Zina barbucha Potrefenáhusa hele, ale musíte uznat, že to růžové umyvadlo od ziny a to purpurové z toho retro domu je prostě nebe a dudy!
design a architektura
Zina ruzova vana! bozi:D
Potrefenáhusa jeste me napada k tomu, z nekdo nema "silu" zvelebovat. Ja jsem vlastne taky bydlela v ukrutnym umakartovym byte 6 let, nez jsme se konecne dokopali k rekonstrukci. A vlastne mi to nejaky neobyvatelny neprislo. Jen jsem k nam nikoho nezvala teda, protoze jsem si byla vedoma toho, ze je to ohavny.
I ted nam porad chybi hodne veci, ale proste je doplnujem postupne, aby to mohlo bejt v tom standardu, kterej si prestavujem (v patek nam privezou zidle
)
Jiná Realita to je ale!
jenom ten krb nejak nechapu![]()
DrowRanger na ten boj se připrav, zas máte dobrý, že nedáváte ty domácnosti dohromady dvě, kdy se rozhoduje, co z toho se použije, to bolí fakt hodně
boli verim no.. nebo kdyz se musi pouzit vsechno, protoze prece se nic nesmi vyhodit! DrowRanger naco menit nabytek kdyz uz ho mate, preeesny![]()
Sweet Potato Bohužel pozdě, už jsme to nahradili podstatně nudnější verzí, ale jestli to trochu pomůže, tak kapacita bojleru stejně nestačila na plnou vadu teplý vody :-D.
711990 tak já taky bydlim v podnájmu, kterej má limity vyplývajíci ze vkusu bytný, a já si ten svůj nábytek taky aktualizuju průběžně a spousta věcí odkládám ‘na pak’, moje bydlení by nikoho neohromilo (tak zas to nikam necpu žejo), ale aspoň mám uklizeno
No ale znám docela dost lidí, kteří bydlej v těch sconto bytech a holandskejnábytek bytech a jo znám i jednu ‘scandi slečnu’ co má fakt úplně všude nápis home..pro mě peklo, ona si to tak zařídila a je spokojená. Části lidí je fakt jedno v čem bydlej (zpravidla sou to i dost bordeláři) a část ten ‘vkus’ má, ale úplně jinej než my..
Ounz tak asi je dobre, ze ma vkus kazdej jinej, ale nekdy to boli:D ale mas naprostou pravdu v tom - myslim si, ze to mame doma ted docela pekny, ale radsi to nikomu necpu:D nejsilenejsi je, kdyz nekdo ty hruzy vystavuje jako nejvetsi nadheru.
viktorka_od splavu najma ked clovek nevedomky povie, ze si chce dat spravit na mieru kniznicu a nabytok do chodby, vyhodit ten 400 eurovy gauc a dokupit novy pkus kresla no a ten cirkus, ked som nadhodila, ze teda aj postel by uz bodla nova, lebo ten ram z masivu za od m rokov je uz celkom na odpis
.
711990 jo tos napsala přesně, bolí to ![]()
Jiná Realita Ten dům je perfektní, už jsem ho obdivovala včera, je prostě stylově čistý a to se počítá! :-)
A paní měla zjevně vkus i peníze, prostě to postavila poplatné době. Mně se ty americký padesátky taky líbí i když domov bych si tak sama nezařídila, bavilo by mě zařizovat to pro někoho jiného :-)
711990 My jsme tu v tom bydleli tři roky, než došlo na rekonstrukci, docela dlouho jsme se bavili s architektem a taky jsem chtěla našetřit víc peněz. Návštěvy jsem zvala stejně asi jako do nového, to znamená málo, občas asi někdo trochu koukal, ale spíš to lidi moc neřešili.
Jinak tady koupelna byla proti některým předchozím bydlištím ještě zlatá, sice esteticky děsná, ale nebyla tam taková ta zašlá a špatně ukliditelná špína, když to člověk uklidil, tak to fakt vypadalo čistý. Horší byl jeden podnájem v domě, kterej se stavěl za 90. let, kde to sice všechno bylo pohledově novější, ale na pohled o dost zašmudlanější a ještě se v rozích objevovala plíseň...
jeste me napada k tomu, z nekdo nema "silu" zvelebovat.
Jop. Tak toto akurát riešim. Potrebujem "len" vymeniť nejaké už pri stavbe evidentne odfláknuté káble v stene a pri predstave, že budem mať na krku nejakého ézermajstra, moja prvá myšlinka bola, či tú kúpeľňu fakt musíme používať
.
Ale tak byt je slušný, pomerne nový, ale dávali sme si ho robiť, kým sme tam nebývali. Vlastne každý, okrem prvého sme robili pred nasťahovaním. Ale predstava akéhokoľvek takéhoto mumraja za pochodu....
....ale tak verím, že mať na krku niečo také, tak sa nejako vzmôžem.
Ounz myslim si, ze to mame doma ted docela pekny, ale radsi to nikomu necpu
no já právě cpu a někdy to dá trochu práce nevyfotit i s nějakým naším fešákem i nějakej ten kousek koutku hamby :-D
jenže je to prostě lavinovej efekt, aby se mohlo opravit jedno, musí se udělat něco jinýho a takhle se to nabaluje jak sněhová koule, až je z toho rekonstrukce nejmíň za půl mega...
Potrefenáhusa No, to focení je docela těžký ![]()
Potrefenáhusa naprosto to chapu:D ale u tych fotek je jasny, ze vsichni koukaj jen na micacky:) kotuky hanby nevidime!:)
slniecko no to je ono - dokopat se, je straslive slozity:)
Zina ta hnusna zasla spina byla v tom byte, kde bydlime, puvodne. Naprosto neukliditelna! Nastesti se to vsecko vymlatilo. Ale fuj! To vubec clovek nema motivaci uklizet, kdyz to i po uklidu vypada zraly na politi savem.
To,že nemá někdo vkus,nebo ho má jiný,než já,není na facku. Hrůza jde z té slepoty lidí,co byt nabízejí. Vyfotí a dají k dispozici obrázek způsobu svého života v binci. Že ani v tomhle případě nepoklidí povalující se krámy po bytě,to je děs. Potencionální kupec musí mít pocit,že kupuje i štěnice.![]()
rozarka Dokážu pochopit, že lidi mají na úklid různé nároky a byty prodávají bohužel i bordeláři. Ale nedokážu pochopit ty realiťáky, že jim k rychlejšímu prodeji nedoporučí uklidit.
Když jsme pronajímali byt, měla jsem pocit, že jsem vybrala schopného a inteligentního makléře. Bohužel jen do doby, než jsem uviděla inzerát na náš byt. Byl to zkonstruovaný světlý byt, kuchyň v masivu, dubové parkety, šatna. Všechno úplně vyklizené a on dal do inzerátu fotky rohu v obýváku, kam jsem na zem naskládala poslední věci z šatny, kýbl s mopem, odpadkový koš apod. A tu vyklizenou šatnu, kuchyni a výhled do parku do fotografií nedal!
Přitom věděl, že během hodiny ten binec už tam nebude a byl to jen roh místnosti bez oken ![]()
notna treba doporučí, ale těžko to uklidi za ne
ja třeba nechápu, proč neuklidi lidi, co chtej něco použitého prodat a klidně to vyfotí v rozbordelenym byte se špinavou podlahou a vytahanyma kramama, aby fakt kupující čekal blechy a stenice
Potrefenáhusa Provozní slepota.
Potrefenáhusa si vzpominam jak jsem vedle na webu jednou nekomu napsala jesli by ty saty kdyz chce prodat nebylo dobry pred focenim vyzehlit.. to sem dostala kartac, ze naco to bude zehlit kdyz to beztak pak nekomu proda, tak at si vyzehli nova majitelka.. proste kupuj a nefrflej, stenice sou v cene!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY