Poéma ahaa:-) no, mne by se libila i pohovka, to mi asi neprojde:-/
design a architektura
viktorka_od splavu A ktorá sa ti páči. Ja takisto po edačkách pokukujem, ale tu sa mi s istými výhradami páči iba jedna a cena mi v rozhodnutí len pomohla :D
paktofonika https://www.polstrin.cz/produkt/maira/
ono ne vse co se mi libi by se nam taky hodilo
viktorka_od splavu Tak sme sa zhodli, ale nám by sa to tiež nehodilo. Brala by som koženú, ale tá je pekná tak na fotkách. Potrebujem sedačku, ktorá nie je ani príliš svetlá a ani príliš tmavá...Teraz mám setlozelenú, páči sa mi, pasuje k drevu a kvetinám ale nikde som podobnú nenašla.
paktofonika my máme světle šedivou koženou a když to srovnam s povrchem té původní, která sice byla z nějaký vodeodpudivy látky, tak potom, co dostala zabrat od dětí, už bych nic jinýho než kůži nechtěla
paktofonika Mě se líbí tahle viděla jsem ji na veletrhu v Letňanech a fakt mě, snad jako jediná, oslovila.
Edge No a nevýhody typu, že sa lepí alebo chladí v náväznosti na ročné obdobie? Pravda, že to zvažujem hlavne kvôli psom, bojím sa, že by vydržala týždeň.
paktofonika když se dívám v tomhle období na tv, dávám si pod sebe tu deku, která je na fotce... v létě je to ok, hlavně ta údržba je boží... se psy ti neporadím, my máme jenom venkovní kočku a tu bych na ni asi nepustila.... dalších 110k bych asi nevydejchala
Jimik Máme svetlejší, takú ako keby vyšisovanú od slnka, tá v odkaze je príliš intenzívna :) lepšiu fotku nemám.

paktofonika Tahle fotka je nejlepší ![]()
paktofonika my mame kozene kreslo a ted teda studi, hlavne na zada je mi to trochu nepříjemný, ale nic, co by nevyřešil nejaky pléd. Na údržbu boží. V létě se lepim jen kdyz je fakt vedro a jsem zpocena a mam treba jen šortky.
paktofonika Tak ono je možné si vybrat potahovou látku ze sposty barev i vzorů, třeba tahle číslo 323 by se mohla podobat. I když Amy a Percy poutají zrak mnohem víc než barva sedačky ![]()
Jimik A nevíš, jak se ten JECH pohybuje cenově ? Vím, že hodně ovlivní typ potahu, ale já bych chtěla látku, ne kůži, nemáš představu?
Samantha Záleží na tom, jak si tu sedačku sestavíš, na jejich stránkách je ceník těch jednotlivých dílů, ale fakt je, že nejsou levní. Nám se líbí, že je to český výrobce, tu LEVI máme objednanou a v rohové variantě s rozkladem a dražší látkou je to skoro 40 tisíc. Jenže i v IKEA bychom za podobnou s taštičkovou matrací dali přes 25 tisíc a tahle se nám líbila mnohem víc (zejména způsob rozkládání). A abychom objednávali jen podle obrázků z internetu bez možnosti si tu sedačku reálně vyzkoušet se nám nechtělo a tahle vyhrála na veletrhu, první věc do bytu, na které jsme se bez debat shodli okamžitě.
Jimik Tak to nie je až tak strašné, ale vyskúšať je urcite potreba, fotky klamú.
paktofonika Ještě se nám líbila firma Livelo, také český výrobce a moc příjemné jednání, jen nedělají rozkládací systém, který jsme hledali.
paktofonika meli jsme Polstrin Ikarus v kuzi a muzu doporucit. Kvalita dobra. Pro psy dobre (pokud nejsou zvykli spat na gauci, pak se kuze poskrabe). Bezudrzbova - jen jednou za cca 1/2 roku osetrit pripravkem na kuzi. Na zimu si muzes dat prehoz a v lete je prijemne, kdyz kuze mirne studi
Jimik aa super, mně se líbí https://www.livelo.cz/niko- a zdá se že se na ni zajedem podívat![]()
Dá se sedačka (černá kůže z ikea) zvýšit tak, že se dají delší nohy nebo mezi nohy a sedačku třeba 10cm dřevěný špalíček nebo to není tak jednoduché? Estetický dojem prosím vynechme.
JankaM Ikea prodava nohy k postelim v ruzne vysce, treba by to slo pouzit. Jinak my jsme zvysovali kreslo pro tchyni tak, ze jsme k drevenym noham nasroubovali po stranach lamino desky prislusne vysky. Estetika strasna, ale funguje to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY