Bledule oj!
design a architektura
My jsme měli na gymplu ve třídě gymnastku. Ta se vždycky postavila pod tu tyč a lážo plážo si zvedla nohy dozadu
Ale ve finále ten výmyk udělalo docela dost holek (už ne teda tak elegantně), asi naše tělocvikářka dobře vysvětlovala.
Nějaký nápad na řešení "televizního prostoru"? Skříňka pod televizi, poličky? Nechci to úplně zapeklit, ale nic moc mě nanapadá ... ani nevím, co teď frčí, abych nebyla jak u Trávníčkovic. Pohovku máme tuto.

K tomuto by se mi líbil malý tv stolek ve dřevě, nejlépe v medové barvě.
Ale samozřejmě záleží na vkusu jednotlivce (a pak taky na ostatním zařízení)...
Já mám ráda, když ta věc nic "nepředstírá" - tedy , když TV stolek, tak na něj postavím TV a pak už nic (dole může mít samozřejmě poličky nebo ještě lépe dvířka :) )
A takové ty zavěšené stěny , tak tomu jsem taky na chuť nepřišla.
MP Meri My jsme jednu dobu měli televizi postavenou na staré skříňce od šicího stroje.
Sweet Potato dcera je v tride jedina, ktera ho udela. vim to protoze byvaly telocvikar slibil nanukovy dort tomu, komu se to povede. tak to byli s muzem trenovat na hristi. Rozhodne to neslo samo. Tim se nechci chlubit, chtela jsem jenom rict, ze kdyz jim nikdo nevysvetli tu techniku tak je to hrozne tezky. Vidim ohromny rozdil, kdyz neco dceram vysvetluje dedecek, byvaly sportovni gymnasta. Fakt jsou to kolikrat hrozne jednoduche finty, ale clovek na to sam neprijde, pokud neni extra talent.
Bledule my ji tam mame doposud, na takovem tom stolku se slapadlem ![]()
My taky měli! Na Singrovce ![]()
Širší tv se mi tam už nevešla, tak jsem koupila normální IKEA polici takhle naležato, v přihrádkách jsou knihy a hotovo.

barbucha to je pěkný - co je to za model? a dekor?
continuity jee tak ten figl byl v zaklonu? mne se to jednou omylem povedlo a netusila jsem jak:-) a uz nezopakovala samo..:P
Nevím, jestli jste to tady už probíraly, ale kdyby měl někdo rád (to je blbá otázka, co
) architekturu 70. let, vyšla teď pěkná kniha o Kotvě. Ke stažení tu, ale samozřejmě jde koupit i tištěná.
ty zidle ... nemohly by nahodou shoret, spadnout do macochy, byt odvezeny na hrad darem zemanovi... proste nejaka mensi nechtena nehoda? a pak...
Goliášek to tady asi čte nebo nevim!!!
(Soustředěná práce)

Potrefenáhusa te v tom nenecha!
at pritlaci!
Taky jsme měli takové židle, 70-80 léta.
Potrefenáhusa Natřelas mu to uzeným losoem? :-D
A k tomu těláku - taky na to nemám moc příjemný vzpomínky. Já jsem teda byla od ranýho dětství hrozný motovidlo, ale hýbala jsem se celkem ráda, z vlastní vůle jsem asi 4 roky chodila na volejbal, každý týden dva tréninky, a chodial jsme to pěšky tam i zpátky, přičemž cesta trvala hodinu.
Taky jsem se přihlásila na orientační běh, tam jsem vydržela dva roky, pamatuju si i první závod, protože jsme celou dobu běhali po sídlišti, nikdy jinde, a na závod nás vyvezli do lesa, samozřejmě jsem zabloudila a když jsem konečně došla do cíle, tak už tam byla jen jedna rezignovaná paní, kter ýse asi docela ulevilo, že nemusela jet někam na policajty hlásit pohřešovaný dítě .
No ale ten tělák byl dost blbej, v lepším případě to jednou někdo předved' (buď soudružka, nebo tím pověřila nějaký dítě, co chodilo na gymnastiku) a pak se čekalo, že si na to sami přijdeme, přičemž když se jeden přizabil, tak dostal akorát vynadáno. A kluci, jak už tady padlo, prostě hráli celej rok fotbal.
Potrefenáhusa má ťa rád!!!
Zina ja som chodila na športovú základku a mali sme povinnú takú bratislavskú akciu, volá sa to "Devínsky beh", alebo tak voľajako. No a pri mojich orientačných schopnostiach som sa samozrejme v tom Devíne (obec pripojená k BA) stratila a keď som konečne našla cieľ, tak tam už nebolo nikoho, akurát naši a jeden úplne zúfalý novinár, ktorý mal z toho spraviť reportáž do rozhlasu a tak nejako to zmeškal, tak si ma odchytil a spravil so mnou rozhovor a nakoniec som bola za hviezdu!!!
slniecko
to je jak začátek filmu.
Neviete mi poradiť dobrého výrobcu postelí? Zatiaľ požiadavky sú len to, aby sa dodávala v demonte (malý výťah, úzke schody) a mala úložný priestor a nezačala po pár rokoch vŕzgať, ostatné by som vyberala potom...
doporučuji tuto knihu, Kalifornie, 50., 60. leta, architektura, fotky, ktere doslova vtahuji, uplny sen ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY