Furt zkoumám, jak se asi chodí dovnitř. Nejpravděpodobnější se mi jeví, že jeden vyleze po žebříčku na něco,co je pohledově skryto za sakurovou větvičkou, a mohla by to být teoreticky trampolína, rozskáče se a vyskočí skrz tu žlutou násypku(výsypku) nalevo pod podlahou.
design a architektura
Haha, nad vchodem jsem ani nepřemýšlela, logicky jsem myslela, že z druhé strany je žebřík....ovšem varianta, že tam skáčou z trampolíny je zajímavá!
Janulik03 Mořskou nemocí netrpím a po ránu sama vypadám, jako obyvatel, takže v pohodě, beru ho! ![]()
A mimochodem, není to domeček, ale čajový pavilon....
Ale kuš, soudce Ti je Číňan, ne?
Teda ne že by Japonci z Číny nepřevzali polovinu věcí....takže je to skoro fuk.
Klíííd, když řeknu v Japonsku, že jsem z Čech, ti lepší na mě vypálí "to je někde u Vídně, ne?" ![]()
Dík, neukludnilo ma to. ![]()
Tak pak už leda spáchat harakiri, ale to nestojí za to ![]()
To možem, ale tukom nemusí prejsť meč. ![]()
![]()
Kliiid, Japonci měli taky soudce, jen se jmenoval Ooka :). Někde mám knížku Pohádky soudce Ooky, byly to moc zajímavé příběhy. A myslím, že snad některé byly i televizně zpracované, vím, že jsem na to hleděla naprosto fascinovaně... Myslím tam snad hrál i Donutil, ale to už fakt tahám z paty.
A jo, to je pravda!! Ani jsem nevěděla, že to bylo zpracované v TV, ale už na to koukám. Mají to docela hezké, když teda pominu, že se všichni chovají hrozně nejaponsky, ale snaží se! :-) Donutil tam hraje přímo soudce Ooku!
Donutila bych chtěla v tom domečku vidět ![]()
Mám doma tuhle knížku:
Hodně zajímavý dům. Ze staré vodní nádrže.

Tak to je fakt dobré!!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY