bram Ono taky zalezi, kolik casu travi clovek doma. Dokud neni domov jeho jediny utociste, tak mu ty zapomenute a rozbite veci tolik nevadi, vsak za par hodin zase vypadnu do prace:-D.
design a architektura
Karja Mně to teda vadí pořád, ráda se vracím do uklizeného bytu. Ale abych zas nebyla za nějakou semetriku - uklízím normálně, nejsem otrok pořádku, jen věci, které musím obcházet jak Jericho a vadí v provozu, nad těma frflám.
Karja Já to mám právě přesně naopak teda! Když jsem doma dlouho, tak vůči kdečemu postupem času otupím, oči přivyknou, naopak když jsem doma málo, tak si to tam chcu tím spíš užít a běda jak hned mezi dveřma zmerčím nějakej dráždivej element (přítele třeba :D)!
Tato.debata mi pripomnela, jak se muj muz jal vyklizet skrine letos misto uklidu. v patek pred stedrym dnem. Nasi sedeli ve vlaku, doma binec. Hbite jsem ho podporila a z loznice prevedla do kumbalu a sklepa. Umyla jsem akorat wc a koupelnu a vedela jsem, ze u matky najdu pochopeni!
viktorka_od splavu mne to ceka nekdy v blizke budoucnost, zhruba mesic jsme bud nebyli doma, nebo se neco slavilo, nebo jsem byla nemocna. Mezitim tady bylo to miminko s darky, muz narozky. Furt neco nekde prekazi, nejvic u deti. Musim se do toho oprit, protoze v tom zmatku nedokazu efektivne fungovat, jak se ukazalo pri baleni na hory.
Kamarad prodava svuj byt ve Vanu, tak pro zajimavost, libi se mi koupelna se stolem pod umyvadlem. Krb je kov, ne beton.
https://www.remax.ca/bc/new-westminster-real-estate/304-549-columbia-street-wp_id225365191-lst
0zero7 trosku rozdil oproti tem obrazkum z ceskych realitek :D
jinx trosku ![]()
0zero7 trosku rozdil oproti tem obrazkum z ceskych realitek :D
No dobře, ale zas tolik továren etc. předělanejch k bydlení tady nemáme
Ale i tak v českejch realitkách lze nalézt podobnou nabídku, na Vinohradech nebo na Smíchově... i jinde
Jen se nemůžeš omezit jen na cenu, no.
0zero7 moc pekny. misa mezi umyvadlem a vanou by nutne byt nemusela:-)
barbucha nejde o tovarnu, byt to je skvela prilezitost vytvorit zajimave bydleni. Jde o to celkove vyzneni, ktere v tomhle duchu, pokud mas vkus, vytvoris i v "obyc" byte. A pokud me pamet neklame, tak jsi tady pred par dny tez priznavala existenci obecne spatneho ceskeho vkusu a pricitala to "totaci"
o luxusnich realitach mam, troufam si rict, prehled celkem slusny
Máš nepochybně pravdu - tu obecnou paušalizaci jsem si radostně osvojila... a teprve když ji vidím u jiných, zdá se mi příliš obecná ![]()
barbucha ja vzdy rada nastavim zrcadlo a poskytnu prilezitost k seberozvoji ![]()
Děkuji, je to přínosné! ![]()
viktorka_od splavu Tady samostatny wc v podstate neexistujou, krom domu co maji treba jedno u obytne casti pro navstevy atp. Takze v byte co je mensi je vzdy v koupelne, tohle je bezny, doma to mam podobne. Proste uklizis vic no ![]()
0zero7 jojo, uz jsem si taky doma zvykla.. ale takhle nalepeny na sobe mi to prijde extremne nehygienicky
viktorka_od splavu A to je jeste DALEKO! ha ha
0zero7 pro mě jsou tohle věci, které by pro mě byly v bydlení asi nesnesitelné, byť některé vypadají velmi designově, třeba dvojkohoutek na umyvadle. jako krásnej, ale když si představím, kolik vody bych vždycky minula, než bych si nastavila správně teplou vodu. ten záchod nemluvě. nebo sprcha, která se nedá sundat a prostě jen sprchuje shora. (pokud není za závěsem schovaná ještě jedna) to jsem měla párkrát v hotelu a bylo to hrozně nepraktický.
jinak je ten byt pěkný, jen tyhle vymoženosti bych teda oželela :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY