design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 18. února 2019 22:22

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 18. února 2019 22:46

Novy zidle. Fotka s bezovyma mi nejde vlozit z telefonu. Nicmene premitam jestli bezovy nebo cerny. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 19. února 2019 09:27

když je tu to zvířecí téma, chci koupit novou sedačku, ale mám doma psa a čtyřleté dítě. Zvažuju koženou, přijde mi, že je to z hlediska údržby snažší, všudypřítomné chlupy setřu jedním pohybem. Máte nějaké zkušenosti s údržbou? Co je v takovém provozu jednodušší?

Offline Samantha
3300 příspěvků moje polička 19. února 2019 09:35

0zero7 

Jsou moc pěkný. Teda ale móóc pěkný.

Ty béžový - nevím, když není porovnání pro foto, ale ty černý se mi líběj moc.

Závidím ti možnost volby, vybrat si v takovém typu hned dvě barvy. No a taky nezávidím, protože kdyby měli jen jednu, tak to máš snadnější

Offline milacka
5891 příspěvků moje polička 19. února 2019 09:37

bram choď do koženej, mám dobré skúsenosti.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 19. února 2019 09:39

0zero7 židle super. a řekla bych, že černá bude lepší, už by tam toho světlýho bylo imho moc. A ten kulatý stolek je výborný, ten se povedl :)

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 19. února 2019 09:47

bram mám dve kočky, psa a zatial jedno vnúča. Kožená sedačka je v pohode. Ale pes nesmie na sedačku. Teda cez den, po noci niekedy ráno je deka teplá, pochybujem, že by do rána nevychladla.

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 19. února 2019 09:52

bram pokud pes muze na sedacku, pripada mi nejpraktictejsi (i kdyz ne uplne designova) verze mit na pohovce deku, kterou pravidelne peru

Offline stes
9408 příspěvků moje polička 19. února 2019 09:53

bram pokud chceš látkovou, tak potah s technologií aquaclean taky cajk, mám psa a kočku a dobrý. Pes tam tedy původně taky nesměl, ale tenhle zákaz byl stejná blbost jako novoroční předsevzetí

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 19. února 2019 10:14

bram mame bilou kuzi a nemenila bych (2 deti, jedno z nich je strasny ras, zvirata nemame). Jen to chce ohlidat, aby kuze byla kvalitni. Dneska se delaji ruzne smesky, neda se na tom moc sedet (poceni) a rychle se nici. 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 19. února 2019 10:21

milacka Janulik03 stes  Děkuju za tipy. Pes samozřejmě na sedačku nesměl, ale poté, co jsme ji tam v noci pravidelně nacházeli rozvalenou a hlasitě chrápající, přestali jsme to řešit.  

baltik deka u nás neprojde, tu si hned packama namuchlá pod sebe, zakousne se do ní a usne. Takže deky ožužlané a děravé. :)

Offline Potrefenáhusa
38996 příspěvků moje polička 19. února 2019 10:24
Reakce na bram:

tu si hned packama namuchlá pod sebe, zakousne se do ní a usne. Takže deky ožužlané a děravé. :)

u nás už druhej v řadě

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 19. února 2019 21:45

Samantha bram dik, ja vyfotila oboje, nesla mi vlozit druha fotka, protoze dalsi nesly umazat, ufff. Tady jsou obe verze. Ty bezovy jsou jiny, takove lehci tvarove, ale cerna se mi tam barevne libi vic. Bezovy jsou o malo starsiho data, cerny maji hezky operky a nemaji drevo nahore.

Bezovy jsem hodila online na prodej, je docela zajem, protoze jsou i s origo custom objednavkou na rubu sedaku. Zatim am ale oboje (nejlepsi by byly samo tvar bezovejch v cerne ze jo, ehm) 

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 19. února 2019 21:50

0zero7 Za mě teda ty černý i tvarově, béžový mi přijdou takový špičatý, zlý.

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 19. února 2019 21:51

0zero7 rozhodně černý. a krásný to máš

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 19. února 2019 22:04

0zero7 necetla jsem text a jak blbec hledam rozdily... i ty hodiny jsou v podstate stejne, kdyz to nerozkliknes. Libi se mi to, dobra sbirka desek. Kdybych si museoa s pistoli u hlavy vybrat zidle, tak asi ty cerne, ale fakt jen o fous.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 19. února 2019 22:11

andulka01 spicaty jsou trochu, to je fakt, dikes

viktorka_od splavu cajk, diky

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 19. února 2019 22:22

Krehutka HA HA, no jedinej rozdil jsou fakt zidle, shcvalne jsem udelala fotku ve stenou dobu at je to stejny svetlo, celej den mi svoto slunce do obyvaku a zrovna se zatahlo, tak jsem byla jak strela. No vidis, hodiny jsou dukaz v podstate! To mi ani nedocvaklo.

Desky potrebuju asi nejaky vyradit, ale uz se vidim, jak se s tim loucim. Tady se da fajn nakoupit i ve frcu a thrift store/consignment. 

Udelala jsem jednu pano fotku kde to je lip videt cely, kousek od vchodovych dveri to vypada nejak takhle, jidelni zidle jsou taky cerny, tak se ty cerny v obyvacim prostoru asi i vic hodi.

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 19. února 2019 22:47

0zero7 Tak ale ty zidle u jidelniho stolu jsou super! Jo a ten tchyjin jazyk, to jsem se divala uz minule, mne roste jenom do sirky, pribyvaji nove listy, ale na vysku za ty dva roky ani prd. a mne se pritom libi ty trcavy. Hezke to tam mas, zabydlela bych se hned :-). Ty cervene akcenty nejsou nahoda, ze ne?

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 19. února 2019 23:13

Krehutka ty zidle u jidelniho stolu jsou ze zavrene armadni base v Halifaxu, dikes! Tchynin jazyk mam docela ve tmavsim rohu tak mozna proto roste. Ale jenom dva listy, ty se uplne urvaly. Tak mozna zkus presunout do tmava. 

Cervena neni nahoda jenom na obraze. To jsem vedela ze namaluju cerveny urcite. Kabelka a polstar tak mimochodem. Polstar muzu vymenit kdykoliv samo. Me se libi ze ma stary logo sardinek.  Takze celkove tak napul. Cervena pritom vubec neni moje barva do interieru. Normalne se mi libi treba cerveny saty a slus. A dekuji, prijed na navstevu!