design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:32

Potrefenáhusa nevim jak je to mozny, ale "vizualni bordel" mam i s myckou:-)

Len spis nez dvoudrez (ale taky bych ho nekdy uzila, nezene), je k mycce dobry drez hodne velky. muz prosazoval maly, pry naco.. no prave na ty extra velke kusy nadobi, ktere do mycky nevlezou:-) myt velke plechy v pididrezu je strasny vopruz

49434 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:34

Černá kočka kominovou, spokojena jsem moc, je to teda jediny co nemame bosch, protoze devadesatku nedelaji. na znacku se musim zajit podivat:-)

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:37

Potrefenáhusa Jasně, ale ne všechno se tam dá strčit. Ale čert to vem, stačila by mi teď myčka nebo dva dřezy, ježíšku...?

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:38

viktorka_od splavu Tak třeba plechy v kuchyni vůbec nemeju, ty si beru do vany. V minulým podnájmu jsme ale měli kulatej dřez a to byla teprve zhůvěřilost, zabral stejně místa jako hranatej, ale nic se do něj nevešlo a všude kolem byla voda.

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:40

Len Jo, nejblbejsi je jednodrez bez mycky

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:41
Reakce na Len:

viktorka_od splavu Tak třeba plechy v kuchyni vůbec nemeju, ty si beru do vany.

​Místo kačenky?

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:41

Len No a kulatej, to je fakt tak na hrnky 

Offline Proč ne Eva
408 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:41

paktofonika mě je vcelku fuk, že něco co se mi líbí, má doma každý druhý . Nemusím být za každou cenu originální a pak se v tom úplně necítit.

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:42

Sweet Potato Plechy strkam barbarsky do myčky (stejně jako skla z lednice), ale nesmí mě u toho nikdo vidět, ze prej je to strašně neeko

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:44

paktofonika Taky jsem si myslela, že to bue nepraktický, ale vůbec to tak nebylo. Měli jsme tu matnou bílou a špína na ní moc vidět nebyla. Resp. flek musel člověk utřít stejně jako na kterýkoli jiný lince, je to vidět všude a mylo se to úplně v pohodě. S úchytkama neporadím, ale v podnájmu bych to zas tolik neřešila... Spíš bych brala nějaký, co nebudou moc vidět, ať tolik neruší.

Ten odkapávač mě taky zaujal, ale jsem skeptická, myslím, že by to nevydrželo pěkný moc dlouho. Jo a zaujalo mě, jak moc nízko je dřez, ale tak to si každej přizpůsobí svý výšce.

Offline Proč ne Eva
408 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:44

viktorka_od splavu poprvé v životě teď mám dvojdřez a je to fajn :)

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:46

Potrefenáhusa Nejhorší je kulatej jednodřez bez myčky, vyzkoušeno za ostatní. Ale ještě jsem viděla stejnou variantu s baterií na kohoutky, s tím mejt nádobí každej den, tak se asi doma moc stravovat nebudu (nebo to jednou poleju benzinem a škrtnu).

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:48
Reakce na paktofonika:

​Áno, to je približné tomu, čo by som chcela. Síce to má dnes doma asi každý druhý ale páči sa mi to a zaujali ma tie drážky v doske, taký okapávač som ešte nevidela.

Len Ono tá biela je asi istota, len sa bojím kombinácie biela a matná, že sa bude špiniť, ale nevyberiem si. Lesk nechcem a to by som furt leštila a farebné matné skrinky(máme teraz) na tých je hrozne vidieť i tá najmenšia špina. A aké úchytky by si k tomu vzala? Páčia sa mi i kožené, ale to musí byť hrozne nepraktické, a k tomu sa nehodia, takže to som zavrhla.

​Já znám tyhle drazkovany desky se spádem jako odkapac z anglických knížek o bydlení, ale bála bych se, ze to začne časem hnit 

jinak lesklá mi přijde na údržbu snazší než matná, já bych se bílý lesklý kuchyně (líbí-li se ti to) nebala 

bila/kremova se dřevem mi přijde fakt jako nesmrtelná neokoukatelna nadčasová klasika, Výrazný věci dost rychle vychazej z módy a přestanou bavit.

mne se ještě dost líbí taková ta zapudrovana zelená s dřevěnou deskou a bílým obkladem

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:48
Reakce na Sweet Potato:

​Místo kačenky?

Kačenka i plechy mají separé, já ctím soukromí!!

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:49

Potrefenáhusa Já občas taky. Akorát to dělá hroznej rambajz, jak na ně voda bubnuje.

49434 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:53

Potrefenáhusa tak velkej plech se mi do mycky bohuzel nevejde, jinak tam davam uplne vse a eko mi to teda prijde velmi:-)

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:53

paktofonika Ještě se mi dost líbí světle šedá v kombinaci se dřevem, ta se bude určitě taky udržovat dobře. Ale za mě vizuálně vítězí ta bílá, to je klasika, na kterou se bude pořád dobře koukat. Taky nemusím mít všechno, co ostatní, ale u bydlení je mi to jedno, hlavně se mi to musí líbit. :)

Tahle kuchyně zas tak pěkná není, ale pro ilustraci barvy:

Offline Proč ne Eva
408 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:55

Ještě mám uloženou šedo bílou. Jen asi preferuji teplejší a světlejší odstíny.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:55

Potrefenáhusa No tú lesklú asi fakt riešiť nebudem, zdá sa mi, že by sa nehodila k zvyšku bytu, ale ty sem dávaš zaujímavú inšpirácie takže budem rada ak niečo pridáš, možno zmením názor :D

No a drez, presadila som si okapávač, je pravda, že niektoré veci narýchlo v umývadle umývam, ale dám si tam taký "cedník", ktorý poslúži i ako mini okapávač. Blbosť?

49434 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:55

Mutziputzi ty mas parni cistic? ty, ktera tvrdis ze jediny uklid co provadis je otreni detskym vlhcenym ubrouskem?:-O