Tuhle jsme měli, když jsem byla malá. Přijde mi neuvěřitelné, že se někde dožila éry varných konvic a sklokeramiky.
design a architektura
Jiná Realita nazivo to je samozrejme vic videt, ale podle me je docela hezka:)
paktofonika Nebo strč do ostrůvku jen troubu a myčku dej vedle dřezu.
uplne na kraji to bejt nemůže, aby ta deska nepraskla při řezání diry (par cm)
hele uvidíš, oni ti tam fakt poradej
nebo jestli by nesla lednice postavit víc do obejvaku a mohli byste si koupit nejakej designovej kus (chichi, takovou tu dolce a gabbana smeg)
711990 Je to hezky, mne se to líbí
Potrefenáhusa dekuju:)
Zina Ježíš, to jsme měli v paneláku taky. Jednobarevnou bílou. A ty šuplíky byly ze všeho to nejhorší. A ve vedlejší skříňce byly ještě dvě vysouvaci poličky (jakože šuplata bez čela). To a elektrické zásuvky pod stropem na lustr jsem považovala za největší zhůvěřilost.
paktofonika tam v tomto prípadě by som určite chladničku zrušila/ presunula a nechala si radšej tých 60cm miesta. 40cm sporák a drez je fakt malo, mala som 60 a bola to hrôza.![]()
Sweet Potato Zina
šmarjá, tu měli naši, když jsem byla malá!!! Úplně jsem na ni zapomněla, vyhodili ji, když jsem měla tak deset let, úplně jste mě dojaly!!!
Potrefenáhusa Ako miesta na chladničku je až až a nemusí byť ani v obývačke, len to nebude vyzerať tak dobre ako keď je vstavaná a bude trochu ďalej od linky.
paktofonika i když jak nad tím premejslim, možná jak je tam ten roh/parapet, tak kolem sporaku je asi lepší trochu volnej pohyb
ale dřez v rohu je v pohode
paktofonika varná deska na kraji být může, já pod ní navíc měla myčku, co mi tvrdili nejdřív že nepůjde, ale šlo. už je to 12 let a funguje tam pořád:-) každopádně sporák hned vedle dřezu jde, já ho zažila právě v té babičkovské kuchyni od Ziny, ale důležitý bylo že ten dřez byl vlevo od sporáku a vedle něj bylo ještě místo na odkládání. i když máš myčku tak něco umytýho si vedle dřezu vždycky budeš potřebovat položit. případně opačně pokud bys byla levák, nebo v nejhorším i když ne, no ale musí tam být nějaký prostor, ne vysoká skříňka/lednice. ale vestavěou lednici bych raděj obětovala ve prospěch prostoru na lince..
Garfie Já na ni taky zapomněla, pamatovala jsem tu plechovou, ta byla na chatě, pak tu Betinu, když jsme se přestěhovali. Tuhle mi připomněla až ta fotka, úplně cítím v ruce ten materiál těch úchytek a šuplíčků. ![]()
paktofonika tak to bych neváhala a vysoupla ji pryč, místo ti tam pak vyjde úplně paradne
Potrefenáhusa Ako miesta na chladničku je až až a nemusí byť ani v obývačke, len to nebude vyzerať tak dobre ako keď je vstavaná a bude trochu ďalej od linky.
paktofonika V tomto případě souhlasím s Potrefenáhusa lednici mimo linku.
My sme mali doma este kredenc

Tento nasi vymenili za linku s nazvom Mokka

A ta tu bola kym sme teraz my nemenili.
Fotky su z netu . Ten kredenc je este niekde ulozeny.
Sweet Potato No přesně, dojme nás kuchyň, už asi stárneme, co ![]()
Janulik03 jee, presne takovou kredenc mela babicka
Za to sklo vpravo si davali pohledy :)
Janulik03 moje babička, když vyměnila kredenc za kuchyňskou linku, tak ze zvyku pořád všechno dělala na kuchyňském stole:-) ale zas se na něm nejedlo
viktorka_od splavu napriek pracovnej ploche aj mojamama viac robila na stole. Ale ta linka nemala velku pracovnu plochu. A my sme z kuchyne stol uplne vylucili. Nevosiel by sa.
Janulik03 je, presne takovou kredenc mela jedna moje teta!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY