ta barevná škola mi přijde dost hrozná, já jsem v tomhle asi purista, bílá a olejovej nátěr mi přijde mnohem lepší :-) Tyhle řvavý barvy mě dost popouzej, máme takhle šíleně vymalovaný fitko a neni to moc příjemný, přijde mi to dost nevkusný.
design a architektura
Potrefenáhusa hrozný v čem?
jinx Nevím co už považuješ za periferii, ale i ty mi přijdou směr P - západ lepší než na druhý straně, Břevnov je pro mě prostě velmi dobrej, asi nejlepší
Mutziputzi no hrozný v tom, že je to frekventovaná křižovatka, i přes tunel se tam jezdí dost a je tam velká křižovatka tramvají, pro pěší celkově místo dost na houby. Viděno mnou, jako Ořechovka jako dobrý, ale tohle konkrétní místo jako výseč mezi kolejema mi přijde děsný. Fakt mi přijde, že to stojí jen za ten výhled.
Potrefenáhusa Tam vylezeš a všechny směry jsou úžasný, ten provoz je tak třetinovej co bejval, to mi nikdo nevymluví, jezdím tam často, jako hrozný místo si představim tak Balabenku podle toho jak to popisuješ, to je nebe a dudy tohle.
Mutziputzi Tak jo, Balabenku bych za Ořechovku teda vyměnila ráda ![]()
Mutziputzi Brevnov je timhle smerem tak na hrane. Moc to tam neznam, co znam, tak mi nijak waw neprijde. Neni to misto, kde bych chtela zit. Ja mam rada dejvice, holesovice a vinohrady (ve zkratce). Blizko do centra, ty ctvrte maji ducha a vse se da v pohode obejit pesky a tim padem se tam zije. Spousta hodpod a kavaren a kultury na kazdem kroku. Uz se tesim na rekonstrukci prazske trznice. Nestane se to, ale z te priserne smichovske vypadovky, by se tam mohl presunout wine food.
Já mám ráda Vršovice, tam je prostě všechno. Kvas i zmar.
a jeden byt v top lokalite (NY)

dzizisketa Vrsovice mam taky rada, ale krome tech, kde se to prolina s VInohrady, bych tam bydlet nechtela. Ale atmosferu maji.
jinx kamarádka na starým Břevnově bydlela a nebylo to tam špatný, i starý Střešovice jsou krásný, ale musí po tom člověk už trochu pátrat. Mě tyhle čtvrti taky moc neberou, ani Dejvice teda, jinak mám tu výseč podobnou jako ty a ještě přidávám starý Vršovice (rodnou hroudu) ![]()
Potrefenáhusa ktera oblast Vrsovic to cca je? JJ, ty ctvrte, co jsem jmenovala jsou super.
Ted jsem jela neco vyrizovat smer Krc a tam je to tak neprijemne. Nedaleko stavi ten V barak, pry nejluxusnejsi projekt ever. Jo, ok, ale ta lokalita? No ani za nic.
jinx Fakt docela doporučuju Břevnov aspoň vycházkově zkouknout, ty kláštery jsou rozsvícený neskutečný, hospody tam nejsou tak nahuštěný, ale hladem se tam neumře, dlouho to tam bylo rozkopaný kvůli Blance, teď teda něco stavěj u (příšerný, to je pravda) Pyramidy, ale podle mě fakt strašně příjemný místo.
jinx No V tower mi přijde celkově jako hroznej fail, pro Rusáky co to berou na blind leda.
jinx okolí kina Pilotů, Krymská a tyhle ulice až ke Kodaňský, i Moskevská dole u Bati a vršovickýho sokola je fajn. Já bydlela v horní části Ruský, druhá strana ulice už byly Vinohrady a vily.
Mutziputzi tak to si rika o jarni prochazku, to ja rada chodim po ruznych ctvrtich mimo hlavni trasy. Jeste je mi sympaticka ta oblast podoli cca po zlute lazne. Je to kousek, ale pusobi to tam na me prijemne.
Potrefenáhusa ja si myslela, ze mluvis o tehle oblasti. Ano, ta je bozi ![]()
jinx V tower je kde? Google vyplivnul Pankrác? Kdysi dávno tam bydlel můj chlapec, kousek od central parku, chodili jsme na pivo do Kafe na půl cesty a byla to tam idylka pomalu jak na vesnici. Kamarádka bydlí v domě na Kavčích horách a teda taky to tam neni špatný :-)
Potrefenáhusa ja nevim, kde presne. Ja se tam vyskutuju malokdy, vzdy jen autem nejak okolo a jak je to obri, tak to jde odevsad videt. Klidne je mozna i ta Pankrac. Ale to okoli je fakt nepekne. Ale ja celkove tuto cast Prahy nemusim. A kolem tohohle jsou panelove sidliste, no luxus k pohledani ![]()
jinx tak doporučuju k procházce ve Střešovicích ulici Na kocourkách ![]()
pak mám ještě ráda okolí Slamníku, starou Bubeneč.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY