JankaM ja som na pintereste narazila na jednu ikea sedacku, ktora ma original kovove nohy ale ti majitelia jej prirobili drevene. Kratkym prieskumom som narazila, ze sa daju na ebay kupit, takze by som sla smerom ebay a skusila cosi pohladat, aj ked o 10cm vyssie neviem..
design a architektura
viktorka_od splavu Tak to jsem moc ráda, strávili jsme hledáním sedačky dost času a bude prima, pokud to využije i někdo další. Držím palce, aby se vám líbila i na živo.
Jimik Díky, právě způsob rozkládání (a spaní) je pro mě důležitý.
Kdyby se tady objevil někdo, kdo už něco takového má, napište, jak se vám na tom spí...
Samantha máme od Jecha jinou, ale ten výsledek je podobný. Na občasné spaní v pohodě, ale na trvalé nevím. Já bych to nechtěla.
Mne by vadily ty oddělovací polštáře, měla jsem jinou, která to měla a nic moc teda. Ale rozkládací sedačka je kompromis vždy.
continuity Díky. Já to potřebuju jen na příležitostné spaní. Bohužel, koupila jsem před dvěmi lety rozkládací s tím systémem kovového roštu a je to udělaný blbě. Když se to rozloží, je to z kopce , tak 1,5-2 cm, maličkost, ale prostě mi to vadí...
Pravda, sedačka je většinou komromis, když za ní nechceš dát 150 tisíc a víc.
Aspoň myslím, nikoho v okolí nemám, kdo by měl tak drahou.
Samantha Měli bychom dostat sedačku na konci měsíce, tak pak dám vědět ![]()
A má niekto skúsenosti s pohovkami Karup?
Máme sedačku od Nejči Opava v šedé barvě a mohu doporučit.
brrr To je super.
To by našim místním zastupitelům, a předpokládám i většině obyvatelstva, přišlo určitě moc holé a studené.
notna Nedělám si iluze, že by si to štamgasti "nezabydleli" ![]()
P.S.: Mo se to líbí hlavně zvenku.
brrr
To je moc hezké.
Samantha no tak to presne vim, o cem mluvis. Do hostinskyho pokoje jsme na podzim takovou koupili, rozdil mezi hlavou a nohama 2 cm a des. Spala jsem tam kdyz jsem byla brutalne nastydla a musela jsem si lehnout na storc, ale i tak blby.
Vyhozeny prachy. Chtela jsem to reklamovat, ale muz je proti, jako co bych konkretne udala za důvod, ze tohle neuznaji.
stes no já jsem taky zkoušela všechny polohy a orientace, ale nedá se ... což je blbý, protože to jsem plánovala pro návštěvy a je mi blbý je nechat na tomhle
spát , takže jim musím přepustit ložnici (to znamená 2x převlíknout velkou příkrývku) a sama trpím a proklínám se za svoji blbost.
A teď, co s tím. Dva roky mladá sedačka přímo pro tento účel pořízená, v podstatě jsem si mohla nechat tu starou, na té se spalo líp, i když nebyla rozložená. Se na to... ![]()
Kokoska Dokonalé, sťahovala by som sa okamžite.
Samantha tak to mame uplne stejne... O vanocich jsme tam spali my a navsteva si hovela v loznici
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY