Candance my je meli od nejaky firmy co doporucil nas truhlar, muzu leda dat foto:) ale jako vypada to jako docela standardni obyc dvere, to bude jak s kuchynema.
design a architektura
jinx a teda nejaky jiny tip na to svetlo nemas?:( ja uz musim neco objednat.nejal jsem necekala,ze vyber bocnich svetel je tak maly.vlastne zadny,jine typy se snad ani nedelaji,ale ja uz tam mam bocni vyvody na elektrinu.moje chyba,mela jsem je mit vybrane predem.jenze vyber jinych svetel je velky,tak me to nejak nenapadlo.
bohuzel takhle narychlo nemam :( ja mela vsechno dost promyslene a vedela jsem, ze bud jielde nebo lampe gras a vic jsem ani po lampach nepatrala, takze nemam ani takovy prehled. Ale zkusila bych se podivat po necem fakt designovem, to udela v interieru hodne, ne tyhle egla a tak.
Bože ![]()

A tady i s popiskem.

Ava
To kdyby si této skutečnosti náhodou někdo nevšiml, no...
Karoleena to se nemůže stát
Ava bozi!!!
Psotník do pěti minut zaručen!
Ava Co to proboha je?
Prosím, že je to zrecyklovanej článek odněkud z devadesátých let, že jo?
andulka01 "útulné bydlení Evy Čížkovské"
Ava No tvl!! Tak tohle už bych teda nikde nečekala!!!
Ava Jedna věc se mi tam líbí! To zrcadlo.
Tohle je bozi, vzdycky pak mam radost ze svyho bydleni vcetne toho flelatyho koberce a pocmaranejch zdi:-D
Karja mně ten obývák po babičce hnedle taky nepřijde tak hroznej ![]()
Ava No, mne se to ted tady i vylozene libi!
Au...a přitom by stačilo kdyby to bylo bílý..., smetanový...
Catherinne To jo, ale zrovna dneska jsem si u nejakejch facebookovejch inzeratu rikala, ze tyhlety obyvakovy steny jsou desny snad samy o sobe. To uz fakt radsi tu po babicce jak pise Ava.
já asi vůbec nikdy nepochopím, proč má někdo svoje polonahé fotky nad postelí. k čemu je to dobrý? a aktualizuje je pravidelně, aby náhodou srovnání reality a holky z plakátu pak nevyděsilo nějakého spolunocležníka? ![]()
Karja skříňky děsný jsou, ale s bílou zdí by skoro nebyly vidět ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY