design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:57

viktorka_od splavu Z duvodu dezinfekce vany v novem byte a nevule pouzivat chlorovy sajrajty

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:59

Proč ne Eva Šedú určite nie, i keď farebné sa mi páčia, ale biela s drevom je istota.

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 10:01

Proč ne Eva Sešly jsme se.

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 10:23

paktofonika Odkapavac jsem chtěla kvůli dřevěný desce, to mi prakticky přijde (i s nedrevenou), naopak ten cednik ke dřezu jsem si koupila a přišlo mi to úplně naprd, strašně to v tom dřezu překáží

ja si šedou linku pořídila, protože jsem měla velkej kuchyno-obývák a ta bílá se mi zdála už moc kuchyňská, nebala bych se asi ani černý, ale chce to bílej obklad, bílý zdi a tu světlou dřevěnou desku-ale záleží na prostoru, tam je to velký, velký okna, vysoký stropy, sem do domečku by to neslo v žádným případě - zvazujem kremovou s takovejma tema drazkama ala prkynka a dřevěnou deskou

viktorka_od splavu ja mám teď nějakou malou troubu, vůbec se mi nevejde na plech prazskej kamen na pečení chleba.

moji kuchyň jsem sem asi dávala, nelitovala jsem ani jednou a i po 10 letech mi přijde fajn

Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 10:30

paktofonika odkapavac stopro, cednik obyc na nej postavim a ve drezu myju zeleninu a do toho cedniku cistou odkladam:-) napriklad. ten cednik primo do drezu jsem par let skladovala a pak vyhodila, imho blbost

linku v lesku jsem nejdriv nechtela, ale cisti se uplne pohodove, zadny velky lesteni a navic staci fakt jen vlhka hadra jak je to hladke. finta je v nepritomnosti uchytek, okolo kterych se to blbe pucuje:-)

digestor:

20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 10:45
Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 13:23

Silvie Ráda vás tu vidím.

49434 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 14:04

Mutziputzi hotova bydlenka

Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 14:09

paktofonika Mame kuchyni v bilem lesku a nic prelestovat neni potreba, nic na tom neni videt, jak se to leskne. Utiram to jednou tydne v ramci bezneho uklidu vyzdimanou svedskou uterkou, po ni se to nemusi ani prelestovat. Na chalupe mam bily mat, na tom je videt vsechno.  

49434 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 14:10
Reakce na Lamicka:

paktofonika Mame kuchyni v bilem lesku a nic prelestovat neni potreba, nic na tom neni videt, jak se to leskne. Utiram to jednou tydne v ramci bezneho uklidu vyzdimanou svedskou uterkou, po ni se to nemusi ani prelestovat.

​jj presne

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 14:11

Lamicka Ked ja neviem nájsť žiadnu fotku, kde by sa mi kuchyňa v lesku páčila, teda tá od Potrefenáhusa je pekná, ale tmavú ani šedú nechcem a v bielej mi to akosi nehrá. Potrebovala by som nejakú inšpiráciu.

49434 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 14:17

paktofonika my se taky nejak nemohli shodnout/rozhodnout a pak jsme v kuchynskem studiu uvideli presne tohle - a bylo vybrano, hned se nam libila obema. samozrejme bez toho desnyho skla a jorni skrinky jsou stejne jako spodni. po sesti letech je porad stejna a jsem s ni hrozne spokojena.

neni teda ciste bila, ale nejaky odstin magnolie nebo co, proste takova zasla bila ne do zluta

Offline kocoureksuggy
1393 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 14:18

paktofonika 
Souhlasím s ostatními. Lesklá, lakovaná kuchyň je uklizená raz dva. Na matné je vidět všechno a ještě se ten povrch blbě udržuje.

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 14:20

paktofonika Myslím v ty ikee ji maj mírně kremovou

ja fakt ten lesk taky muzu doporučit, ani uchytky mi nepřišly problém, proste to člověk utře kolem toho, když je potřeba 

nejvetsi mord je mat, případně profil 

20970 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 14:21

viktorka_od splavu Hele Uljana dojizdi furt

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 14:27

viktorka_od splavu No tak určite potrebujem úchytky, tento bezúchytkový systém som si včera vyskúšala a nie je to nič pre mňa, hlavne z tých horných skriniek by som sa zbláznila a ako sa poznám, to by som každú dotknutie musela pretrieť :D

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 14:29

paktofonika spodní můžeš kolenem, já Toužim po takový aspoň na odpadkovej koš 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 14:37

Potrefenáhusa To hej, to by bolo fajn na ten kôš. Ale mne tie skrinky v lesku, bez profilu a bez úchytiek pripadajú také holé. Niečo ako tie "moderné" obývačkové steny.