design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline viktorka_od splavu
49434 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 21:54
Reakce na continuity:

Zina Potrefenáhusa já jsem odolná od chvíle, co jsem si někde přečetla o čištění spár mezi obkladačkami starým zubním kartáčkem

​nene mne stacila kdysi na mp renalange se specialnim kartacem tchibo prave na ty spary-jsem do te doby netusila ze neco takovyho existuje/nekdo provozuje:-O

Offline Antje
příspěvků moje polička 11. ledna 2020 22:03

viktorka_od splavu já bych něco takového uvítala, my máme tady v pronájmu všude bílé spáry hned od vstupních dveří. Sambo vchází  domů  večer přímo ze stavby....čistím ty spáry hranou mopu, nějaký spešl kartáč by se mi hodil.  

49434 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 22:07

Antje hodila bych tam praci koberec nebo to obcas polila savem. drhnout dlazku kartackem to mi pripada z jinyho stoleti..

je fakt ze nejakych zaslych spar bych si nejspis vubec nevsimla;P

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 22:08

Antje mám pocit, že na to existuje nějakej napařovací karcher 

kartáčkem čistim akorát eklhaft kolem baterií 

Offline Antje
příspěvků moje polička 11. ledna 2020 22:19

Potrefenáhusa děkuji, i tady ten karcher někdo chválil, no ale to je zas další krám do minibytu. Kartáč by mohl být skladnější, kdyby šel nasadit na tyč od mopu bylo by to super.

Já ho chudáka nemůžu peskovat když přijde před půlnocí sedřenej, to radši hned smetu vytřu a jednou za týden vezmu i ty spáry.

Offline Antje
příspěvků moje polička 11. ledna 2020 22:21

viktorka_od splavu my jsme v pronájmu, nemůžeme to zničit . 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 22:22

Antje Ja mam nakej Eta, za par supu a malej, asi jako rozprasovac vody na kytky, myslim ze by to s nim slo

Offline Antje
příspěvků moje polička 11. ledna 2020 22:23
Reakce na Mutziputzi:

Antje Ja mam nakej Eta, za par supu a malej, asi jako rozprasovac vody na kytky, myslim ze by to s nim slo

​děkuju, podívám se!

49434 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 22:25

Antje tím savem? jestli je to dlažba tak té se fakt nic nestane

Offline Antje
příspěvků moje polička 11. ledna 2020 22:26

viktorka_od splavu myslela jsem nechat tu dlažbu zajít. On ten byt je moc pěkný, jen není náš .

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 23:03

viktorka_od splavu já teda díky rene ten kartáč na spáry z tchiba mám a dělá ho i tescoma. Občas ho i použiju a je to oproti parnímu čističi apod. teda velký efekt, zvlášť u bílých spár.

Offline coralline
2311 příspěvků moje polička 11. ledna 2020 23:20

​nene mne stacila kdysi na mp renalange se specialnim kartacem tchibo prave na ty spary-jsem do te doby netusila ze neco takovyho existuje/nekdo provozuje:-O

​Nejsem si jistá, jestli to byla přímo renalange, ale nějaká podobná osoba tam s pomocí kartáčku dokazovala svý snaše, že má v koupelně bílý spáry. Zkusit to na mě, tak jí tim kartáčkem umlátím

Offline Silvie
98 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 00:07

coralline svou snachu jsem měla velmi ráda a něco tak ubohého bych nikdy neudělala. To o čem je tu řeč není zubní kartáček ale větší kartáč, na mop se bohužel přidělat  nedá.

Offline Sweet Potato
40634 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 08:56

Antje To, že spáry zajdou, není žádné zničení, tomu nejde zabránit, zvlášť u vchodu. 

Offline Černá kočka
1782 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:00

Antje Já jsem na spáry vzala tu nanohoubičku co to jednu dobu letěla a dobrý. Šlo ale o malou plochu.

viktorka_od splavu Tu výsuvnou digestoř máte jaký typ, komínovou nebo podstavnou? A jakou značku? A jsi spokojená? Já mám podstavnou digestoř asi strašně nízko + je tam takový vyčuhující skleněný okraj a už jsem se o to praštila tolikrát, že ji chci vyměnit i když je tam teprve něco přes rok.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:03

Antje Tak na upratovanie som trochu magor, ale že by som čistila špáry tak to nie! Na to som lenivá :D až zájdu, pretrieme ich handrou a vezmem fixou na špáry. Hotovo, ako nové. 

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:26
Reakce na Potrefenáhusa:

Len Dvojitej dřez s myckou mi přijde, přiznám se, spis zbytecnej. 

​Jako nutnost to rozhodně není, zvlášť pokud má člověk myčku. Ale schovat takovej ten vizuální bordel, ev, nechat tam okapat zeleninu je fajn. Zas je fakt, že to zabírá místo.

Offline Len
2676 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:28
Reakce na Sweet Potato:

Len Všechno je to asi o zvyku.

Já se zas bojím, že si rozrazím hlavu, když je někde taková ta ohromná digestoř s ostrými rohy, nevím, jak ji popsat.

Na čištění si čas od času stoupnu na štokrdle. Ale já jsem asi dost prase, jak to tu tak čtu.

​Asi jsem taky prase. :D Vedlejší diskusi jsem nečetla a nejspíš tam ani nepolezu...

Offline Potrefenáhusa
39003 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:29

Len Ten vizuální bordel prave strcis do myčky 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 12. ledna 2020 09:32
Reakce na Proč ne Eva:

Len mám už nějakou dobu uloženou tuto barevnou kombinaci

​Áno, to je približné tomu, čo by som chcela. Síce to má dnes doma asi každý druhý ale páči sa mi to a zaujali ma tie drážky v doske, taký okapávač som ešte nevidela.

Len Ono tá biela je asi istota, len sa bojím kombinácie biela a matná, že sa bude špiniť, ale nevyberiem si. Lesk nechcem a to by som furt leštila a farebné matné skrinky(máme teraz) na tých je hrozne vidieť i tá najmenšia špina. A aké úchytky by si k tomu vzala? Páčia sa mi i kožené, ale to musí byť hrozne nepraktické, a k tomu sa nehodia, takže to som zavrhla.