Futon na dřevěné konstrukci jsme měli několik let a byl super.
design a architektura
rasaNori aaha tak to chapu:)
MP Meri My teď do malinkého pokojíčku koupili tuhle pohovku z Ikea, aspoň teda doufám, že je to ona. Malinká, dva se na ní vyspí, rozkládá se dobře, ten bok se dá dát z obou stran, má i úložný prostor na peřiny třeba. A je levná.
rasaNori Futon od Karup jsem měla jako variantu a furt se mi hodně líbí. Který máš vybraný?
andulka01 tuten:

rasaNori Tak nad tím, ale v šedé uvažuju už asi půl roku a nedokážu se rozhoupat (rodinnou komisí už prošel).
rasaNori Nemám přímo tenhle, ale dost podobný a ačkoli považuju futon za pohodlný jak na spaní, tak na sezení, tak přidám zkušenost, že je opruz to rozkládat a skládat.
rasaNori Jo, to jo. Je potom dobré, když to rozkládají a skládají dva lidi. A třeba tenhle půjde líp než ten můj :)
co myslíte o takovémto světle?
pořád sháním světlo do kuchyně nad stůl. na zeď, protože nad stolem je světlík. strop není moc vysoký, takže tam nemůžu dát takové to, které propagovala myslím třeba jinx, protože to zalomení směrem nahoru by bylo úplně u stropu. a nějak nemůžu najít nic, co by se mi líbilo :(
Jiná Realita a líbí se ti to?
(mně jo)
Magráta já se právě nemůžu rozhodnout
asi mi trochu vadí, že ta "hlava" je tak nějak našikno a nesměřuje směrem dolů. ale přitom mám pocit, že se mi líbí. ale zase mi přijde poněkud divné :) současně. každopádně mě aspoň zaujalo, což se zatím o žádném jiném nedá říct. ty "jinx" se mi líbí hodně, ale ten typ prostě mít nemůžu, a jinak se mi nelíbí nic.
a když už jsem tedy u toho, tak co vám přijde hezčí jako světla vedle zrcadla do koupelny?
nebo máte jiný tip? zrcadlo je jen sklo v obkladu. koupelna je celá bílá, nikde nejsou žádné úchytky, všechno je jen hladké a jednoduché.
já se přiznám, že ta kulatá se mi líbí, ale mám obavu, aby z nich byl dostatek světla. v koupelně jsou ještě zapuštěné bodovky ve stropě, tahle mají čistě jen osvětlit zrcadlo.
Jiná Realita jo to máš pravdu s tou hlavou, teď sem si toho všimla (sem myslela, že to jde třeba různě ohýbat, ale asi ne?)
Magráta když to píšeš, tak znova zkoumám, tentokrát ne v noci :) foto, a zdá se, že je tam nějaký kloubek, tak možná jo.
EDITH4B prosím tě, mohla bych se ještě nějak podrobněji vyptat na tvoje natřené bílé dveře? :) z jakého jsou masivu?
mně totiž dnes přišlo nacenění dvěří, kdyby byly: mořené, lakované nebo plastové a všechno jsou to mega pálky, krom plastových, které jsou pro změnu hnusné :(
Jiná Realita já mám pocit, že je to smrk a byly teda tím pádem levné, navíc ta konečná úprava svépomocí. Myslím, že stály kolem tří tisíc, plus klika/kování a náklady na tu barvu... Kdybys potřebovala vědět víc, zjistím od muže, až dorazí domů.

Jiná Realita My máme z hornbachu, myslím cena podobná, jako viz výše a nátěr taky svépomocí.
dvere od truhlare z masivu by asi byly lepší, ale jak píšeš, ty ceny jsou strasny
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY