paktofonika Mne to prave u těch kuchyni přijde dobrý, u ty skříňky je to přece fuk a zabydli se to tím zbytkem, pak si k tomu můžeš dat zajímavější obklad nebo desku a tak
design a architektura
My mame obyc Ikea a je 10 let stara, to jeste nebyly v mode metro dlazdice, mozaiky, beton.sterky... ta mozaika je lamana bridlicova, za sporakem jsme meli bile sklo, ktere navazovalo na obklad, jenze to ruplo (dlouhy pribeh o dvouhodinovem smazeni rizku
) a nemame tam porad nic. Kovarova kobyla...

my mame bily lak v matu, ne folii. A nic na tom videt neni...

711990 ta je krasna! a uklizena ![]()
Lamicka sem to hodinu surovala nez se fotilo!!!
ne, takhle nase kuchyn vypada bezne, jen jeste na lince lezi banany:)
Jeste teda to ma druhou cast.

711990 je velka, super ![]()
711990 jdu ihned uklízet
![]()
Mohučanka spis prestan varit
ale zas supliky bys videt nechtela, no:D
Lamicka dekuju:) mne se libi ta tvoje mozaika! Ja ji hrozne chtela, ale vsichni mi to vymluvili kvuli sparam.
paktofonikaprijde mi, ze ten lak je prave dobrej na to, ze tam nejsou uplne videt tapance. Aspon ne vic nebo min oproti lesklymu laku. Jinak dlazdicky byly super levny, az jsem byla prekvapena. Co mate vlastne vy na zdi?
Jo, přestat vařit, pít a jíst, a dát dítě do internátu, a hned bude volná linka! ![]()
Já to mám jako ty, matně bílé s šedou pracovní plochou (A prkýnkem
) akorát místo kachlíků zelené sklo. Ale mnohem míň místa, bohužel.
711990 vlastně to mám velké asi jako ty bez té "druhé části", takže místo velkých šuplíků mám lednici (malou) a troubu.
Mohučanka hmm to dite bude problem:D jdu si uzivat kuchyn, nez Tonda vyroste
jinak nad tim sklem jsem taky premyslela, ale to zas byl proti sambo:) a prestavam si myslet, ze mam malou kuchyn! A jak zvladnete fungovat ve 3 s malou lednici?
711990 Počkaj, ty že máš malú kuchyňu? Si ma pobavila ![]()
Ve sklepě máme mrazák vyšší než já
lednice v kuchyni je úplně bez mrazáku, tak není zas tak malá.
Sklo je super, já se znám, tak jsem s truhlářem hledala vždycky co nejlepší povrchovou úpravu na úklid ![]()
paktofonikaJasny, ale tak bily kachliky jakyhokoliv tvaru jsou porad ok;) a ano, mam malou kuchyn!
vzdyt je to jen nejaky 3 metry a ten drevenej roh je 120cm! Jo koupelnu, tu mame obri:) ale zas mame tak nizky stropy, ze nemuzeme mit zavesy![]()
paktofonika ja se jakekoliv cerne v kuchyni nejdriv branila, ale nechala jsem se presvedcit, ze to bude pekne a jsem spokojena.
711990 my tu mozaiku prave kvuli cisteni spar nemame za sporakem, na mozaiku navazovalo bile sklo.
Lamicka ale to je taky pěkná kuchyň! A myslím, že máme stejný dřez...jen s menší odkapní plochou.
Mohučanka tyjo, mega mrazak bych brala!!!
Ešte jednu vec a už dám pokoj. Pasujú do Ikea kuchyne i iné spotrebiče? Ide mi hlavne o umývačku riadu a chladničku. Ako vygooglila som si, že by mali, nie všetky, ale že či ste s tým nemali problém.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY