Tyhle studiiové pohádky z japonského prostředí s Donutilem v hlavní roli, to byla moje dětská noční můra. Hrozně se mi nelíbily, vysílali je každou chvíli a navíc jsem se toho soudce bála, protože měl divně vyholenou hlavu.
design a architektura
hledam doplnky (obrazy) do kuchyne, ktere by se mi tam libily a asi jsem nasla ![]()

Velmi vhodné! ![]()
Hlavně ta periodcká soustava prcků ![]()
„prcků" ![]()
no jo no, maji to svedomi Svedove, tak jeste aby ne ![]()
no ta do kuchyne obzvlast vynikne... a na zaver primichame spetku kadmia a na mirnem plameni varime posledni dve minuty ![]()
A taky skvele lampy na stenu na osvetleni kuchynske prac. plochy. Maji je ve Stockist, cenu jsem si precetla a hned zapomnela (konecne budu mit kuchyn bez hornich skrinek).

já mám a dobrý, akorát nejsem minimalista, měla bych často a pravidelně třídit, myslím, že dneska přijde ta chvíle ![]()
(to jsou různý čaje, kafe, konvičky....)
jj, ja vim, znam z fotek s Goliaskem a Rufickem, pekne. Mne se to bez hornich skrinek libi strasne moc
a ani moc prave nesbiram...
A taky skvele lampy na stenu na osvetleni kuchynske prac. plochy. Maji je ve Stockist, cenu jsem si precetla a hned zapomnela (konecne budu mit kuchyn bez hornich skrinek).

Tak tohle je pro mě kuchyň snů, včetně minimální barevnosti, lampiček a hlavně úžasné úchytky. Jen prostě nevím, jak toho dosáhnout, mám doma spoustu různě barevného nádobí, něco i po babičce a tak, používám to a měnit kvůli barvě se mi nechce ![]()
Já teď kuchyň hodně řeším. Také se mi líbí bez horních skříněk, ale aby to bylo top, chce to zrušit digestoř, na té fotce je tedy za mě úplně pekelná, kazí to. Chce to dát tu výsuvnou ze spodu. A těch obkladaček je tam moc. Ale já mám teď protispárové období, tak jsem na to silně vysazená. Obkladačka mi už nesmí do kuchyně:-)
Taky pěkná, ale zdá se mi už moc "mini", vadil by mi asi nízký obklad a to, že nad linkou není vůbec nic, je to dost studené, nedokončené. Ty police na prvním obrázku to hezky doladí (včetně těch lampiček) a líbí se mi právě i převaha černé. Svou kuchyň mám taky v černobílé kombinaci (i když převaha bílé) a ani po pěti letech se mi neomrzela, líbí se mi pořád (jen mám ty horní skříňky, ale taky plánuju je časem zrušit)
Až budu předělávat kuchyň, tak bych to chtěla v podobném duchu jako na tom druhém obrázku. Ta se mi opravdu líbí hodně.
Edit: jen mně by se líbila deska ze světlého masivu.
jj, drevena deska, to se mi libi moc. Ja beru ty fotky jako celek, jako celkove vyzneni, ze bych nejakou jednotlivost zmenila, to neresim. To se skoro na kazdem obrazku najde neco.
No, tiež máme kuchynskú linku bez horných skriniek a výsledok je, že sú na nej nahromadené všetky bežne používané koreničky, plechovky s čajom, káva, soľ...ako žiadne "zberateľské kúsky", proste veci, ktoré človek denne používa pri varení. A to sme na to mysleli a dali za ňu také veľmi tenké skrinky s roletkami miesto obkladu, že sa to bude hromadiť tam a len sa stiahnu roletky vždy...a aj tak...
To je jasný, chápu.
Konkrétně teda u té bílé se mi ještě líbí jak jsou řešený ty skříňky. Ty by mi ladily se zbytkem bytu. Obrázek si uložím.
Já si teď vybírám "odkládací židli" do ložnice, zatím vede ton 002, byla by dobrá i jako němý sluha ![]()
To chápu. Já taky potřebuju mít všechno po ruce, čili se mi to hromadí. Ale mělké skříňky s roletkou zní zajímavě. Nemáš nějakou fotku?
Jinak závidím všem, co je baví rekonstruovat a zařizovat. Před námi je velká akce a mne to akorát děsí. Ještě jsem se neodhodlala ani k výběru architekta.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY