FUJ a ještě třikrát FUJ.. https://www.idnes.cz/bydleni/na-navsteve/jan-kuzelka-herec-chlev-chalupa-rekonstrukce-stara-zahrada-babovresky.A191022_151140_dum_osobnosti_web
design a architektura
andulka01 dyť to jsou důchodci, úplně bežná chalupa se starým vybavením
Potrefenáhusa Tak každou běžnou chalupu s příšerným vybavením dáme do novin? Za mě teda ne.
andulka01 tak v novinách je to proto, že pán je nějakej lokální herec (já ho neznám), ale zase mi to nepřijde jako něco k hromadnýmu zvracení ve vlákně o designu, prostě stará důchodcovská víkendová chalupa
Hrozně zakramařený, ale taky myslim že žádná tragédie. Nábytek hnusnej (hlavně ty křesla a pohovka) ale zjevně v dobrým stavu a funkční, takže chápu že se jim nechce vyhazovat prachy za nějakej ultramoderní.
Vyhodila bych veškerý ozdoby, polovičku nábytku a cajk - zbyla by mi příjemná chalupa ![]()
Mna by ten neporiadok v kuchyni zabil. A to som teraz na bordel celkom zvyknuta ![]()
Mrakoplas Přesně. Že mají starý vybavení bych pochopila, ale z tý kuchyně mám mžitky před očima.
andulka01 Ale tak FUJ? A hned čtyřikrát? Zničili snad něco hodnotného?
Sweet Potato Ne, jen naprosto nechápu co tohle dělá v novinách. A jo, pro mě teda dost hrozný, kuchyňku jsem nepochopila vůbec, překrámováno všude a vším, páté přes deváté.
edit: a opravdu nekritizuju důchodce, ať si to mají jaké potřebujou
andulka01 Jako v Architektonických rozhledech by mne to asi taky překvapilo. Ale tyhle články jsou o někom (herci tady v tom případě) pro jeho fanoušky. Jinde zas dávají třeba své recepty nebo mluví o rybaření. Revue prostě. Čtenářů tyhle články vždycky měly a budou mít dost.
Mna dkor prekvapilo ze im opadall kamenne oblozenie za krbom a vyfotili to.
A uz frcim lebo meskam
andulka01 Co je příšerný, je to obložení u krbu, kameny vystupující náhodně z hladké omítky included.
Architektka při úpravě bytu vsadila na design ... teda taková splácanina barev a materiálů
zajímalo by mě, kolik si za to paní designérka účtuje...

RoSa jestli chces vic povedenych realizaci, na webu jich ma plno ![]()
RoSaNapadla mě stejná otázka.
Z venku se mi to líbí, připadá mi to takové čisté, ale vevnitř už je to trochu překombinované (forma zvítězila nad obsahem). Hlavně v tom spojovacím krčku se skleněnou střechou musí být výheň, chudáky knihy.
brrr Tam chodim denne se psem, sledovala jsem to od zacatku a za me teda je to nejhezci barak co jsem kdy videla, neuveritelne zasazenej do terenu navic, fantazie!
brrr Mutziputzi mně to teda krásný přijde moc, nelíbí se mi moc jen koupelna, která mi přijde taková trochu divoká, ale jinak je to teda úžasný
brrr jestli dobře chápu světově strany, tak ta prosklena strana bude stinena tou vysokou pristavbou, takže v pohodě
Mně se to líbí moc, tam bych bydlela hned. Mám ráda tenhle tvar domů. Vevnitř jednoduché. Musím najít místo na ta světla ![]()
brrr to je krasny!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY