brrr super! a otoman v kuchyni, tradice nasich babicek![]()
design a architektura
brrr mě nejvíc zaujalo ze úložný prostor maji rodice rozdeleny presne napul.. Pani je světice ![]()
stes proc? my taky
stes taky mame skrin napul...to je nejaky blby?
viktorka_od splavu 711990 jezis ne.. Ja proste neznám ve svém okoli par, kde ma chlap stejne veci jako žena.. To je cely... Snad z toho nebude flame![]()
0zero7 Hoď si korunou ![]()
stes pozde:D flame prave zacal:D:D:D
stes já tvou statistiku podpořím, můj partner má rozhodně víc hader než já.
stes jezis to je snad jedno kolik ma veci, ja mu to nepocitam. rozhodne ale ma narok na stejnou skrin/satnu etc
Lagerfeldova knihovna. Kchárl byl prostě originální ![]()

viktorka_od splavu jezis ja mu to taky nepocitam. Ale místa mám proste vic. Je na tom neco spatne??? Zase to mame obracene ve sklepě, má vic kol nez ja a k tomu hokejovou vyzbroj.
711990 ano.![]()
stes neni na tom nic spatne, jen nechapu proc je podle tebe neco spatne kdyz maji prostoru stejne
viktorka_od splavu precti si co jsem napsala a nepodsouvej mi neco jinyho... Nspdala jsem ze pani je svetice. Kde konkretne je ode mě napsano ze mit prostor napul je špatně???
stes tak z jakeho duvodu by mela byt svetice, nez ze to vnimas jako nejake prikori, tomu nerozumim
viktorka_od splavu tak to tak necháme
0zero7 za mňa svetle a čo Schefflera, spamätala sa?
Jsem ti zapomela odepsat! Jsem ji zalila uplne pidi asi pred 14 dnama, opadavala porad, tak jsem ji vyndala z kvetinace a co myslis? Morka durch, tak co slo jsem setrepala (ale koreny ma vsude) a vrazila ji do vetsiho kybliku bez kvetinace at to vyschne, snad ji to zachrani, uvidime.
Zidle si necham zatim oboje, ty bezovy se mi jakz takz vlezou do loznice. Objednala jsem novou lampu mito te mosazne, uplne jednoduchou cernou, tak pockam az prijde a uvidim jak to vypada. Diky vsem!
0zero7 hlasuju pro černé židle. Ale co je to nad těma hodinama, to mě ruší!
barbucha To je zvláštní, jak to má všechno naležato.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY