Verejne tu priznavam, ze v byte budeme uz brzy dva roky a s rekonstrukci/zarizovanim jsme s bidou v polovine. A to nemluvim o tom, ze casem bych chtela jeste zrekonstruovat koupelnu.
design a architektura
U Anduly na profilu bude prohlídka bytu. Podle ukázek to zatím vypadá jako slusnej matros. Dobrý GP.
MP Meri prijde mi to takovej standard, ne? Pokud pominu postel na retezech s vanocnima svetylkama....
MP Meri Super no, si me furt nepridala! Ale kamoska mI radila, ze si mam hlidat, ze strida verejnej a soukromej profil, mam to prej vycitovat a nebo teb svuj ,,odmrtvit,, to jest pridat foto, sledovace a taaak. Nooo, nechce se mi, ale chci to videt!
Karja ty mas instac??? myslela sem ze odmitas:)))
711990 Kvuli Andule jsem si zalozila a nechce me. Tak tam mam Daru Rolins a podovny zjevky a fakt me to nebavi!!!
Verejne tu priznavam, ze v byte budeme uz brzy dva roky a s rekonstrukci/zarizovanim jsme s bidou v polovine. A to nemluvim o tom, ze casem bych chtela jeste zrekonstruovat koupelnu.
a tak vzdyt nemusí kazdej rekonstruovat, ne? Ale jako zas postel a jídelní stůl bych pořídila, to jo! ![]()
Ten Anduly byt je šíleně urputnej, nelíbí se mi, ale úplný peklo to teda neni.
Mutziputzi tak. a bez napadu plus ty klasicke neumetelske chyby, v jejichz dusledku to nevyzaruje vubec nic.
Mutziputzi ale jsem si na tisic procent jista, ze vetsina jejiho publika nad tim strikne blahem a bude to pro ne nedostizny ideal
jinx jj, vzpomnam si na nejaky ty lepeny kameny nebo radoby kameny, větve a spol., takova snaha o cistej a invencni styl, ale ta urputnost..
Mutziputzi no presne. Ale my vcera vrtali polici, tak budu dekorovat jak das!
jinx ja jsem se rozhodla opustit Jinonice (nejen proto, ze mi za dverma ukradli spinavy boty na venceni, to mi nas*alo teda
) a chci neco vic centrum, uz se tesim
Mutziputzi Ukradený boty, jo? Že ty chceš změnit i břeh, protože ... ![]()
.
whiskas No to zas bych uplne nerada![]()
711990 Kvuli Andule jsem si zalozila a nechce me. Tak tam mam Daru Rolins a podovny zjevky a fakt me to nebavi!!!
a nemas goliho a ruficka jo?![]()
Mutziputzi Teda, co s Tebou dokáže chlap udělat - Babiš, opuštění Jinonic (a nesváděj to na ukradené krpály, bez tak Ti je někdo vzal na vyčištění) ![]()
brrr ale depak, to je prirozenej vyvoj...ten Babis ne, to neberete doufam vazne
..no jestli si je vycistí, jeste s nima udela paradu, Huarache krasny sedy semisovy![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY