Edge Chápem, mne zas bolo naznačené, že retro ani náhodou, musela by som veľmi presviedčať a to neviem či sa mi chce :D Dvierka sú s kovovou mriežkou.
design a architektura
Potrefenáhusa já na to ale nemám nervy... k Vánocům jsem od něj dostala originál obrazu a když jsme ho pověsili, tak prohlásil, že jsem to totalne zabila, ptž to nevynikne... Já mám chuť ho někdy umlatit lopatou
paktofonika chápu... mřížka mi neřeší ten prach, takže zas nic ![]()
paktofonika No ono to bylo obracene, je to TV stolek, kterej jsem pouzivala jako botnik. No mne prijde, ze cokoliv doma udelam vypada jen o malinko lip nez predtim. Mozna kdybych se na to vykaslala usetrim penize I cas a vyjde to nastejno.
Edge tak my máme od včerejška tichou domácnost kvůli blbýmu konferenčnímu stolku, uplně ti rozumím![]()
viktorka_od splavu :-D:-D Kupujete novej nebo se neco znicilo? Ja mam konferencni stolek rozmontovanej pod gaucem, taky to neni spatny reseni;-)
Karja stolek je skoro jediný co se nerozbilo (furt hapruje myčka aspol
, ale jak jsme přestavěli nábytek teď kvůli stromečku, tak muže napadlo že to tak už necháme, jen je potřeba menší stolek. mně by se nejvíc líbilo něco variabilního, trochu retro, subtilního... (je tu fakt malej prostor, o ten velkej se věčně někdo kope do holeně

teď teda máme místo stolku dřevěný ikea schůdky a příruční kulatej stoleček z ložnice, taky to neni špatný:P
viktorka_od splavu To je docela fajn, mne by mozna stacily dve ty kosticky a co chce on? My se kvuli zarizovani neskorpime, pac teda zarizujeme blbosti, jen ten mensi nabytek, tak to je sambovi fakt jedno. Ten by zil I v krabicich! Ted ma vetsina mych pratel nove domy, asi k nim prestanu chodit, vsechno je tak pekny, jenze za a)nebojej se pustit korunu za b)jsou to vetsinou remeslnici, tak se I vyznaj.
Karja bud to samy co mame, ale mensi, nebo max toto 
Karja joo, muj ideal je neco takovyho, ale rozvadet se kvuli tomu nebudu![]()

viktorka_od splavu Ty kovovy jsou hezci! To kup, zes to nepochopila;-)
Karja kovovy prave nesmi byt
ale ani ty dreveny, protoze to je jak z bruselskyho pavilonu, to si prej mam poridit do svyho bytu az se odstehuju! no, mela jsem si na to setrit, ted to vidim!![]()
viktorka_od splavu Presne, nemas nic pod polstarem, hele ja te nezakladam!
viktorka_od splavu To prvé vyzerá zaujímavo, ale asi sa to nebude hodiť ku všetkému, manželov ideál je...ehm...no nič a to posledné také nemastné neslané. Ale nezúfaj, určite nájdete kompromis, prípadne kúp a postav ho pred hotovú vec. Možno si nevšimne :D
paktofonika ehm
no ale to by neslo, velmi vsimavy konzervativec, trpim proste:-))
Kupte si každý jednu kostku podle sebe
.
dynda Legrace, legrace....ale my třeba máme dost nábytku samodomo vlastnoručně vyrabenyho a ten proste nedá, má k němu citovej vztah...zrovna třeba ten konferenční stolek...a pak taky obrazy po babičce, ty se mi teda trochu povedlo odklidit z dohledu, hrozily v obejvaku nad sedackou...
Já se můžu smát, my máme většinu nábytku masiv postupně nasbíraný, každý kus s příběhem. Aspoň je to ze stejnýho dřeva. Citová vazba tak silná, že nám nedovolí to vyměnit za něco konvenčního.
dynda S příběhem mám většinu :-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY