Kokoska tak to je parádní
design a architektura
Kokoska skvělé, to nemá chybu
Mně se na tom líbí taky to, že to není ten strohý styl (který ale taky můžu, když to není úplná pitevna), přitom to není přeplácané a působí to na mě moc příjemným dojmem.
Kokoska nádhera
Kokoska to vyzerá super
Dajú sa podľa vás v miestnosti nakombinovať parkety a iný druh podlahy? Ide o miestnosť, kde boli pôvodne dve izby, v jednej boli parkety a v druhej lino. Zbúrala da priečka s parkety zostali len v polovice izby. Osobne si myslím, že to nemôže nakombinované vyzerať dobre...
paktofonika Doplnit parkety, aby byly všude, nejde?
paktofonika asi jen pokud to zjevně odděluje nějaké části, třeba když máš propojený obyvák s kuchyní nebo tak...
paktofonikatechnicky to udělat jde, chce to teda dobrý řemeslníky. Ale jak píše garfie, aby to dobře vypadalo, mělo by to oddělovat nějaké funkce toho pokoje.
brrr No a myslíš, že by to nebolo vidieť keď doplníš tak 50 ročne prebrúsene parkety novými?
paktofonika Myslím, že by nemuselo, když se ty parkety dobře zbrousí a pak natřou stejným lakem. (Mimochodem na mě začaly vyskakovat reklamy na nějaké rekonstrukce.)
paktofonika Tak to pak podle mě asi záleží na tom, co tam bude a jak si to představuješ....pokud jsou to staré parkety tak úplně nevím, možná nějaká mozaiková dlažba?
Garfie No ja by som práve nerada, aby sa tie pôvodné parkety vyhodili. Pobavím sa s majstrami ako to vidia :)
paktofonika Já bych je taky zachovala, to je jasný, buď zkus doplnit novýma a jak píš brrr přebrousit a přelakovat, nebo zkus projet pinterest, určitě tě něco zaujme.
Tady jsem našla třeba nějakou kombinaci, ale je to jen první co mi vystřelil googl.

Garfie preji paktofonika hodně štěstí při hledání řemeslníků, kteří tohle dají ![]()
continuity Huš lebo ťa škrtnem zo zoznamu hostí ![]()
Garfie To sa mi nepáči. No musím o ísť najprv obzrieť naživo a uvidím.
Vôbec netuším, koľko tak stoja parkety, ale asi je to drahšia záležitosť že?
paktofonika No ladit se to bude těžko, hlavně bude komplikovaný ten přechod. Já kdysi viděla něco podobného jako na těch fotkách (ty jsou teda zrovna fakt dost hrozný) v jedné kavárně a líbilo se mi to, ale bylo to teda celý hodně tmavý, tmavý dřevo, břidlicová dlažba....domů si to úplně neumím představit, možná v nějakém loftu.
paktofonika asi něčím kontrastním, aby to nevypadalo, jako že se nepodařilo sehnat stejné parkety, nejlíp asi dlažbou. Záleží ale samozřejmě na celkovém vzhledu bytu. Nemůžu teď najít žádnou fotku. Jde o to, aby bylo jasné, že je to záměr a ne, že to tak vyšlo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY