Karja "A prosimvás, na co tam máte ten lavór pod stolečkem?" Ne, nechci, díky ![]()
Ještě mě napadlo, že je to zapejkací mísa, která se jí nevejde do kuchyně.
Karja "A prosimvás, na co tam máte ten lavór pod stolečkem?" Ne, nechci, díky ![]()
Ještě mě napadlo, že je to zapejkací mísa, která se jí nevejde do kuchyně.
hele, tohle se mi líbí ale, vodkaď to je? Připomíná mi to arménskej klášter Geghard, kterej je napůl vytesanej ve sklále.
fakt je!!! ![]()
![]()
![]()

Potrefenáhusa Ano, ten klášter sám o sobě je krásnej. Ale neříkej, že by sis ho vylepila do obýváku ![]()
Je to z odkazu na bonami, který dávala Slniecko.
coralline mňa vydesili už tie sadrové fikusy za posteľou...
Potrefenáhusa kláštor sám o sebe je určite úžasný....
coralline já možná jo, ale pro mě je to naprostá srdcovka ![]()
coralline že bych utekla už z předsíně:D
coralline Chodba a kuchyňa (tam sa mi nepáči že vzor na skrinkách nenadväzuje) je hardcor ale istým spôsobom sa mi to paci. Zrkadlo v šatníku je boží ![]()
coralline Na mě to působí dojmem, že i designér se musí vydesignérovat... do té doby zkouší a zkouší... a nějaká oběť mu to musí zaplatit, no.... ![]()
coralline v obýváku určitě ne, ale přiznám se, že konkrétně tuhle tapetu (edit: myslím tu chrámovou tapetu) bych si asi dokázala někde představit. v nějakém nikoli soukromém prostoru a určitě ne s dřevěnou (natož fake dřevěnou) podlahou. ale možná nějaká velká chodba, pasáž, kde jsou na zemi třeba cihly....?
Jiná Realita paktofonika My měli v dětství v paneláku přesíň vytapetovanou něčím takovýmhle, ale bílorůžovými růžemi (asi matčin tvůrčí záchvat, nebo nic jinýho v krámech nebylo, co já vím...). K tomu bílý nábytek a šedé PVC (jo, haha, klasika). Působilo to tak něžně, mile, na návštěvy překvapivě, všem se to líbilo.
coralline nebudu komentovat vzory, jejich ladění ani nic. to se snad ani nedá nic říct ![]()
ale pokud někdo takhle vyrobí nenavazující vzor na té lince, nemám slov. chudáci už neměli na jeden velký kus tapety, hlavně že bylo na designérku.
Stará Stanová Kůže jej, já jsem myslela tu tapetu s tím chrámem :)
Stará Stanová Kůže tapetu s růžemi bych si dokázala určitě představit i u sebe doma, jen na všech zdech i stropě, na lince a na toaletě
ale v ložnici nebo v pokoji malé dcery klidně, třeba s bílým nábytkem. sice trochu klišé, ale takové (pří)jemné.
Moja rodná chalupa v lesoch. Škoda, že už nie je naša. Strašne som ju oplakala, ked ju naši predali.

paktofonika Jiná Realita Že ten vzor na kuchyňský lince nenavazuje, jsem si ani nezvládla všimnout
Ale je to samozřejmě na ránu.
Stará Stanová Kůže třeba takhle. je to sice sweet, ale mně se to líbí.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.