design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. února 2017 10:01
Reakce na barbucha:

Jasne, ze vychazeji, ale ja mluvim spis o zpracovani a provedeni a to je nekde uplne jinde. Takovy design ma i ikea, ale videt lampu z ikea a tuto, to je nebe a dudy, to vedle sebe ani nestalo, byt inspiracni zdroj je stejny. A troufam si ruct, ze za toho sociku to nebyla ani ta ikea. 

Jinak bych ale do nejake dilny s chuti vyrazila pro par kousku. Zrovna nedavno jsem v jedne sveho druhu dilne byla a meli tam super kovove supliky, na dokumenty a ruzne papiry jako delane. I bych na ne mela presne misto, jen myslim, ze mi je nedaji 

Offline slniecko admin
19629 příspěvků moje polička 13. února 2017 10:07
Reakce na jinx:

To sa stále dá zohnať, treba si niekde splašiť katalóg pre vybavenie dielní.

Offline barbucha blogger
36071 příspěvků moje polička 13. února 2017 10:11
Reakce na jinx:

No teda, ty už to máš všechno rozvržený do posledního centimetru - že už víš kam bys dala šuplíky na papíry?!

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. února 2017 10:19
Reakce na barbucha:

No ja jedu, lezela jsem v tom cely vikend, teda kdyz jsem zrovna nebyla na veceri, v baru a v esce no   neco si jsem schopna naplanovat a vymyslet sama, na to ostatni mam architekta. Vizi mam, ale potrebuju ho, aby to dotahl a uchopil i po te technicke strance nebo jak to rict. A moje napady se mu ibily, takze good. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. února 2017 10:20
Reakce na slniecko:

Jj ale to bude nove a ne "jete" 

Offline slniecko admin
19629 příspěvků moje polička 13. února 2017 10:32
Reakce na jinx:

Len chvíľu. A ak by sa ti to zdalo pridlho, zapožičiam deti.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. února 2017 10:34
Reakce na slniecko:

Haha, diky, to ani nahodou! 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 13. února 2017 10:51
Reakce na barbucha:

Mě docela rozveselily ty lampy co jsi ukazovala v tý kuchyni... takový retro, co se kdysi prodávalo za pár šupů, ta nejobyčejnější lampička -  a dneska je z toho drahej designérskej kousek

Připomínají mi lampy k soustruhu.  Ale nic proti, já mám průmyslový desing ráda.

Offline barbucha blogger
36071 příspěvků moje polička 13. února 2017 10:54
Reakce na Bledule:

No jo, něco podobnýho mě právě napadlo

Offline barbucha blogger
36071 příspěvků moje polička 13. února 2017 10:55
Reakce na jinx:

Jj ale to bude nove a ne "jete" 

Tak to tvoje komando by mohlo trochu pomoct A když to budou flákat, mrkni se na mimáč - tam svýho času frčelo, kterak udělat pravou patinu

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. února 2017 10:56
Reakce na Bledule:

Tady jde krasne videt to, o cem mluvim. Urcity styl, tj. stejny a jeho provedeni, tj. diametralne jine. Tohle bych si nad stul nedala. 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 13. února 2017 10:59
Reakce na barbucha:

Byla by zajímavé mít tu kuchyň osázenou originály. Tady ty lampy, místo pracovního ostrůvku ponk ...

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. února 2017 10:59
Reakce na barbucha:

To jeste! Jeste abych tak skoncila na mimaci! To radeji budu bydlet mezi holyma stenama. No kdyz jsem u tech sten, kdysi na mp asi nekdo psal o webu, kde se daji koupit mladi umelci. Mam tam stenu, na kterou by se mi nejaka vetsi malba celkem libila a na Kupku nemam... nevite nekdo, co to bylo za web? 

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 13. února 2017 11:05
Reakce na jinx:

asi tohle?

https://www.youngrealart.com/en

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 13. února 2017 11:16
Reakce na Sweet Potato:

On právě ten architekt to hodně ovlivní. Mně to nebaví taky, umím říct, co se mi líbí a nelíbí, ale nemám tu představivost ani vizi, navíc jakmile v prostoru něco je, nedokážu se od toho odpoutat.

Dobrý architekt vám s tím pomůže, dokáže přijít s něčím, co byste v tom stávajícím prostoru nikdy nedokázala vidět, a zároveň by měl respektovat to, co vy od toho budoucího prostoru/uspořádání chcete. Nás teda ještě taky nakazil nadšením a zápalem pro věc a samozřejmě taky přesvědčil k mnohem razantnějším změnám, než jsme na začátku plánovali.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. února 2017 11:17
Reakce na Lilly_Ku:

To bude ono, dekuji

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 13. února 2017 12:21
Reakce na jinx:

Jo, je to ten young real art. Mam od nich velkoformatovy obraz, domluva s nimi skvela.

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 13. února 2017 12:46
Reakce na Unnamed:

ja si tenkrat ulozila odkaz, az se budu stehovat :)

Offline Unnamed
1141 příspěvků moje polička 13. února 2017 12:54
Reakce na Lilly_Ku:

Maji opravdu dobre veci. Hodne z tech umelcu jsou uz i etablovani. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 13. února 2017 13:40
Reakce na Unnamed:

Super, to rada slysim.