design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 18:27

brrr 

To se povedlo, je to krásně velkorysé, hned bych se stěhovala.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 20:46

brrr ooo, to je prenádherný dom!!! presťahovala by som sa do sekundy a neskutočne sa mi páčia "lustre". A dýcha z neho teplo, čistota a jednoduchosť. Akurát teda kúpeľňa sa mi veľmi nehodí k tomu ostatnému, ale sama neviem, akú by som tam dala?

Offline Proč ne Eva
408 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 20:53

brrr tak to je bomba! Moc se mi to líbí

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 20:59

Zkusim debatu o pěkném domě narušit klasickým viksvajlantem...Objednávám skříň a nemůžu se dostat přes výběr dvířek, nemáte to někdo doma? Púvodně jsem měla vybrané Tyssedal ty druhé, ale na pár obrázcích na Pinterestu se mi to možná přestalo líbit, Grimo si bohužel už nepamatuji, jaké jsem z nich měla dojmy a teď už tam narychlo nepojedu. Barvu a otevírání mi nevymlouvejte, nic jiného se nám tam nehodí a pak to budou mít děti v pokoji, takže pro holky asi dobrý;-)

Takže je to buď GRIMO https://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S79214705/

Nebo tyhle Tyssedal https://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/S69096000/

(tak obrázky jsem smazala oba, protože byly děsně děsně obří!!!)

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 21:23

Karja Přepla jsem si to snad desetkrát, protože mi ty skříně přišly úplně stejný.

Ale po zdlouhavém bližším zkoumání jsem došla k názoru, že se liší.

Takže se mi lepší zdají asi Grimo. Jsou hladší. 

Ale fakt jsou skoro stejný :-)

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 21:41

Dadoo No, já jsem uplně marná, já jsem vyjela si prohlédnout skříně, nic jsem v hlavě neuchovala:-D (jo teda přesně vim, jaké chci závěsy a polštáře). Právě nevim, jestli jsem si u toho Grima neříkala, že je to takovej cajk...ale vzhledem k tomu, že to vyjde mnohem levněji a děti mi to stejně asi zničej, to asi risknu:-D

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 21:41
Offline viktorka_od splavu
49433 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 23:26

Karja rozhodla bych se podle toho materiálu. papír je nahovno

A:
Dveře:
Rám dveří: Dřevovláknitá deska, Papírová fólie, Plastový lem
Výplň dveří: Dřevovláknitá deska, Papírová fólie

B:
Dveře:
Dřevovláknitá deska, Polyesterová barva

Offline viktorka_od splavu
49433 příspěvků moje polička 05. listopadu 2019 23:34
Reakce na brrr:

http://www.atelier111.cz/rodinny-dum-v-jinonicich?fbclid=IwAR3iybIyl4G9k6MjNL9fkbzDYc_EUYFJw2JldacE7Hf85tkJSqkCYk2AoYk

Z venku se mi to líbí, připadá mi to takové čisté, ale vevnitř už je to trochu překombinované (forma zvítězila nad obsahem). Hlavně v tom spojovacím krčku se skleněnou střechou musí být výheň, chudáky knihy.

​to je teda nádherný! 

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 04:19

viktorka_od splavu Jo na ten material jsem koukala taky, ja nevim, jestli ta papirova folie neni prave to,co se nam aktualne z te jedne skrine co mame odlupuje od kraju.

Offline andulka01
12863 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 23:07

brrr Tak tohle je teda krásný. I citlivě vsazený do zástavby.

Online Kokoska
35146 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 23:38

Karja dvere do koupelny s papirovou folii jsme zdedili po predchozich majitelich. Pokusila jsem se ty dvere umejt po malovani a museli jsme je vyhodit, normalne se ten papir prodrel naskrz.

Offline barbucha blogger
36087 příspěvků moje polička 06. listopadu 2019 23:52
Reakce na brrr:

http://www.atelier111.cz/rodinny-dum-v-jinonicich?fbclid=IwAR3iybIyl4G9k6MjNL9fkbzDYc_EUYFJw2JldacE7Hf85tkJSqkCYk2AoYk

Z venku se mi to líbí, připadá mi to takové čisté, ale vevnitř už je to trochu překombinované (forma zvítězila nad obsahem). Hlavně v tom spojovacím krčku se skleněnou střechou musí být výheň, chudáky knihy.

​Hezký! Taky hezký místo, samozřejmě... Na můj vkus je tam trochu moc dřeva (vevnitř), ale asi by to překousla

Offline Karja
44894 příspěvků moje polička 07. listopadu 2019 07:41

Kokoska Jojo,nakonec jsem to probrala s jednim kamaradem, co dela trochu nabytek a rikal teda, ze na oderky jsou nachylne oba dva povrchy plus minus stejne, ale ze ta folie vypada na vetsich povrsich desne. Ze na ramu by to bylo OK, ale na na dvere nee no. Tak to bude trochu drazsi;-)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. listopadu 2019 17:01

Máte skúsenosť s nábytkom od Westwing? Plánujem kúpiť novú sedačku, pár sa mi ich tam páči, len sa mi zdajú akési lacné (tým zľavám akosi neverím). Pripadne kde okrem Ikei sa pozrieť po sedačke. 

Offline brrr
12386 příspěvků moje polička 10. listopadu 2019 18:13

paktofonika Já teď uvažuju o tomhle, akorát mám pocit, že je docela nízká

Offline RoSa
10226 příspěvků moje polička 10. listopadu 2019 18:50

paktofonika tak jestli ti vadí nízká cena, tady si třeba vybereš

https://www.designville.cz/sedaci-soupravy

Offline continuity
43554 příspěvků moje polička 10. listopadu 2019 19:13

brrr podobny futon mel muz, vyssi teda, nesedelo se na tom uplne dobre, ale slo to. Co vsak byl problem: byl priserne tvrdy na spani, nezvykla jsem si za cely rok, pak jsme se stehovali. Pritom nam ani jednomu extra nevadi spat na tvrdem, davame v lete samonafukovaci karimatky dva-tri tydny v kuse ( i kdyz se pak taky uz tesim na svoji postel), ale toto za me dlouhodobe neslo. 

Asi bych do toho bez vyzkouseni nesla. 

Online Potrefenáhusa
38999 příspěvků moje polička 10. listopadu 2019 19:35

continuity Ono si muzes ten futon vybrat z mnoha různých variant, různý materiály a tvrdosti- mne na příležitostný spaní prisel lepší než spousta rozkladacich sedacek, ale teda taky mi přijde nizkej jsko sedačka na každodenní sezení. 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 10. listopadu 2019 19:35

RoSa Vybrala no

Nízka cena mi ale nevadí, len by som nerada papundekel. 

brrr Futón určite nie. Nepáči sa mi to a nepríde mi to praktické.