Jiná Realita Potrefenáhusa myslím, že máme taky z Hornbachu nebo Bauhausu.
design a architektura
EDITH4B Potrefenáhusa diky.mne prave prislo naceneni sedmi dveri (sice s dopravou a spol.) na......tadaaa.....130k....a ja
nebo levnejsi v laku na cca 100k,nebo umely hnus za 72k....no omdlevam.
EDITH4B vypadaji pekne.ja na to kaslu,ja si je taky natru.udelat na miru se musi,s tim nic nenadelam,mam nestandardni otvory,ale treba moreni vyslo snad na 36k.
Jiná Realita ja mam dvere na mieru ale s drevenymi oblozkami , nechceli sme uz burat stare kovove zarubne. A vysli nad aj s montazou na 1350€.
Skusim pohladat nazov tych dveri uz si nepamatam a je ich 6 ks z toho jedni presklenene a kazde trosku iny rozmer.

Klucky som si presadila zo starych dveri
Jiná Realita ty "moje" jsou i na uplne kratke noze, ty jsem dala nad zrcadlo do koupelny, to by neslo?
a když už jsem tedy u toho, tak co vám přijde hezčí jako světla vedle zrcadla do koupelny?
nebo máte jiný tip? zrcadlo je jen sklo v obkladu. koupelna je celá bílá, nikde nejsou žádné úchytky, všechno je jen hladké a jednoduché.
já se přiznám, že ta kulatá se mi líbí, ale mám obavu, aby z nich byl dostatek světla. v koupelně jsou ještě zapuštěné bodovky ve stropě, tahle mají čistě jen osvětlit zrcadlo.
tohle ne, to je fakt strasne!
EDITH4B Potrefenáhusa diky.mne prave prislo naceneni sedmi dveri (sice s dopravou a spol.) na......tadaaa.....130k....a ja
nebo levnejsi v laku na cca 100k,nebo umely hnus za 72k....no omdlevam.
taky mohly stat x tolik, se priznam, ze se mi ta cena nezda nijak nepredstavitelna, za sedm dveri spis naopak.
jinx kdyby byly bezoblozkove,nepochybne. Kdyby byly znackove,taky. ale tohle maji byt uplne obycejne dvere s normalnimi zarubnemi od mistniho stolare. Jen bile,to je zrejme nejak divny pozadavek,ktery je strasne prodrazuje.jedno moreni navic cini hned rozdil dvacet tisic korun.a ja je musim mit svetle,i kdybych nechtela,a to navic chci :)
jinx a teda nejaky jiny tip na to svetlo nemas?:( ja uz musim neco objednat.nejal jsem necekala,ze vyber bocnich svetel je tak maly.vlastne zadny,jine typy se snad ani nedelaji,ale ja uz tam mam bocni vyvody na elektrinu.moje chyba,mela jsem je mit vybrane predem.jenze vyber jinych svetel je velky,tak me to nejak nenapadlo.
Janulik03 jsou pekne.jsou lakovane?
Jiná Realita hele my mame dvere bilej lak a cena mi neprijde premrstena. Pred 4 rokama jsme platili jen o trochu min. Ale mame jen troje, no.
711990 ja jsem mela takovy naivni limit fakt max.15k jedny se vsim vsudy,nebudou tam kazety,polovina bude jen uplne hladka "deska". Tak me to ponekud zaskocilo,tedy predevsim muj rozpocet.u vstupnich jsem odhad kupodivu sladila s realitou,to me neprekvapilo:)ale vnitrni jo.a vstupni mam taky dvoje,ne jedny,tak uz to je naklad.asi budu muset nejakou dobu zit bez dveri,protoze jeste potrebuju treba postel :))
Jiná Realita je to uprava uz priamo od vyroby su matne biele
Jiná Realita jo, na obložky jsem zapomněla. Tak ještě asi dva a půl tisíce... Ale hodně ti udělá ta práce, pak ta cena naskakuje. My jsme koupili dům a bylo toho k rekonstrukci fakt moc, tak jsme se snažili minimalizovat náklady. A navíc nás ta práce baví a těší... Tak jsme spoustu věcí dělali svépomocí. Ale dveře jsou takové, jak jsme si představovali, dům je z roku 1936, chtěli jsme aby tak nějak seděli k domu....
Jiná Realita jo, ono je to blby, zvlast kdyz jich mas hodne. My mame obycejny, matnej bilej lak a s pruhem mlecnyho skla. Ted jsem jeste koukala do nabidky a jedny tehdy staly se vsim vsudy 15k, montaz se platila navic. Tak mozna dat zatim jen nejaky?
711990 nedas odkaz?
Jiná Realita zmenila jsi tu kuchyni nebo nechala ten navrh tak?
Candance ke kuchyni jsem se pro virus zatim nedostala:(treba dnes se vicemene pul dne marne snazim dovolat do testovaciho zarizeni na slovensku kvuli pendlerum.tim travim cele dny,a odpoledne az do vecera vysazuju dalsi cast zahrady.vratila jsem se pred chvili.ted jdu delat domaci ukol do nemciny a ke kuchyni jsem se zas nedostala.uz to odkladam asi tyden.mezitim hledam jen svetla a vybiram barvu vchdovych dveri (svetle sede,snad to nebude havarka)
Mame tu pani zahradnici,ktera jede jako turbomys,nechapu,jak to dela.ale je sama,takze se snazim ji delat brigadnika.je to uz treti zahradnik,konecne to vypada na nekoho,kdo tomu rozumi.tak doufam,ze az to poporoste,hodim sem nejaka fota.vypada to nadejne.behem dvou dnu je vysazenych 5 stromu,tri jeste v garazi.a asi 500trvalek a burin.asi polovina jsou vykopane a rozdelene rostliny z predchozi vysadby,je to strasna makacka to dostat ze zahonu,dnes jsem si natazila kotnik na ryc
auau.ale vypada to slibne.jsme asi ve tretine prace.takze nic vic nestiham.
Letos jsme dostavěli a dveře máme bílé lamino. Pokud to není masiv, je důležité, aby nebyly voštinové, to je takový papír, který se dá prokopnout. Velký cenový rozdíl byl teda i u klik, máme 10 dveří, tak o 500 Kč dražší klika je hned 5 tis.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY