Mutziputzi Já to myslela tak, že je vyčistí a vrátí (něco jako hotelová služba
).
design a architektura
brrr faktem je, že byly tak zas*aný, že citlivější jedinec na ně možná nechtěl koukat, můžu já snad za to, že tento způsob zimy je poněkud nešťastný?![]()
Potrefenáhusa Nemam, nerada bych, aby to zblejskla nase micina a nebo nedejboze i mimino a zavidelo jim takovej bozi zivot! Prece jenom ja nad fotkou Dary pochopim, ze fotka neni realita, ale tihle mali cvrcci by se mohli chytnout a chtit emigrovat!
Mutziputzijen jestli to není ten případ, jak teď proběhl médii, žes měla v nájemní smlouvě klauzuli, že musíš ty i okolé tvého bytu dostatečně reprezentovat ulici, a když nebudeš, tak ti smlouva zanikne...no a tys nechala přede dveřma jakési škrpály škaredé
a je vymalováno.
Jiná Realita psa mam dva roky a venčim ho ráno v pyžamu, myslíš až ty špinavý křampy by ucho utrhly?
Mutziputzi určitě, protože ty jsi i v pyžamu dostatečně krásná ![]()
Jiná Realita no děkuju, ale takovej šlágr to neni![]()
Já v tom Anduly bytě marně čekám, kdy konečně ukáže nejaky okna! Tam snad žádný není nebo co.
V Jinonicích ještě frčí výstavka bot za dveřma? To mě vždycky bavilo za socíku, ten pohled před každým bytem... ![]()
barbucha No nefrčí, ale vem je domu, když v nich přijdeš z pole...hele já jsem vlastně ráda, že je ukradli, bych stejně nenašla morál je umejt![]()
MP Meri Ještě by jsi skrz výhled poznala, kde bydlí a šla ji vykrást. ![]()
Takhle to venčení ale leze dost do peněz potom ![]()
barbucha a máš-li stop stav jako já, je to až existenčně ohrožující![]()
www.blesk.cz/clanek/zpravy-pribehy/587740/rezesova-prodava-zlaty-palac-miliardarska-dcera-dela-tlustou-caru-za-minulosti
Potvrzení pravdy, že peníze a vkus ruku v ruce prostě nejdou. U fotky č.17 se mi udělalo nevolno a dál jsem to vidět nemusela
stes V tom domě je strašné temno, nízké stropy, malá okna s těžkými závěsy a ten tygr. ![]()
já si neumím představit, kdo to koupí.
to je takový ten pozůstatek nejbrutálnějšího podnikatelského baroka, já mám pořád možná naivní dojem, že dnes i ti nejnevkusnější miliardáři už jedou na jiných vlnách - pořád nevkusných, ale jinak (i když, nějaký ten rus možná?).
Nádhera
Aneb kterak si zbohatlickej křupan představuje vytříbenej luxus. Vsadím se, že se tam madam cítí jako opravdická hraběnka! ![]()
Jiná Realita Tak ono to Slovensko má trochu blíž k východu než my...
Ale taky moc nevidím kupce....
Jiná Realita V Košicích možná nějaký Rómský baron.
Tady u nás jsou na Vesaceho dost zatížení.
Potrefenáhusa Vsaks to videla, fakt musi! A stul uz nahodou mame, od lonskejch vanoc :-D (2017 teda).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY