Gatita v krychli jsou aspon rovny cary, ale rez kuzele, navic jako ukol pres vanocni prazdniny, to clovek fakt chce.
design a architektura
MaeGandal no vysoké nejsou, pokud se po nich chodí pomlynarsku. Já si to jen představuj, tu chůzi. Vykasat sukni.. A široký rozchod. Dávám si tři schody, víc ne. ![]()
Tcháni mají mlynářské schody na chatě. No, jednou jsem nahoře vykročila špatnou nohou....
Dadoo zase jestli je nahoře jen ta zašívárna se sítí, tak tam v lodičkách a poudrovce moc často chodit nebudeš...a pokud někdy přece jen, tak se to dá...
Dadoo my budeme mít do takové zašívárny žebřík. Teprve až bylo postaveno, tak jsem přišla na to, kam se schodama. Ale uznávám, ze architekti splnili podmínky uloženého prostoru. Já bych klidně o kus přišla, když jsem to viděla na živo. Ale na papíru se to sneslo
DruI A to se dá zkolaudovat?![]()
Zu Tak pravděpodobně tam na kolaudaci bude muset být nějaké provizorní zábradlí, ale jo. Tahle strmá schodiště pro přístup do podružných prostor typu půda jsou normálně v normě.
DruI Právě jsem myslela na to zábradlí, že to trochu zabije.
Zu No jo, to se pak obyvatelé musí rozhodnout, jestli zabijou prostor, nebo sami sebe :o) Ale jestli se nahoru leze jen jednou ročně umýt střešní okna, tak se to bez zábradlí dá.
My máme mlynárske schodisko, so zábradlím teda a je to fakt len vec zvyku.
Mate doma nekdo futon od Karup design? Uvazuju nad necim takovym na obcasne prespani misto hnusogauce u mne v pokoji![]()
rasaNori Ne, ale uvažujeme nad ním už dlouhou dobu. Tak třeba se tu někdo najde. (Jsem Ti pomohla, co?
)
Nemám, ale já bych asi potřebovala futon (nic lepšího mě nenapadlo) na chatu. Ale aby se rozkládal do té kratší strany, jestli to je pochopitelný. Tj. 200 x 140, ale 200 šířka futonu. Kdyby někdo věděl o něčem.
brrr dik no:D
MP Meri Teď jsem zmatená, futon myslíš jen tu matraci, nebo matraci a pod to nějakou konstrukci (když se to má rozkládat)? něco takovýho?
Isca Koukám, ze se do toho budu muset víc ponořit. Myslela jsem celou konstrukci. Proste potrebuju vyřešit rozkládací spaní na fakt mini prostoru, kde mám cca 200 podél stěny a do prostoru max těch 140.
MP Meri Tak to by byl ten odkaz, co jsem dávala. Má to dcera, já jsem jí chtěla vnutit něco menšího, ale prostě se chtěla rozvalovat. Dva by se na tom vyspali, na tu pohovku se to scukne a pak zase rozloží celkem jednoduše, jen ten futon (máme bavlněnej) , je těžkej jak kráva.
711990 nn po pul roce se mi podarilo premluvit muze ze z moji zasivarny vyhodime stary kozenkovy gauc, ktery mame jeste od tchanu. Ta kozenka se sype a tak si na nej tchan usil cervene pyzamko a jako do nove predelaneho pokoje se mi ho fakt vracet nechce:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY