design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 11:25

Gatita to pohazování věcí mi jde taky děsně na nervy, Už se to trochu zlepšilo, ale stejně jsem alergická na "nech mi to tady, já si to odložím". Neříkám věci, které se denně používají, i když hodinky a peněženku na jídelním stole nemám úplně ráda. Ale když třeba přijedem odněkud domů, nevidím důvod, proč by se pas, opalovací krém a kufr měl válet za dveřma v obýváku týden. 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 11:29

Opakovaně se zde ujišťuju, že jsem poklad, to by chtěl každej vedle sebe mít člověka, kterýmu nic nevadí a je mu úplně jedno, kde a kolik má partner hadrů, kam si dává věci a jestli má kufr za dveřma celej rok, mně přijdou všechny pro mě divný nebo nepochopitelný věci roztomilý, neni to hezký??

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 11:29

Kokoska a kdyz se zeptas, jestli to muzes uklidit?

Sweet Potato ptam se na vsecko:P jsem jedinkrat do reklamniho letaku nejake politicke strany oloupala brambory...

49422 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 11:30

Mutziputzi a bydlis sama nebo s nekym?

20970 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 11:31

viktorka_od splavu jak se mi chce

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 11:46

viktorka_od splavu Proč já? Jen občas připomenu, ještě abych pánovi uklízela JEHO věci? Stejně by řekl, že si to uklidí sám, znám ho.

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 11:48

Mutziputzi je fajn, že vám to nevadí, ale co když váš binec vadí partnerovi? 

20970 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 11:50

Kokoska Nevadí, jsme oba rozumní, vyzrálí, velkorysí intelektuálové

Offline stes
9406 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 11:59

Mutziputzi  u nás jsem tedy daleko vyzrálejší intelektuál já...budu muset přehodnotit, s kým bydlím. Kdykoliv přijedeme, hned si vykydá kuft - břídil

Offline Isca
4894 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 12:10
Reakce na Mutziputzi:

Kokoska Nevadí, jsme oba rozumní, vyzrálí, velkorysí intelektuálové

​Tak v tom případě jo. Horší je, když dotyčný shromažďovač/pohazovač periodicky hledá věci a pokaždé mě nařkne, že jsem jí to musela někam schovat. Odmítá dobré rady, aby se podívala do kupy oblečení z tohoto, minulého a předminulého týdne, případně do směsi dekorativní kosmetiky a studijních materiálů, a prohlašuje mě za sobeckého  cynika.

Offline Garfie
28612 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 12:11

Já se teda přiznám, že mé rozumné, vyzrálé a velkorysé intelektuálské já dostává po letech společného soužití (a bydlení s dětmi) trochu zabrat... 

49422 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 12:16
Reakce na Garfie:

Já se teda přiznám, že mé rozumné, vyzrálé a velkorysé intelektuálské já dostává po letech společného soužití (a bydlení s dětmi) trochu zabrat... 

no presne proto jsem se ptala!:P Mutziputzi 

49422 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 12:17
Reakce na Kokoska:

viktorka_od splavu Proč já? Jen občas připomenu, ještě abych pánovi uklízela JEHO věci? Stejně by řekl, že si to uklidí sám, znám ho.

​no protoze ja mam zasadu, ze binec uklizi ten, komu vadi

Offline Kammila
774 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 12:27
Reakce na Mutziputzi:

Já se teda přiznám, že bych si v životě nedovolila vyhodit věc která není moje, to mi přijde příšerný.

​do kamene tesat. Připadalo by mi, že z toho člověka dělám totálního troubu. A platilo to od určitého věku i pro mé děti

Offline stes
9406 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 12:29

viktorka_od splavu a toaleťák doplňuje ten, kdo ho potřebuje

49422 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 12:33

stes  to nastesti ne, zasobovani mam na starost ja

Offline Gatita
8677 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 12:43
Reakce na Mutziputzi:

Opakovaně se zde ujišťuju, že jsem poklad, to by chtěl každej vedle sebe mít člověka, kterýmu nic nevadí a je mu úplně jedno, kde a kolik má partner hadrů, kam si dává věci a jestli má kufr za dveřma celej rok, mně přijdou všechny pro mě divný nebo nepochopitelný věci roztomilý, neni to hezký??

​ad kufr za dverma: Evakuacni zavazadlo mi prislo zadouci v dobe, kdy jsme spolu bydleli tak napul, dotycny si drzel vlastni byt,kam se se svou KPZ mohl kdykoli odebrat. Ted po 8 letech spolecneho souziti uz mne ty hromadky za dverma trochu prekazej;)

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 12:48

Kokoska To SE prece uklidi, u nas to SE hodne jede. SE uklidi, SE zaridi, SE udela. Jeste jsem teda nic samo SE udelat nevidela!:-D

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 13:01

Mutziputzi mně přišly odlišnosti roztomilý prvních pět let. Razila jsem teorii, že je důležité si partnerovy nedostatky oblíbit. Teď už mě (po 13 letech) dost vytáčí až serou řekla bych.. :)

Karja jo, u nás se taky dost věcí děje samo. 

Offline stes
9406 příspěvků moje polička 14. ledna 2019 13:08

bram   pět let je pěkně dlouhá doba