design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline žluťásek
8877 příspěvků moje polička 11. února 2017 16:05
Reakce na Torrah:

Tyhle studiiové pohádky z japonského prostředí s Donutilem v hlavní roli, to byla moje dětská noční můra. Hrozně se mi nelíbily, vysílali je každou chvíli a navíc jsem se toho soudce bála, protože měl divně vyholenou hlavu.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 11. února 2017 16:22

hledam doplnky (obrazy) do kuchyne, ktere by se mi tam libily a asi jsem nasla 

Offline barbucha blogger
36071 příspěvků moje polička 11. února 2017 17:45
Reakce na jinx:

Velmi vhodné! 

Online brrr
12383 příspěvků moje polička 11. února 2017 19:11
Reakce na jinx:

Hlavně ta periodcká soustava prcků

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 11. února 2017 20:00
Reakce na brrr:

„prcků" 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. února 2017 08:44
Reakce na barbucha:

no jo no, maji to svedomi Svedove, tak jeste aby ne 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. února 2017 08:44
Reakce na brrr:

no ta do kuchyne obzvlast vynikne... a na zaver primichame spetku kadmia a na mirnem plameni varime posledni dve minuty 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. února 2017 08:49

A taky skvele lampy na stenu na osvetleni kuchynske prac. plochy. Maji je ve Stockist, cenu jsem si precetla a hned zapomnela (konecne budu mit kuchyn bez hornich skrinek).

Offline Potrefenáhusa
38997 příspěvků moje polička 12. února 2017 08:56
Reakce na jinx:

já mám a dobrý, akorát nejsem minimalista, měla bych často a pravidelně třídit, myslím, že dneska přijde ta chvíle 

(to jsou různý čaje, kafe, konvičky....)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. února 2017 09:04
Reakce na Potrefenáhusa:

jj, ja vim, znam z fotek s Goliaskem a Rufickem, pekne. Mne se to bez hornich skrinek libi strasne moc  a ani moc prave nesbiram... 

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 12. února 2017 09:17
Reakce na jinx:

A taky skvele lampy na stenu na osvetleni kuchynske prac. plochy. Maji je ve Stockist, cenu jsem si precetla a hned zapomnela (konecne budu mit kuchyn bez hornich skrinek).

Tak tohle je pro mě kuchyň snů, včetně minimální barevnosti, lampiček a hlavně úžasné úchytky. Jen prostě nevím, jak toho dosáhnout, mám doma spoustu různě barevného nádobí, něco i po babičce a tak, používám to a měnit kvůli barvě se mi nechce

Offline Victoria
1427 příspěvků moje polička 12. února 2017 09:26

Já teď kuchyň hodně řeším. Také se mi líbí bez horních skříněk, ale aby to bylo top, chce to zrušit digestoř, na té fotce je tedy za mě úplně pekelná, kazí to. Chce to dát tu výsuvnou ze spodu. A těch obkladaček je tam moc. Ale já mám teď protispárové období, tak jsem na to silně vysazená. Obkladačka mi už nesmí do kuchyně:-)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. února 2017 09:38
Reakce na Tezulie:

jo, je skvela a jeste se mi libi treba i tato. 

Offline Tezulie
232 příspěvků moje polička 12. února 2017 09:47
Reakce na jinx:

Taky pěkná, ale zdá se mi už moc "mini", vadil by mi asi nízký obklad a to, že nad linkou není vůbec nic, je to dost studené, nedokončené. Ty police na prvním obrázku to hezky doladí (včetně těch lampiček) a líbí se mi právě i převaha černé. Svou kuchyň mám taky v černobílé kombinaci (i když převaha bílé) a ani po pěti letech se mi neomrzela, líbí se mi pořád (jen mám ty horní skříňky, ale taky plánuju je časem zrušit)

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 12. února 2017 09:52
Reakce na jinx:

Až budu předělávat kuchyň, tak bych to chtěla v podobném duchu jako na tom druhém obrázku. Ta se mi opravdu líbí hodně.

Edit: jen mně by se líbila deska ze světlého masivu.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 12. února 2017 10:06
Reakce na nellielovett:

jj, drevena deska, to se mi libi moc. Ja beru ty fotky jako celek, jako celkove vyzneni, ze bych nejakou jednotlivost zmenila, to neresim. To se skoro na kazdem obrazku najde neco. 

Offline slniecko admin
19629 příspěvků moje polička 12. února 2017 10:14

No, tiež máme kuchynskú linku bez horných skriniek a výsledok je, že sú na nej nahromadené všetky bežne používané koreničky, plechovky s čajom, káva, soľ...ako žiadne "zberateľské kúsky", proste veci, ktoré človek denne používa pri varení. A to sme na to mysleli a dali za ňu také veľmi tenké skrinky s roletkami miesto obkladu, že sa to bude hromadiť tam a len sa stiahnu roletky vždy...a aj tak...

Offline nellielovett
5488 příspěvků moje polička 12. února 2017 10:17
Reakce na jinx:

To je jasný, chápu.

Konkrétně teda u té bílé se mi ještě líbí jak jsou řešený ty skříňky. Ty by mi ladily se zbytkem bytu. Obrázek si uložím. 

Já si teď vybírám "odkládací židli" do ložnice, zatím vede ton 002, byla by dobrá i jako němý sluha 

https://www.ton.eu/cz/ton-produkty/detail/zidle-002-/

Offline Sweet Potato
40611 příspěvků moje polička 12. února 2017 10:25
Reakce na slniecko:

To chápu. Já taky potřebuju mít všechno po ruce, čili se mi to hromadí. Ale mělké skříňky s roletkou zní zajímavě. Nemáš nějakou fotku?

Jinak závidím všem, co je baví rekonstruovat a zařizovat. Před námi je velká akce a mne to akorát děsí. Ještě jsem se neodhodlala ani k výběru architekta.

Offline barbucha blogger
36071 příspěvků moje polička 12. února 2017 10:25
Reakce na jinx:

Že ty chodíš okukovat taky sem?