Tak ale Břevnov s obchodama je až za další křižovatkou, resp. za tunelem... Jasně že potřebuju krám pod nosem, pokaždý když mi dojde červený si přece nebudu objednávat zavážku
A provoz je tam furt slušnej.
design a architektura
viktorka_od splavu Zahušťování je právě aktuální trend podle metropolitního plánu, ne rozlejzání do polí jak to bylo dosud, exhalace řeší tunelovej komplex a obchvat. Tohle není území s přehuštěnou zástavbou ani teď a zeleně je tam víc než kde jinde v širším centru.
barbucha Tak pokud tohle považuješ za slušnej provoz, nevim kde v Praze ho nemáš...a červený slušnej člověk nakupuje ve velkym do foroty, ne to tahat s bochníkem chleba, mlíkem a kilem brambor v chlebníku, buď dáma prosim tebe![]()
To jsem! S bramborama a mlíkem se netahám ![]()
Hele provoz je všude, to je jasný, ale prostě křižovatka je křižovatka, to už je extrémní místo k bydlení.
barbucha Je a extrééémní, no prosim tebe, tam jezdí akorát tramvaje s babičkama do vojenský nemocnice a rezidenti, lufťáci už zajeli do tunelu
Mutziputzi no ja bych tam bydlet nesla. O kvalitach zrovna tehle lokality jsi me nepresvedcila. Kousek dal, to je jina. Ale kousek je nekdy dost podstatny.
jinx Já jsem tam byla i na prohlídce, fakt pěkný, dispozičně i materiálově, ale ceny už v tý době neadekvátní, fakt ale myslim, že to je jedna z daleko nejexkluzivnějších lokalit v Praze.
Mňa tam najviac zarazilo teda to, že niekto to venoval mestu s podmienkou , že sa tam nechá zeleň a to z dôvodu pohrebišta. Ale dlho to nevydržalo, no. To len taK NA OKRAJ.
Janulik03 jo tak plneni slibu zde zjevne nelze ocekavat...
Janulik03 A tak pohřebiště zůstalo kde je, já bych skanzen přes půl Prahy fakt nechtěla
Mutziputzi no to urcite neni
interiery a zpracovani vubec nerozporuji.
jinx Já fakt prostě ten (jak už teď vim) levej břeh, na pravym bych taky o pár místech věděla, ale celkově nebrat![]()
Janulik03 Jen tak pro zajímavost, byl tam myslím jeden hrob unětické kultury (plus minus 2000 př. n. l.) a minimálně 50 hrobů z 10. stol. Po pravdě řečeno, kdyby se nestavělo na místě pohřebišť, tak se v Pze nepostaví skoro nic.
Ty široké ulice po dvou stranách parcely teda nic moc, ale výhled je fakt dobrý.
Isca eee...co jako?
Mutziputzi to už som ale v texte nevidela, tak preto som zmienila.
brrr ahha, no aspon som sa niečo dozvedela. Ďakujem za info.
brrr aco se teda s temi hroby stalo?
jasneze bys nemohla stavet nikde, zde to ale byla podminka toho daru, o to jde
no myslim, že ten výhled je tam zcela zásadní, jinak to místo samotný je spíš hrozný, nečumět na Hradčana pomalu z 10 metrů, tak nic moc
Mutziputzi to je samozrejme taky nesmysl. Rikam jako obyvatelka leveho brehu. Oba brehy maji krasna mista a periferii na nic.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY