paktofonika tak já si někdy tak jako cvičně vybírám na carpetvista, ale u nás to do provozu moc nejde
líbil by se mi i gabbeh, co jsem kdysi viděla krásnej íránskej stejnojmenej film...:-)
paktofonika tak já si někdy tak jako cvičně vybírám na carpetvista, ale u nás to do provozu moc nejde
líbil by se mi i gabbeh, co jsem kdysi viděla krásnej íránskej stejnojmenej film...:-)
Potrefenáhusa ja si tiež rada vyberám koberce a potom zas stránku zatvorím s povzdychom. Proste potrebujeme niečo nenáročné.
Napríklad biely tkaný do kuchyne, ten sa dá prať v pračke a je ako nový.
Janulik03 Potrefenáhusa A do rukávov alebo nohavíc sa vám neutierajú? U mňa väčšinou keď stojím pri dverách a a som na odchode. Do jysku sa zájdem pozrieť.
paktofonika
by si nedovolila. Som zlá. Aj ten koberec len ked si myslí, že sa nepozerám ![]()
paktofonika ne, vůbec, on musí asi na zemi, jakože si k tomu musí lehnout předníma nohama a tou držkou někde rejt. A podle mě je to jen o pocitu, dělá to i když má tu hubu úplně suchou, ale po jídle a pití se má slušnej pes prostě utřít.
Janulik03 Ja som asi až príliš dobrá a hlavne oni sa utierajú nevedomky pretože tie líca majú proste oslintané furt. Ale je to lepšie ako u boxera, tam to tečie prúdom. :D Ale dnes som si pochvaľovala, že aká je Amy konečne rozumná a počúva ma. Proste z toho besnenia vyrástla, ale určité maniere jej zostali.
Potrefenáhusa jedinej malej koberec máme doma, spíš aby se rozbila velká plocha podlahy než co jiného, a samozřejmě kdykoli přijde pes, jde se nejdřív utřít a rozvalit na koberec.
Kokoska jo, no, tak to je, voni ten luxus hned poznaj :-)
teda nemusim rozumet vsemu, ale toto bych pochopila rada
Tristní dopravní situaci by mělo pomoci také to, že se na objezd bude nově najíždět ze dvou pruhů.
jiz dnes se z nekterych smeru (ze dvou urcite) na Kulatak najizdi z dvou pruhu, potiz je v tom, ze v tom ridici jezdit stejne neumi, takze to prilis nepomuze. nechce se mi to pocitat, ale mam pocit, ze pribyde nejake krizeni tramvaji s autama, co rozhodne zadnou dopravu nezrychli.
a kde budou trhy se prilis neresi, to misto uprostred je podstatne mensi nez plocha vyhrazena dnes
continuity Bydlim kousek od Kulataku a mam pocit, ze se sem zapomneli autori dojet podivat. Tohle neni vhodne misto na vytvoreni parku, kde budou v pohode krouzit auta a tramvaje, korzovat lidi a uprosted toho vseho se bude relaxovat.
Lamicka me to uz taky napadlo, ze tam snad nebyli ani jednou, mozna v nedeli dopoledne. pritom to misto, kde jsou ty trhy dnes je docela bokem a celkem klidne. ale potrebuji ho zastavet, takze nas budou predsvedcovat ze rusna krizovatka uprostred vytizeneho kruhoveho objezdu je to prave orechove pro relaxacni zonu. presne jak pises, vhodne to neni a nic na tom nezmeni, ani dalsich 30 namalovanych stromu a deset skotacicich deti.
continuity Ono je to tady slozitejsi, protoze to misto, kde se konaji trhy, je majetkem skol. Casem tam urcite nejake budovy vyrostou. V tomhle tady skoly jednaji dost rychle (napr. ta obri budova s plastovou folii na Jugosl.partyzanech). Taky by se mi tam libil park, v zime kluziste, v lete brouzdaliste (to ted byva jak jsou trhy), ale je to proste rusna krizovatka, pres kterou se najizdi do Blanky.
paktofonika ten s tim zelenym na okraji mam v obyvaku, skoro to neni videt, uz jsem ho i otacela, takze ted je vic v prostoru ten sirsi okraj a je to v pohode. Ale zalezi, jestli se ti tak vyrazny libi. Ja mam ted doma tu novou komodu tak bugr a nestiham preorhanizovat, az bude hotovo tak ti ho vyfotim.
paktofonika ten cos vybrala je hezkej!
continuity U kulataku jsem rok bydlela a pres pet let jezdila. No uplne to vidim, jak prechazim dvoje tramvajove koleje a nekolikaproudovou silnici abych si sedla ,,v parku,, na lavicku.
? Líbí se mi..

Ounz Jakože chceš koupit? Nádhernej
Vybavily se mi moje oblíbené stránky, už jsem dlouho nekoukala, tak dík za připomenutí!
Garfie jo to sou ty japonský zajímavý... taky sem koukaka zas..
Nevím, ale mně se teda líbí moc. Odkud je? Potřebuju knihovnu...
Len mně se taky líbí hodně. Ale neviděla sem ji naživo, jen na netu..dá se najít na kitchenette
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.