a musí se moc vytírat?), ale jinak jak už zaznělo, není to výkvět nádhery, ale podle mě ani nic, nad čím by se muselo kolektivně zvracet. Jak vidím valnou část školních chodeb, patří tohle rozhodně k tomu lepšímu.
Camp_L Myslím spíš ty výtvory po stěnách a další kreativní nesmysly, myšleno nefunkční.
Mutziputzi Tak to souhlas. Jedna police na ty hudební nástroje, či co to je, by byla dostačující.
Ještě k těm barvám - já mám ráda stěny bílé. Ale dejte bílé stěny do školních chodeb a máte z toho studený neosobní špitál. Ideálně ještě s takovým tím olejovým soklem, aby se to neošmatlalo - to je děs...
Camp_L nezvracim, jenom bych to neprezentovala jako neco uzasneho. kulisy ze studia kamarad![]()
viktorka_od splavu No a jak jsme se na to jako malí rádi dívali
Camp_L ja vyrostla na hermine tyrlove, takze ani ne. taky jsem byla pomerne tichy dite. ty rvavy veci “protoze je to pro decka” me spis desi
viktorka_od splavu Prosim tě, my sme rostly cca stejně a na Týrlový tak moje matka mohla vyrůst, ty máš hrozně gerontologický tendence![]()
viktorka_od splavu Hele, tohle je prostor pro 13-18 let, co tam pleteš Týrlovou?
Mně se to líbí.
Sweet Potato kam? jen rikam ze z ju a hele se mi trapnosti kroutily palce
Mutziputzi uz jsem se zminila ze me vypiplala prababicka?;-)
viktorka_od splavu Tyranka tě připravila vo Harryho Šoumena? Hrozný![]()
Jů a Hele byli náhodou moji oblíbenci, dokonce šla fáma, že mají ve skutečnosti barevný kožichy. A muf byl taky dobrej. Co jsem nenáviděla, byl televizní kabaret, kterej vždycky zabral místo nějaký pořádný pohádce.
Harry Šoumen když ho ještě dělal Ciesler byl bezva (nebo aspoň tehdy z dětského pohledu), zato když jsem to onehdá pustila dětem, že se kouknem na pořad mého dětství, tak mi vstávaly vlasy hrůzou a trapností. A ani děti to teda nebavilo... Nicméně kulisy Stanislava Holého se mysím líbí pořád (malým dětem). A jeho knížku Námluvy pana Pipa schraňuju od dětství a miluju neustále.
Zina prej barevý kožichy
Musela jsem si poposednout, než mi to došlo...
Camp_L ja vyrostla na hermine tyrlove, takze ani ne. taky jsem byla pomerne tichy dite. ty rvavy veci “protoze je to pro decka” me spis desi
Přesně tak. Včetně pořadů, ze kterejch se trapností kroutěj palce, protože je to pro děti
99% dětskejch pořadů (a interiérů) jsem nenáviděla jako mor. U nás totiž "pro děti" znamenalo většinou "pro debily" ![]()
Mne sa to - ako nadšenkyni pre Mondriana - páči. Akurát tie hovadiny na stenách celkom nechápem, ale predpokladám, že tam proste chceli mať niečo, čo postupne vymenia za detské výtvory.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.