Tak Betty mami?![]()
design a architektura
Fakt, tvoje máti taky? Že ji pozdravuju.![]()
Ještě o mně dcera říká, že nakupuju a vařím bezezbytkově.
Já mám ráda aby i v lednici bylo přehledně.
Tak Betty Tak ale to je super a je to můj dlouhodobej cíl. (Nemám těch zbytků moc, ale ideálně aby nebyly žádný.)
taky jsem vyhazovací typ. Jak říká dcera - moje mamka je posedlá volným prostorem.
Nedávno nám říkal kamarád, že se šel koupat a na pračku si dal čistý věci a než se vykoupal tak manželka to hodila do pračky. A můj muž řekl s lítostí v oku - ta moje by to hodila do popelnice.
Dost mě podezírá, že mu vyhazuju věci. Často právem.
přiznám se, že pro mě by byl tohle asi důvod k rozvodu, nekecám, pro mě by to bylo fakt strašný peklo, mít obavu z toho, že mi ten druhej něco mýho oblíbenýho vyhodí. Fakt asi leda žít ve dvou oddělených domácnostech. Svoje věci ať si každej vyhazuje jak chce, ale na moje ať mi nesahá, leda po domluvě.
Jinak my to máme u nás doma ve změkčený verzi, kdy kupodivu ten uklízeč jsem já a je to teda silnější než já:
"Kdo mi zase vylil to kafe?!!!" Studený kafe stojí na lince od rána, v hrnku je ho dva centimetry, tak se jedna neudrží, vyleje ho a strčí hrnek do myčky a vono ejhle, bylo tam jen odložený a dotyčnej se na něj těšil!
Potrefenáhusa Ja myslim, ze nektery chlapi na svejch vecech vubec nelpi. Ja bych mohla vyhodit vsechno krome rybarskych prutu a pak treba zimnich bot a zimni bundy a nebo nejakejch specifickejch veci jako leky. Zbytek by zustal nepovsimnut nebo by si proste koupil novy.
Karja U nás by na nich začal lpět druhý den po tom, co bych to vyhodila. Že se to 5 let válelo na dně skříně, není podstatné. Ale já bych to neudělala, máme naštěstí skříně oddělené a do věcí si nelezem.
Potrefenáhusa Souhlasím. Vždycky, když čtu nebo slyším “to jeho starý triko jsem mu musela takně vyhodit”, dělá se mi až zle. A že by na něm ten dotyčný nelpěl? To by asi nebolo třeba té partyzánské akce.
Karja no já vyhazuju akorát takový ty spotřební věci, typu děravý fusekle, když mi to jde při praní pod rukama, ale dodneška si pamatuju na tu bolest, když jsem zjistila, že matka meje mým nejoblíbenějším tričkem, který jsem marně hledala, okna!!!
No ano, chraň bože, aby někdo vyhodil moje věci. O tom si chci rozhodnout sama. Ale můj muž lpí na věcech typu tyhle trika jsou dobrý na sekání zahrady, štípání dříví apod. No když je těch trik deset, tak jich polovina letí. Ale on za ta léta už na to téma dokáže i vtipkovat.
Kokoska Stejný scénář je u nás doma.
Já se teda přiznám, že bych si v životě nedovolila vyhodit věc která není moje, to mi přijde příšerný.
Tak Betty jojo:-)
akorat teda nevim jestli i tatinkovy veci, pokud jo tak jemu je to stopro fuk, ale ja nic ostatnim nevyhazuju, dneska uz ani deckam, krom deravych fusek se na vsecko zeptam: koupime novy tenisky- muzu ty stary vyhodit, nebo si je chces vzit k dedovi na chalupu.. atp
Potrefenáhusa muz zamackava slzu i kdyz vytiram v garazi synkovym trikem, ktery to dite vyradilo samo dobrovolne
vyhodit neco jeho tak rozvod hned (a naopak, samozrejme). zas nekde holt, jako u nasich, je pani domacnosti vsemocna:P
Potrefenáhusa No ja nikomu veci taky nevyhazuju, teda moji mame jsem trochu prohazela pudu, kde teda bylo obleceni po nas, takze to nebyly zase tak jeji veci:-D. Ale mluvim ciste teoreticky, ze dle toho, jak pritel veci ztraci a zapomina a celkove jsou mu burt, by mu nevadilo, kdybyc mu rekla, hele tohle je starej kram, vyhodila jsem to;-)
Mutziputzi ja jsem vyhodila bez ptani jednou jedinkrat, a to BILY TRICTVRTAKY, ktery se ukrejvaly v utrobach skrine. Cekala jsem asi 5 let vztahu, abych si byla jista, ze je fakt nenosi. No, prislo se na to a posloucham to doted
udajne jeho nejoblibenejsi kalhoty:D:D:D:D
Ad vyhazování - jako na jedný straně ctím cizí majetek, na straně druhý me štve, kdy dotyční naříkají jak mají málo úložného prostoru, případně jim běžně používaný věci expandujou bez ladu a skladu do společnýho prostoru, protože vlastní úložný prostory mají zapráskaný starýma věcma, který přece nemůžou vyhodit.
Víš co, ve věkový kategorii jako já je nutná ta čistka. To bysme byli zavalený nepotřebnýma věcma. Já chci aby můj muž chodil pěkně oblečený a on si na to taky potrpí, takže si průběžně kupuje oblečení.
No a to staré nemůžeš schraňovat. Já sama za sebe, když si koupím novou věc tak jednu jinou pošlu dál.
Charita, popelnice
711990 Dělala bych to stejně, ještě 10 let bys to poslouchala i kdybych si ani neuměla vzpomenout, cos to vlastně vyhodila![]()
Mutziputzi
muzes se pridat. nekam si to zapis a cas od casu mi to pripomen :D
Sweet Potato cizi veci bez dovoleni nevyhazuji, nicmene vyvijim jisty natlak a ptam se. Protoze mam problem mesic prekracovat hromadu reklamnich predmetu ci podobnych darku, ktere si muz necha nafasovat a pak je navzdy odlozi v predsini. ..
Gatita Tlačit a ptát se je zcela v pořádku.![]()
Sweet Potato Ale působí dlouhodobou frustraci, a pak jednoho dne...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY