Sweet Potato to máme asi stejně. nad troubou, která začíná lehce nesymetricky tak 20 cm pod linií pracovní desky. pro mě je ta výška celkem ok, dávám bacha akorát když vytahuju talíř polívky nebo něčeho podobně tekutýho, ale o děcka jsem se fakt bála, že si to vyklopí na hlavu:-/
design a architektura
viktorka_od splavu Já to mám taky tak (ve skříňce pro mrazák nad lednici a bez židle to nevycistim ani omylem. Fakt musí bejt člověk hodně opatrnej, Prakticky mi to moc nepřijde. Nikam jinam se to nevešlo. Ale já to používala hrozne zřídka, teď jsme mikrovlnku přesunuli do sklepa a nepoužívame ji vůbec
Potrefenáhusa jsem si na to vstala a mám ji spíš po bradu než k očím, takže v pohodě (co se týká čištění), no ale používáme ji hodně. hlavně na rozmrazování pečiva ale i ohřívání, protože se už málokdy sejdeme na večeři všichni naráz. taky v ní peču rýži. dneska jsem zjistila, že můžu naprogramovat troubu, aby bylo akorát upečené maso, až se vrátíme domů, ale mikrovlnka tohle neumí. mezera na trhu, nebo jen máme hloupou?:D
viktorka_od splavu Nevím, dnes už asi umějí leccos, naší je krásných dvacel let. A až doslouží ona nebo divestoř, bude asi trochu problém tuhle kombinaci sehnat.
... Na čištění si čas od času stoupnu na štokrdle. Ale já jsem asi dost prase, jak to tu tak čtu.
Já si říkám totéž, co jsem si vedle přečetla o trojfázovým čištění indukční desky :-).
Ta kombinace MW s digestoří se už nevyrábí.
Zina
já ji teda dost často beru použitou utěrkou, takže ty tři fáze mám jedním rohem, druhým rohem, obrátit a dosucha:D
viktorka_od splavu jak pečeš rýži v mw, prosím poděl se!
Omlouvám se, že jsem nepotěšila myslela jsem, aby sis nedělala naděje a velice tu stávající hýčkala a opečovávala, aby u vás zůstala ještě hodně dlouho. Ale MW patřily dlouhodobě mezi nejméně poruchové spotřebiče ![]()
Antje mám něco takového https://nadobi-do-mikrovlnne-trouby.heureka.cz/aeg-varna-nadoba-na-pripravu-ryze-a-obilovin-v-mikrovlnne-troube/ přímo i s odměrkou a návodem. mám ho už hrozně dlouho a je prostě dokonalej:-) na sporáku v hrnci jsem rýži vůbec neuměla uvařit, teď už sice umím, ale dělám to málokdy. ten hrnec do mikrovlnky je naprosto bezpracnej a blbuvzdornej
jinak na tom návodu samozřejmě nic není, jen poměr ve kterým se do odměrky dá rýže a voda, cca 1:2. pak už jen lžička soli a lžička oleje. půl kila rýže 22 min 600 W (oproti běžnému vaření záleží doba na množství, na to pozor:D
viktorka_od splavu moc díky !
Zina Potrefenáhusa já jsem odolná od chvíle, co jsem si někde přečetla o čištění spár mezi obkladačkami starým zubním kartáčkem ![]()
kocoureksuggy Já to už tušila. Digestoř by si důchod už zasloužila, nesvítí a rámus vydává jak kosmická loď před startem, no má smůlu holka.
Já si říkám totéž, co jsem si vedle přečetla o trojfázovým čištění indukční desky :-).
Co co??? Kde to je k přečtení, ať se poučím, jaký jsem prase ![]()
coralline v domácich spotrebicich
Me akorát zaskočilo kolik je tech, co to leští
viktorka_od splavu moc díky !
A žárovka v ní nejde vyměnit? Nebo osvětlení vyřešit nějakou led páskou?
kocoureksuggy Vůbec se tam nedá dostat. Zatím ještě svítí jedna z původních dvou, tak dobrý. A použít násilí jsem zakázala, když jinak funguje, i kdybych musela vařit s čelovkou! (Led páska je teda lepší nápad.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY