0zero7 fajn, ze se ti podarilo vlozit foto, potvrdilo mi to, co jsem si myslela. Rozhodne svetle. Ta kombinace tmave drevo a cerna je tezka a nic moc sama o sobe, navic do maleho prostoru... svetle jsou mnohem lepsi
design a architektura
0zero7 já jsem taky pro ty světly, nemám černou barvu v interiéru moc rada
Rozhodne svetly! Ty cerny jdou moc objemny + barva, jak zaznelo vys.
0zero7 taky hlasuju pro svetle. ty cerne pusobi moc tvrde.
Stoprocentne svetle, cerne si zadaji uplne jiny interier....
0zero7 mna sa páčia svetlé. A ked budeš preberat platne, tak čo nechceš, mi ponúkmi. ![]()
Příjemný to tam máš!
Ale byla bych spíš taky pro ty světlý, víc se mi hoděj ke světlý pohovce a tý podnožce (stolku).
0zero7 za mňa svetle a čo Schefflera, spamätala sa?
0zero7 Já jsem úplně rozervaná, protože víc se mi samy o sobě líbí ty černé, ale k tobě se mi hodí víc ty světlé, je to takové vzdušnější a mám pocit, že k tomu víc tíhneš.
0zero7 ... jsem psala, že ti to rozhodování nezávidím ![]()
0zero7 za mě rozhodně černý, černou tam už máš, ty béžový se mi nelíbí tvarem a navíc další jiný odstím světlé, to je už nepěkný
diky vsem za nazor!
0zero7 a výsledek?
stes neviiiiiiim, mam doma porad oboje..... fakt je to celkem boj, ty cerny ve skutecnosti nevypadaji tak tezce, ten byt je vzdusnej, necham to ulezet a uvidim :)
0zero7 jdi do cernejch... Ta svetla se tluce s temi dalsimi x světlými
0zero7 Asi si budeš muset nechat od každé jednu.
(jinak mně černé taky přijdou hrozně těžké)
0zero7 máš to moc krásný
jinak hlasuju pro světlé :-)
Mě se tam taky víc líbí ty černé (barvou i tvarem) a souhlasím s andulka01 - na první pohled mi ty světlé přišly takové zlé, špičaté. Což je asi efekt jen na fotce, ale přijde mi, že ty světlé se tam fakt nějak tlučou s ostatním.
Na ty černé jde kdykoliv vrazit nějaký světlý polštář, ať se ta tmavá rozbije. Tým černé!
A tohle se mi, až na kytičkový záchod, líbí moc
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY